Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR'de en iyi kawasaki ustası kim?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR'de en iyi kawasaki ustası kim?

İZMİR'de en iyi kawasaki ustası kim?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ihtiyardelikanli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 12.03.2006 - 18:57    Mesaj konusu: İZMİR'de en iyi kawasaki ustası kim? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar;izmir'de en iyi kawasaki ustasının kim olduğunu,tel ve adresi rica edebilirmiyim!...yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. Bravo
ihtiyardelikanli Çevrimdışı ihtiyardelikanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2006 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş en iyi kawasaki ustası yazacana en iyi japon ustası kim yazsaydın daha iyi olurdu Dil çıkarıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 12.03.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyisi kim bilmiyorum ama kahramanlarda burak albayrak iyidir.02324834038

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.03.2006 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

urlada sabri usta vardır.deneme yanılma ustası değil gerçek bi ustadır.
Başa dön
narth Çevrimdışı narth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ihtiyardelikanli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.03.2006 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili devil;farzedelim senin japon malı bir araban var marka x olsun,sen arabanı herhangi bir tamirciyemi yoksa x modellerinin ustası olana mı götürmek istersin :!: Dil çıkarıyorum
ihtiyardelikanli Çevrimdışı ihtiyardelikanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 12.03.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ihtiyardelikanli, izmir'de Aşar Motor var sahibi Derviş Arıç'tır...orası bayidir ama sana en güzel yeri gösterir...

Adres:Bozkurt cad. no:44/A Kahramanlar/İzmir/TÜRKİYE

Tel:+90 232 445 72 75 -- 483 67 89

Web: www.asarmotor.com e-mail: info@asarmotor.com

Saygılarla...Kazasız belasız sürüşler... Göz kırpıyorum
burak89izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.03.2006 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metin is kawasaki ustasııı en iyisimi bilmem ama yarışlara motor hazırlıyooo atatürk stadına yakın sanayi sitesi vardı galiba 3. sanayi sitesi yanlız metin iş harley-bmw-kawasaki -honda-yamaha da var capon calışıyo genelde

Son Mesajdan 35 saniye:

dükkanın adı METİN-İŞ Çok gülüyorum
Başa dön
burak89izmir Çevrimdışı burak89izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 12.03.2006 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ihtiyardelikanli, arkadaşım İzmirde hemen hemen hepsi güzel ustalardır sen motorunun markasına göre,motorunun ihtiyacına göre isteğini belirtirsen sana daha çok yardım etme imkanımız olur.
ihtiyardelikanli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azizoran; kusura bakma mesajını çok geç bi saatte okudum,motor VN800 cl( kawasaki ) motorda rolantide çalışırken çıt,çıt diye ince bir ses mevcut ,gaz verdiğim zaman oses kayboluyor,sorunum bu!. Birde genel bir kontrolden geçirtmek. İlgin için şimdiden teşekkür ederim,sağolasın..
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azizoran, abimiz sana yardımcı olabilir ihtiyardelikanli, o İzmir'i biliyor adı gibi tekrardan kolay gele...sana benim dediğim yere de bir uğra istersen...

Saygılarla...Kazasız belasız sürüşler... Göz kırpıyorum
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 13.03.2006 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Metin Is........ :alkış bu isin erbabi.hatta Enis in selami var dersen sevinecektir.bakarsin para bilem almaz
alfonzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.03.2006 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar yazdığınız çoğu isim motor satıcısı bir tek sabri usta var o da urlada ve kendi uğraşmıyo artık motorlarla kahramanlarda moto daytona selami usta var aynı zamanda team x in mekanikeri olmaz çok işi çözdü ikisi dışında yazdığınız adamlar mekaniker değildirrrrrrrr.
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen karistirdin galiba.asar motor evet satici bayi ama metin is has be has tamircidir.motor satmaz.tamir eder toplar yeniler.
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili dostum alfonzo, sen herhalde benim yazdığımı iyi okumadın okumadan sallamışın... Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada sallamis gibime geliyo acikcasi.yada bahsettigimiz adamlari tanimiyo bu.(kim alfonzo yaa biz tanirmiyiz aceb? baksana adam a$mis)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal