Tarih: 08.03.2006 - 21:24 Mesaj konusu: ramzey çift silindir.. 125 cc
selam arkadaşlar topiclerde aradım ama bulamadım. demekki daha önce hiç konuşulmamış. kuzenim illede ramzeyin çift silindirlisini almak istiyor. sizce nasıldır. son hızı, kalkışı, yakıtı, titreşimi. ben şiddetle ybr tavsiye ettim ama o kafaya koymuş bikere. bide bu motor ybr yi geçermi? kullanan arkadaşlar yorumlarını eklerse sevinirim. saygılar... _________________ a?yksan vur saza, ?öförsen bas gaza... (ybr 125)
Motorun ybr den daha güçlü olduğu biliniyor ama kullananlar (her ikisini de kullananlar) ybr nin daha düşük devirde daha hızlı oldugunu söylüyorlar. ve son hızda ybr nin daha hızlı olduğuda söylenmekte. ama ramzeyin daha az yaktığı ve çekişinin daha iyi olduğu söylanmekte. ben ramzey kullanmadım ama bir ybr kullanıcısı olarak ybryi önerebilirim.
rebel_punto, teşekkürler. bende ybr ciyim. ama hiç ramzey kullanmadım. bide kataloğunda 13 bg görünüyo ramzey ama 130 kg. ikisinide kullanan arkadaşlar cevap yazarsa çok iyi olur... _________________ a?yksan vur saza, ?öförsen bas gaza... (ybr 125)
Valla ramzey yerine bir ybr her zaman daha iyidir. YBR'yi geciyor olması neden bu kadar onemli ki, YBR cup'a mı katılacak arkadas
Sen ne yap et kandır onu YBR alsın olmadı Titan alsın o da olmadı cbr alsın ama ramzeyi unutsun _________________ Donsuz Binilir, KASKSIZ BYNYLMEZ...
-------------------------------------------
Siyah YBR125 - 0(Rh-)
lizard, haklısın sonuna kadar katılıyorum sana ama kuzen kafaya koymuş bikerem alacak illa ramzey dio _________________ a?yksan vur saza, ?öförsen bas gaza... (ybr 125)
Tarih: 08.03.2006 - 23:07 Mesaj konusu:
mehdidogan, cbr ile ramzeyi geçtim.
iyi halt etmişin deme.bunlar 125cc eti ne budu ne.işte aslında hepsi birbirine yakın aletler.ama ybr den de hızlı olduğu bi gerçek.biraz vibrasyon sorunu olduğu da bilinen bi gerçek.bunu da şase ile motor civataları arasına O ring conta atarak neredeyse yok ettiklerini söylüyolar.bu yöntemi bende cbr me yapıcam.ramzey birazcık ağır bi motor.hızlanma değerleri bakımından yine de ybr den iyi.biraz farklı olmak isteyen 125 ciler için iyi bi seçenek bence...yinede önce servislerle bi konuşmalı
bizim arkdaşta var ramzey 75 ykr felan yakıo hızıda 120 yi görüo ama ben olsam ybr alırdım çünkü yamaha ileride değiştirmek isticeksin bence ybr yi elinden dağa çabuk çıkartırsın
Tarih: 08.03.2006 - 23:46 Mesaj konusu:
mehdidogan, ozaman bırak senin kuzen alsın motorunu ve sende yorumları ilet bize bakalım hangisi neymiş. _________________
Motor Delisi her halinden belli olur..
kardes bende rmz cift silindir var!! alalı 8 ay oldu valla motor ybr ve titanlara gore cork farklı!!!onlarla kıyaslayamazsın goruntu,tork,.......hani .çift silindir ya !!yakıty bıraz fazla valla benımkı en az 110 ykr yakıo km de !!! üc kişi 100km hıza cıkabılıon!tek kisi ben 130 u gordum !!!! ben bıraz modifiye ettim digerlerıne gore cok farklı motorum eger hızı seviyosan 250 lilikten asagı alma mesela (twister honda) ben motoru satarsam ole bişey alıocam!!! ybr de guzel motor fakat cok zayıf bı goruntusu var!!
vallahi 5 Ay'dan beri çift silindir kullanıyorum çok memnunum.Her Yönüyle bnce ybr den daha iyi.hem sağlamlık hhem güç yani her yönde bnm motorum biraz modifiyeli 100 ykr yakıyo hemen hemen bi ybr de öle yakıyor bnce alıcak kişi motora binmek istiyosa çift alır.
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 26.05.2008 - 12:09 Mesaj konusu:
İkisi de kafa kafaya. Ama YBR'yıllardır kendini ispatlamış ve 2. eli olan bir motor. Sürümü daha fazla. Sen bilirsin yinde de son karar senin
_________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
ben manisa ramzey servisinin oğluyum sana hiç tavsiye etmeem hızı çekişi iyi ama motordan zevk alamazsın hertarafı titrio böle olması dahamı iyi bencede ybr alsın benimde ybr var çok memnunum tavsiyem YBR;)
Kayıt: Sep 21, 2005 Mesajlar: 233 Nereden: Manisa /Turgutlu
Tarih: 03.06.2008 - 19:41 Mesaj konusu:
tayfa demiş ki:
ben manisa ramzey servisinin oğluyum sana hiç tavsiye etmeem hızı çekişi iyi ama motordan zevk alamazsın hertarafı titrio böle olması dahamı iyi bencede ybr alsın benimde ybr var çok memnunum tavsiyem YBR;)
ybr _________________ YA SEVECEKSİN YA TERK EDECEKSİN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız