Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara Md

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara Md

Ankara Md

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2006 - 08:06    Mesaj konusu: Ankara Md Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eskiden Ankara md falanda toplantı yapar bir sürüde resim koyardılar.Ya ben yanlış hatırlıyorum yada Ankara md artık toplanmıyor ???.Pek Ankara'dan eskisi gibi yazan arkadaşlarda yok ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.03.2006 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sn. alenalper,

Ankara MD grubunda sürekli aktif olan arkadaşlarımızdan önemli bir kısmı MD yönetimi tarafından "yanlış anlaşılmaları" sonucu küstürülmüş, onlarda kendi sitelerini kurarak faaliyetlerini buradan devam ettirme yolunu seçmişlerdir...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 14.03.2006 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Ankara MD renlendiriyodu forumları ama artık yoklar. Üzücü.
Mozaik1966
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003 demiş ki:
Sn. alenalper,

Ankara MD grubunda sürekli aktif olan arkadaşlarımızdan önemli bir kısmı MD yönetimi tarafından "yanlış anlaşılmaları" sonucu küstürülmüş, onlarda kendi sitelerini kurarak faaliyetlerini buradan devam ettirme yolunu seçmişlerdir...

ben biliyorum , hangi sitede yuvalandıklarını , eylemlerini nerede sürdürdüklerini ( bir kısım dış mihraklar olayı ) Gülümsüyorum Bravo

Africa Twin ! , gerisi yalan
Başa dön
Mozaik1966 Çevrimdışı Mozaik1966 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.03.2006 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

getirin arkadaslar ankaralıları buraya olmaz boyle
Başa dön
emk Çevrimdışı emk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 14.03.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gerçekten hoş olmayan bir durum....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 14.03.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zamanında su baslık altında olayın cozulmeını ıstemıstım

http://www.motordelisi.com/ftopict-19475-baskent.html

ne yazık kı daha sonra Baskentlı arkadaslarımız yok yere kusturulduler Üzgünüm , once banlandılar daha sonra banları kaldırıldı ama bu sefer onlar gelmedıler, kendılerı gezı ve bulusmalarını motur.net'ten ayarlıyorlar, zaman zaman bazılarının sıteye kacamak bakısları gozumden kacmıyor tabıı Çok gülüyorum

bence bıran once yuvay donmelıler ben bırkacına markaj uyguluyorum ama daha ust kademe davet etse daha ıyı olur Göz kırpıyorum

bu arada Corum MD ve Mus MD de uzun zamandır gozukmuyorlar Çok gülüyorum

En son UZAY tarafından 14.03.2006 - 15:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
UZAY Çevrimdışı UZAY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 14.03.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD üyeleri aslında biz İstanbullu, İzmirli ve diğer şehirlerden üyelere de kırgın olarak gittiler. Bildiğim kadarı ile çoğu da isyan başlattıkları gerekçesi ile MD yönetimi tarafından forumdan atıldı zaten.

Gerçekten çok üzücü. Tek bildiğim şey artık çok az kişi haricinde Ankara MD diye bir şey yok.
sadi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara/ Y.mahalle

MesajTarih: 15.03.2006 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neler olmuşta haberimiz yok...

Olsa ne olacakki ? bilemiyorum...Zaten ben burda Cumoni için bulunuyorum... Çok gülüyorum Burdan başka bir motor forumundada üyeliğim yok zaten.Sadece ankaralıların motur.net'te misket oynadıklarını duydum ve az önce oraya üye oldum ama henüz bakmış değilim içeriğine... Gülümsüyorum
Başa dön
sadi Çevrimdışı sadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 15.03.2006 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağol sadi kardeş; gurur duydum Bravo

Ankaralı dostlarımızın motur.net'de misket oynuyor olmalarına inanamadım Şok oldum Şimdi felaket misket mi oynuyor yani... Çok gülüyorum Vallahi özledim şu kızı ya, ne güzel kavga ediyorduk ama sonra hemen barışıyorduk..

Ulan, ben de gideyim şu motur nete... Misketse misket anasını satiim, maksat dostlarımızla hasret gidermek değil mi ?
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.03.2006 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ankaradayım yoksa bendemi gitsem ne yapsam Çok gülüyorum
cagırın arkadaslar diğer ankaralı kardeşleri burası hoş bir site
en azından yoklugunuzu gecte olsa anlıyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
emk Çevrimdışı emk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xcorpio
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.03.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kadarda sıkı takip ederim güya formu ama demekki gözümden kactı..Gidip bir ziyaret edeyim bari...
Zorba-
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.03.2006 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konuda bizlere destek veren ve bizi ziyaret eden etmeyen dostlarımıza teşekkür ederiz.
Başa dön
Zorba- Çevrimdışı Zorba- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZLICAK
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.03.2006 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durun bi de ben bakıyım napmış arkadaşlar
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal