Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ramzey çift silindir.. 125 cc

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ramzey çift silindir.. 125 cc

ramzey çift silindir.. 125 cc
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mehdidogan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.03.2006 - 21:24    Mesaj konusu: ramzey çift silindir.. 125 cc Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar topiclerde aradım ama bulamadım. demekki daha önce hiç konuşulmamış. kuzenim illede ramzeyin çift silindirlisini almak istiyor. sizce nasıldır. son hızı, kalkışı, yakıtı, titreşimi. ben şiddetle ybr tavsiye ettim ama o kafaya koymuş bikere. bide bu motor ybr yi geçermi? kullanan arkadaşlar yorumlarını eklerse sevinirim. saygılar...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2006 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun ybr den daha güçlü olduğu biliniyor ama kullananlar (her ikisini de kullananlar) ybr nin daha düşük devirde daha hızlı oldugunu söylüyorlar. ve son hızda ybr nin daha hızlı olduğuda söylenmekte. ama ramzeyin daha az yaktığı ve çekişinin daha iyi olduğu söylanmekte. ben ramzey kullanmadım ama bir ybr kullanıcısı olarak ybryi önerebilirim. Dil çıkarıyorum
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehdidogan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.03.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rebel_punto, teşekkürler. bende ybr ciyim. ama hiç ramzey kullanmadım. bide kataloğunda 13 bg görünüyo ramzey ama 130 kg. ikisinide kullanan arkadaşlar cevap yazarsa çok iyi olur...
lizard
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.03.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ramzey yerine bir ybr her zaman daha iyidir. YBR'yi geciyor olması neden bu kadar onemli ki, YBR cup'a mı katılacak arkadas Dil çıkarıyorum

Sen ne yap et kandır onu YBR alsın olmadı Titan alsın o da olmadı cbr alsın ama ramzeyi unutsun
Başa dön
lizard Çevrimdışı lizard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehdidogan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.03.2006 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lizard, haklısın sonuna kadar katılıyorum sana ama kuzen kafaya koymuş bikerem alacak illa ramzey dio
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 08.03.2006 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehdidogan, cbr ile ramzeyi geçtim.
iyi halt etmişin deme.bunlar 125cc eti ne budu ne.işte aslında hepsi birbirine yakın aletler.ama ybr den de hızlı olduğu bi gerçek.biraz vibrasyon sorunu olduğu da bilinen bi gerçek.bunu da şase ile motor civataları arasına O ring conta atarak neredeyse yok ettiklerini söylüyolar.bu yöntemi bende cbr me yapıcam.ramzey birazcık ağır bi motor.hızlanma değerleri bakımından yine de ybr den iyi.biraz farklı olmak isteyen 125 ciler için iyi bi seçenek bence...yinede önce servislerle bi konuşmalı Dil çıkarıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mutaza17
Üye
Üye

MesajTarih: 08.03.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim arkdaşta var ramzey 75 ykr felan yakıo hızıda 120 yi görüo ama ben olsam ybr alırdım çünkü yamaha ileride değiştirmek isticeksin bence ybr yi elinden dağa çabuk çıkartırsın
Başa dön
mutaza17 Çevrimdışı mutaza17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2006 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yannız neredeyse paso ybr ciler konuşmuş Çok gülüyorum
benim ise br fikrim yok Üzgünüm
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbr125_r
Üye
Üye

Nereden: Aydyn/KSK

MesajTarih: 08.03.2006 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehdidogan, ozaman bırak senin kuzen alsın motorunu ve sende yorumları ilet bize bakalım hangisi neymiş. Göz kırpıyorum

Motor Delisi her halinden belli olur..

Başa dön
cbr125_r Çevrimdışı cbr125_r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rmznedim
Üye
Üye

Nereden: BaRTyN

MesajTarih: 15.03.2006 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes bende rmz cift silindir var!! alalı 8 ay oldu valla motor ybr ve titanlara gore cork farklı!!!onlarla kıyaslayamazsın goruntu,tork,.......hani .çift silindir ya !!yakıty bıraz fazla valla benımkı en az 110 ykr yakıo km de !!! üc kişi 100km hıza cıkabılıon!tek kisi ben 130 u gordum !!!! ben bıraz modifiye ettim digerlerıne gore cok farklı motorum Çok gülüyorum eger hızı seviyosan 250 lilikten asagı alma mesela (twister honda) ben motoru satarsam ole bişey alıocam!!! ybr de guzel motor fakat cok zayıf bı goruntusu var!!
Başa dön
rmznedim Çevrimdışı rmznedim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
born2race
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi 5 Ay'dan beri çift silindir kullanıyorum çok memnunum.Her Yönüyle bnce ybr den daha iyi.hem sağlamlık hhem güç yani her yönde bnm motorum biraz modifiyeli 100 ykr yakıyo hemen hemen bi ybr de öle yakıyor bnce alıcak kişi motora binmek istiyosa çift alır.
Başa dön
born2race Çevrimdışı born2race Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 25.05.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr iyidir..bırakın ramzeyı mamzeyı.. Öfkeliyim
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 26.05.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkisi de kafa kafaya. Ama YBR'yıllardır kendini ispatlamış ve 2. eli olan bir motor. Sürümü daha fazla. Sen bilirsin yinde de son karar senin
Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tayfa
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 03.06.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben manisa ramzey servisinin oğluyum sana hiç tavsiye etmeem hızı çekişi iyi ama motordan zevk alamazsın hertarafı titrio böle olması dahamı iyi bencede ybr alsın benimde ybr var çok memnunum tavsiyem YBR;) Göz kırpıyorum
Başa dön
tayfa Çevrimdışı tayfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 03.06.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayfa demiş ki:
ben manisa ramzey servisinin oğluyum sana hiç tavsiye etmeem hızı çekişi iyi ama motordan zevk alamazsın hertarafı titrio böle olması dahamı iyi bencede ybr alsın benimde ybr var çok memnunum tavsiyem YBR;) Göz kırpıyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ybr Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal