Eskiden Ankara md falanda toplantı yapar bir sürüde resim koyardılar.Ya ben yanlış hatırlıyorum yada Ankara md artık toplanmıyor ???.Pek Ankara'dan eskisi gibi yazan arkadaşlarda yok ? _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Tarih: 14.03.2006 - 10:01 Mesaj konusu:
Sn. alenalper,
Ankara MD grubunda sürekli aktif olan arkadaşlarımızdan önemli bir kısmı MD yönetimi tarafından "yanlış anlaşılmaları" sonucu küstürülmüş, onlarda kendi sitelerini kurarak faaliyetlerini buradan devam ettirme yolunu seçmişlerdir...
Ankara MD grubunda sürekli aktif olan arkadaşlarımızdan önemli bir kısmı MD yönetimi tarafından "yanlış anlaşılmaları" sonucu küstürülmüş, onlarda kendi sitelerini kurarak faaliyetlerini buradan devam ettirme yolunu seçmişlerdir...
ben biliyorum , hangi sitede yuvalandıklarını , eylemlerini nerede sürdürdüklerini ( bir kısım dış mihraklar olayı ) _________________ Africa Twin ! , gerisi yalan
ne yazık kı daha sonra Baskentlı arkadaslarımız yok yere kusturulduler , once banlandılar daha sonra banları kaldırıldı ama bu sefer onlar gelmedıler, kendılerı gezı ve bulusmalarını motur.net'ten ayarlıyorlar, zaman zaman bazılarının sıteye kacamak bakısları gozumden kacmıyor tabıı
bence bıran once yuvay donmelıler ben bırkacına markaj uyguluyorum ama daha ust kademe davet etse daha ıyı olur
bu arada Corum MD ve Mus MD de uzun zamandır gozukmuyorlar _________________
En son UZAY tarafından 14.03.2006 - 15:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 14.03.2006 - 15:04 Mesaj konusu:
Ankara MD üyeleri aslında biz İstanbullu, İzmirli ve diğer şehirlerden üyelere de kırgın olarak gittiler. Bildiğim kadarı ile çoğu da isyan başlattıkları gerekçesi ile MD yönetimi tarafından forumdan atıldı zaten.
Gerçekten çok üzücü. Tek bildiğim şey artık çok az kişi haricinde Ankara MD diye bir şey yok. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: May 18, 2005 Mesajlar: 266 Nereden: Ankara/ Y.mahalle
Tarih: 15.03.2006 - 00:07 Mesaj konusu:
Neler olmuşta haberimiz yok...
Olsa ne olacakki ? bilemiyorum...Zaten ben burda Cumoni için bulunuyorum... Burdan başka bir motor forumundada üyeliğim yok zaten.Sadece ankaralıların motur.net'te misket oynadıklarını duydum ve az önce oraya üye oldum ama henüz bakmış değilim içeriğine...
Tarih: 15.03.2006 - 09:14 Mesaj konusu:
Sağol sadi kardeş; gurur duydum
Ankaralı dostlarımızın motur.net'de misket oynuyor olmalarına inanamadım Şimdi felaket misket mi oynuyor yani... Vallahi özledim şu kızı ya, ne güzel kavga ediyorduk ama sonra hemen barışıyorduk..
Ulan, ben de gideyim şu motur nete... Misketse misket anasını satiim, maksat dostlarımızla hasret gidermek değil mi _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
bende ankaradayım yoksa bendemi gitsem ne yapsam
cagırın arkadaslar diğer ankaralı kardeşleri burası hoş bir site
en azından yoklugunuzu gecte olsa anlıyorlar
Tarih: 15.03.2006 - 10:19 Mesaj konusu:
O kadarda sıkı takip ederim güya formu ama demekki gözümden kactı..Gidip bir ziyaret edeyim bari... _________________ MURAT abim seni hiç unutmayaca?yz!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız