Tarih: 09.03.2006 - 20:37 Mesaj konusu: atv kiralama yeri acmak
slm
bana kiraya verebilecegim atv 150cc marka ve max 4000 ytl
ne davsiye etersiniz.
yeni isyeri kurmak istiyorum, sadece arazide yaylalara yönelik .
kac para kira isdeye bilirim günlük ?
cevaplariniz icin sagolun.
sahsen suzuki vs 800 kullaniyorum yani md sayiliriz..
slm md
batucan sag ol , ama bana ayni marka 8 veya 10 dane lazim olacak
ayri ayri markalar bakim problemi yabar..
ben almanyada yasiyorum dönmeten önce türkiyede isyeri kuracagim icin bigi dobluyorum..
trabzonluyum ama isyerini giresun, trabzon veya rize ye kurmayi düsünüyorum. duruma ve meshur yaylasi olan sehre göre karar verecegim ..ben gelinceye degin babam ve kardeslerim bakacak isyerine.
yartimlariniz icin desekkürler..
hamsi merhaba
bende senin gibi arayis icindeyim.ama ben bir tane alicam.Bence benim fikrim kiralamak icin cin mallarindan uzak dur,yolda molda kalir sonra:).
Ama benim bildigim bu taiwan mallari cin mallarindan daha ucuz herhalde.tam arastirmak gerekiyo tabii.Japonlardan sonra en kaliteli Taiwanlilar geliyomus.Bu kanuni ,manuniler hep cin mallari benim bildigim kadar.
Usta ben rizeliyim. Burada yayla şenliklerinde falan senin iş çok tutar. çok ilgi toplayabilir. ben bu güne kadar rizede sadece bir tane ATV gördüm . İnsanların ilgisini çekecektir..
www.hobby-fans.com burdan atv yi 200-300$ gibi bi paraya geitrtebilirsin arkadaşım fiyatları görmek için üye olman lazım tam san göre bura getrt 10 tane 2,000$
Tarih: 05.07.2006 - 08:27 Mesaj konusu:
ahmetcan_ulgez demiş ki:
www.hobby-fans.com burdan atv yi 200-300$ gibi bi paraya geitrtebilirsin arkadaşım fiyatları görmek için üye olman lazım tam san göre bura getrt 10 tane 2,000$
kardeş sen bu siteyi nereden buldun seninle irtibata geçelim eğer fiyatlar böleyse _________________ Yavuz AKSOY
Msn:yavuz.aksoy@hotmail.de
WWW.CLUPTR.NET
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız