5000 Km iddasıyla başladığım gezim bazı özel nedenlerden dolayı maalesef 1400 km'de kaldı...
Kader utansın!!!
Ve gezimin ayrıntıları;
Her zamanki gibi, her uzun gezi öncesi, hareket noktam, teknik sponsorum Metin Yapıcıoğlu'nun (Başkent Motorsiklet) yanıdır.
Elimde ki bavulları görünce, makinama hemencecik bir topcase monte ediverdi...
Bu işe Yılmaz da şaştı...
Ve Ankarayı çıktık, ilk yol tabelamıza selam...
Dikiz aynasından da gördüğünüz gibi müthiş bir sis vardı, öyle ki ellerimin ucunu bile zor görüyordum...
Tüm önlemleri aldığım herhalde görülüyordur.
Yurdum insanlarından kimileri de beni itfaiyeci diye çağırmadı değil hani...
Her yeeeeeeeeeeer siiiiiiiiiiiiiisssssss..........
Karakartal Sisler Fatihi...
oldman2003 -matrix-
Aha sisin bittiği yer...
Dağ başını duman almış, gümüş dere durmaz akar...
Afyon kaymağını tatmaya 46 km kaldı
Solo ağaç
Köroğlu Beli
Karakartal karlı dağlarda ne arar?
yol üstünde tarihi bir mekan...
Fennin son mucizesi BETONYOL...
Not: lastiklerin beton yolda, asfalttan daha iyi tutunduğunu belirtmeliyim...
Ahada yol
Albay Reşat Çiğiltepe Şehitliği'ne giden yol...
Ancak şehitliği ziyaret etme arzuma rağmen, yolların kar olması sebebiyle vazgeçtim...
Antalya'dan muhtelif görüntüler...
Antalyada her yer motor kaynıyordu...
Bilmem artık siz anlayın...
Motorcu kardeşimiz Veli...
Üner Beköz... Bu güne kadar hiç otomobili ve cep telefonu olmamış, biri 1997 Royal Star diğeri 1998 African Twin olmak üzere iki makinası ve Cessna 172 tipi uçağı var...
Çağrı Özbey Işık (Avukat)...
oldman2003 ve Karakartal dönüş yolunda...
:alkış
İşte bir solo gezimin daha sonuna geldik.
Efendim, gökten üç elma düşmüş, biri cycle-RR ın başına, bir diğeri Loko nun başına, son elma da hadi benim başıma düşsün
Tarih: 10.03.2006 - 18:05 Mesaj konusu:
oldman2003 antalyaya geld,n, bilmiodum bilsem birlikte gezerdik bu arada veli yi nerden tanıosun arkadaşım olur kendiside _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Tarih: 10.03.2006 - 18:08 Mesaj konusu:
abi eline ve motoruna sağlık bu şartlarda tek başına bravo doğrusu :alkış
gezilerinin devamını dilerim anketinede (a) şıkkı olarak bir oy veririm _________________ Kirlenmek güzeldir! ---KTM---
Tarih: 11.03.2006 - 12:27 Mesaj konusu:
mükemmel gezi yapmışsın.çok büyük tebrikler. :alkış
hemen hemen herkesin hasta olma k maksaduyla ve kışın motosiklete binmeme gibi huylarımız olduğundan çok büyük tebrik size.
keşke helmeden önce haberimiz olsaydıda bu karda kışta taaa oralardan gelmişsiniz,tanışma fırsatımız olurdu.
neyse bidahaki sefer artık sevgiler saygılar efeemmm
Tarih: 11.03.2006 - 14:40 Mesaj konusu:
oldman2003,
yine tskler.zevkle ve dersler cikararak izliyoruz.ama anketinde bir eksiklik var.su iki madde de eklenmeliydi:
-oldman sorularinizi cevaplayip ogretici oluyor.
-oldman sorularinizi cevaplamiyor
gelelim gezinin ve fotolarin dusundurduklerine:
-fotolar enfes.solo agac dusundurucu.motosiklet giremez levhasinin fotosu hinzirca bir tespit.motor yolculugunda da harita kullanmak ne guzel.Ante alanya gezisinde kullanmismiydi acaba.
-elciklerin onunde kalkan gibi korumalari var.ise yarar olmali.ama on cam siperlik yok.olmalimiydi.
-aynalar temiz,ama ayari bizimki gibi,yarisi pazubendimizi gosteriyor.biraz daha disa da ayarlayamadik.motorda aynalar hep motorun zayif noktasimidir,yoksa alisabilecekmiyizi dusundurdu bize.
-bir fotoda sari,digerinde kirmizi ruzgarlik yelegi var? ama motor karakartal : :alkış
-numarali beyaz gozlugun ve gunes-kar gozlugu kaskin icinde cok problem yaratmiyor olmali.bir de vizoru indirince gorus nasil oluyor acaba.
-balaklavanin ucundan gozuken biyik rengi diyorki,oldman epey sigara iciyor.surerken sigara ictigin oldu mu.
-uzun yolda,yan ruzgarlara karsi,topcase mi,yoksa iki fiyakali heybemi ,yoksa bunlarin secimi motor tipine goremi?
-ankarali casibart in da plakasi 06 AY ile basliyor.
-ankaradan sabah 10.00 gibi cikmis gibisin.ankara-antalya galiba 550 km, sen git-gel 1400 km yol etmissin.sadece gidis ve donusun kacar saat aldi acaba.molalarli,molalarsiz.tek yonde benzin aldin mi.
sevgiler ve benzerlerini bekleriz.bazi sorular ustalara ve cinarlara sacma gelse de soru sorudur.onlara da cevap bekleriz.
süpersin vedat abi. abi antalyaya gıttın geldın 1400 km mı oldu ve ne kadar yaktı bı solesene bende mı degıstırsem motoru valla bızde oluk oluk benzıne para verıyom 3 gunde 900 km yaptım vedat abı ank ıcınde benıde yanına cırak dıye alsana hehe _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız