Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - alım satım ve plaka ücreti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

alım satım ve plaka ücreti

alım satım ve plaka ücreti
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
murat613
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2006 - 17:34    Mesaj konusu: alım satım ve plaka ücreti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize iyi akşamlar öncelikle benim şöyle bir sorunum var şimdi bir arkadaşla honda cbr 125 lik için anlaştık ama sahibi ruhsatı ve plakası başka şehirde kayıtlı ben ise istanbulda oturduğum için ruhsat ve plakayı burdan almak istiyorum acaba ne kadar tutar bilgisi olan var mı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler murat-613@hotmail.com
Başa dön
murat613 Çevrimdışı murat613 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
boran_sahan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YST/BA?CILAR

MesajTarih: 11.03.2006 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni ruhsat çıkaracaksın bunun için en fazla masrafın 100-150 ytl arasında değişir fazlası olmaz çünkü 0 motor için sen yaparsan işlemini 100 ytl tutuyor muameleci yaparsa 200 ytl sen yaparsın kar edersin benzin paran çıkarrr Gülümsüyorum
Başa dön
boran_sahan Çevrimdışı boran_sahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memento
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.03.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde şu var,muameleci vekaletini aldıktan bir gün sonra engeç akşam üzeri veriyor,sen nekadar uğraşırsın bilemem Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 11.03.2006 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

noter masrafı artı plaka masrafları yaklaşık 300-400 arası tutuyor
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
batuhan35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 11.03.2006 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boran_sahan,
keske anlattıgın kadar kolay olsa Üzgünüm
alım satım hem malıyetlı hemde baş ağrıtan bır işlem
hele hele istanbulda allah dusurmesın trafık tescıl burosuna..!! Öfkeliyim
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 11.03.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hele hele istanbulda allah dusurmesın trafık tescıl burosuna

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
murat613
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

300 ü geçerse çok tuttuyor demek adamda burda birinin yanında kalıyor gibi göster kendini dedi o zaman satışı burdan alırsın 120 milyon yeni ruhsat parası mı ne varmış onu ödemezsin gibi birşey söyledi birde ruhsat almak için ikametgah istiyorlar mı oda ayrı bir hikaye ben burda öğrenci olduğum için oda ayrı bir şehirde
Başa dön
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 11.03.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru once ustune alacan noter 240 milyon
ruhsat 200 milyon
sonta bide plaka ve ruhsat eişecek en az 200 milyon da o hayırlı olsun bu arada Çok gülüyorum
Başa dön
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat613
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim port ama senin yazdığına göre 640 milyon tutuyor ben öyle bir parayı ödeyemem ki
Başa dön
emoak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 11.03.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muameleciden uzak durursan 93 YTL'ye halledersin. (noter satışı hariç)
Bu 93 YTL'ye 20 YTL Zorunlu Trafik Sigortası da dahildir.

Sevgiler...

Suzuki XF 650 Freewind Tykla Isyrayym
Başa dön
emoak Çevrimdışı emoak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.03.2006 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla dostum sen pilaka nı takipçiye werirsen 200,225 ytl alıyolar kendin takkip edersen 150 ye biter olmadı 160 daha fazla tutacağını zannetmem
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
I-r-m-a-k
Üye
Üye

Nereden: kütahya

MesajTarih: 11.03.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batuhan35 demiş ki:
boran_sahan,
keske anlattıgın kadar kolay olsa Üzgünüm
alım satım hem malıyetlı hemde baş ağrıtan bır işlem
hele hele istanbulda allah dusurmesın trafık tescıl burosuna..!! Öfkeliyim
katılıyorum sana bende elimden motorumu çıkaramıyorum bu yüzden
Başa dön
I-r-m-a-k Çevrimdışı I-r-m-a-k Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batuhan35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 11.03.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CrazY_DriveR_18, haksızmıyım Gülümsüyorum
kısmetse bır ay sonra motorun alım satımını yapıyorum
ama ınanın muamelecıye yaptırıyorum çünki
ne trafık tescılde memurlarla ugrasmaya nede orada sıraya gırmeye HİÇÇ niyetım yok ıstanbulda
trafik tescil=işkence en azından benım için böyle
belkı 30-40 fazla vereceğim ama muameleciye şimdiden helal olsun.!!
ve unutmadan noter suan 150ytl tutuyor.!!
ruhsat devri+trafik polıcesı
bence en azından 300ytl tutar.!
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murat613
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece ruhsatı yenilemek 120 ytl tutuyor dediler ben kafadan 300 hazır bulundurayım bari yanımda bir soru daha ikametgah istiyorlar mı
batuhan kusura bakma yemek yiyordum msn mesajını geç gördüm
Başa dön
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 11.03.2006 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motorumun islemlerini kendim halletmistim. Eylul 2005'te ki durum aynen asagidaki gibiydi.

Arkadaslar, bir vatandas olarak, tescil islemi en dogal hakkinizdir. Ne olursa olsun, bu islemi kendiniz yapiniz, firsatci insanlara 2-3 kat fazla para odemeye gerek olmadigi dusuncesindeyim.

-------------------

Iste prosedur ve kalem kalem maliyetler :

- Motoru aldigim yerden gerekli evraklari aldim. (Fatura, uygunluk belgesi, yetki belgesi, OTVF odendi makbuzu, vs) Motoru alacaginiz yer bu evraklari zaten hazirlayip size vermekle yukumlu.
- Tescil isleminden 1 gun once bir Trafik Musavirligi burosuna elimdeki evraklarla gittim. Soforler odasindan alinip, doldurulmasi gereken Ek-1 formunu 10 YTL karsiliginda doldurttum. Ayni yerde Mali sorumluluk sigortasini yaptirdim. (21,28 YTL)
- Ertesi sabah erkenden Maltepe Trafik Tescil mudurlugune gittim. Evraklarimi kontrol ettiler. Tescil Belgesi (27 YTL) ve Trafik Belgesi (22 YTL) icin 49 YTL odedikten sonra, bana bir plaka numarasi verdiler. Bir tane de plaka basim fisi. Maltepede Soforler Cemiyeti olmadigi icin (Plakalar Soforler Cemiyeti'nde basiliyor) Bostanci Emniyet'e gittim. Plaka basim isini 5 dakikada hallettim (8 YTL)
- Tekrar Maltepe Emniyet'e dondum. Ruhsatimi aldim, plaka'mi muhurlettim. Ve hepsi bu. Toplam 3 saatte, 90 YTL masrafla hersey dahil islerimi hallettim.

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal