Suadiyeden apartmanımızın otoparkından hatta yüksek girişli evimizin balkonunun altından 34 TJ 1360 plakalı 2005 model kırmızı R1 çalındı...Duyarlı arkadaşların gözü ve kulağı acık olmasını rica etsem.....10-03-2006 tarihinde saat akşam 9-10 sularında.....
Motorun ön camında çizik var bariyer düşmesi sonucu....Sağ kuyruk ve granajda tam keskin yerlerinde inceden cizik var rutuşlanmış.....Lastiklerin yanak larındaki MICHELIN PILOT POWER yazıları beyaz boyalı.....
Bişekilde duyar yada görürseniz üzerine atlamanızı diler saygılar sunarım....
Gerçi yürütemezler kontak ve immobilizer tesisatını değişmeden ama yinede bi ihtimal işte... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 10.03.2006 - 01:03 Mesaj konusu:
çok çok geçmiş olsun DOUBLE_R_750 çok üzüldüm gözümüz kulaklarımız yollarda olacak inşallah en kısa zamanda bulunur,rastlarız
kuryeci arkadaşlara, motorla işi olanlara duyurmak lazım gezerken gözlerine çarpabilir rastlayabilirler haydi MD gözünüzü açın bakalım
Tarih: 10.03.2006 - 01:25 Mesaj konusu:
lise arkadasım ben devam lı dışardayım gözlerim yollarda olur merak etme sen sen her motor sitesine haber ver bir muhakkak yunus motorlu polıslere haber ver _________________ KARE AS HERZAMAN HER YERDE HER AN
KAWASAKY ZX 12 R
AYNAMDAKY NOKTALAR...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 10.03.2006 - 03:31 Mesaj konusu:
İshak abicim çok geçmiş olsun yaaaa.
Bu şerefsizlerin kökünü kurutmak lazım ama ne mümkün _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
DOUBLE_R_750, kardeşim çok geçmiş olsun gözümüz yollarda olacak inşallah bir an önce bulunur bu kadar ağır motoru nasıl çalıyor abi bu şerefsizler anlayamadım kamyonetin üzerinemi atıp gidiyorlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız