Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTORDELİSİ'nin hikayesi(Herkez okumalı) *Resimli anlatım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTORDELİSİ'nin hikayesi(Herkez okumalı) *Resimli anlatım
Sayfa 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.03.2006 - 04:50    Mesaj konusu: MOTORDELİSİ'nin hikayesi(Herkez okumalı) *Resimli anlatım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dolu dolu 4 yıl geçti..Başta demiştimki Motordelisi bir bebek ,yeni doğdu..Onu bizler büyütecegiz,onun karekterini bizler belirliyecegiz,ilk önce emekliyecek,sonra yürüyecek ve ögrenecek..Sonrada koşacak..
Emekledik,yürüdük,ögrendik ve artık koşmaya başladık..Müthiş bir emek var Motordelisi grubunda..
İlk başlarda sadece bir internet Portalı iken şu anda resmi bir Spor kulübüyüz.
Çok engeller çıktı önümüze ,ama bunları ya geçecek yada takılıp kalacaktık..Uykusuz geçen geceler,özverili çalışmalar sonunda Motordelisi 4. yaşına girecek..
Motordelisi bu süreç içerisinde Motosiklet sitesi kimliğinin çok önüne geçerek MOTOSİKLET içerikli medya kimliğinede sahip çıktı..
Tüm etkinliklerde,yarışlarda,festivallerde,Fuarlarda MD vardı..
MotoGP ye 15 hakem vererek bu dev organizasyona büyük katkı sagladı..Drag,pist yarışlarında şahsen Fotograf makinemle başlangıçtan sonuna kadar yarışları takip edip silzere aktardım..Bu yarışların öncesinde bir çok yarışçı arkadaşlarla uyku tulumlarında,minübüslerde uyuduk,sabahladık,yarıştık..
Egitim günleri düzenledik,Fuarlara katıldık,düştük kalktık ama hep dimdik ayakta olmak için ugraş verdik..
Motodelisi heryerdeydi..
Pistlerde,Festivallerde,Fuarlarda..

Biraz geçmişe göz atmaya ne dersiniz???
İŞTE Geride bıraktıgımız 4 yılın hikayesi

Link

işte geçen yıl ilk defa ülkemizde yapılan MOTOGP ve MD sizin için bu yarışları yakından takip etti.

Türkiye Pist Şampiyonasının tüm yarışlarında MD vardı,Start anından Finish çizgisine kadar Pistin içinden sizler için fotograflar çektik,bu yarışlara Barış TOK,Tolga UPRAK gibi pilotlarla birlikte yolculuk yaptık,onların performanslarını,nasıl hazırlandıklarını A dan Z ye herşeyi sizlere anlattık..4 yıl boyunca adeta onlarla birlikte bizde yarıştık..
İşte Türkiye deki yarışlardan bazı MD izlenimleri..

işte artık START verilecek ve MD Pistin tam ortasında

Yarışçılar start tan önce dualarını ederlerken hep yanlarındaydık.

Kazalar oldu zaman zaman,biz AMBULANS ların içine kadar girdik,sizlere ayrıntıları vermek için

Bizi korkuttular,kazalar geçirdiler..MD hemen oracıktaydı.

Şampiyonlar şampiyonuda kaza yapar..Kenan Sofuglu nun yaptıgı bir kazadan sonra MD objektifi oradaydı.

Dedik ya Yarışçılarla bir nefes gibiydik her zaman,işte bir İstanbul yarışı öncesi Tolga UPRAK ve Barış TOK İzmir den yola çıkıyorlar,motosikletlerin yüklenme anından yarışa kadar takipteydik

kimi zaman Giyinirlerken bile onlarlaydık Çok gülüyorum

Start anına saliseler kalmışken MD hemen yanlarındaydı,sizlere bu anları yaşatmak için..

Bazen öyle güzel anlar yakaladıkki sizler için

Çok yakından takip ettik yarışları,öyle lafta degil bakın fotograflara..

Dedik ya heryerdeydik diye,MD üyeleri her organizasyonda MOTORDELİSİ Standlarını gördüler ve kaynaşmak için biraraya geldiler.

Sadece işin eglence yanı ile degil ,egitim yanıylada ilgilendik..Egitim seminerleri verdik.

Usta Egitmenlerle Teorik egitimlerden sonra uygulamalı ÜCRETSİZ pratik egitim günlerimizde oldu

Büyüklüğümüzü her yerde gösterdik,geziler düzenledik,buluşmalar..Çıg gibi büyüdük..

Kaldırımlara sıgmadık bazen buluşmalarımızda

Festivallere katıldık,yüklendik standımızın yükünü,çıktık yollara..

Sadece motosiklet degildi birlikteliğimiz,bazen spor yaptık,bazen paintball ile savaştık Gülümsüyorum

VEFA'mızı gösterdik..İYİ günde degil KÖTÜ gündede üyelerimizin yanında olduk..

Yaşlılarımızı unutmadık,sadece gezmek-eglenmek degildi birlikteliğimizin amacı..Duyarlılık gösterdiğimiz birçok etkinlikte sosyal mesjlarda verdik.

MD heryerdeydi,bazen Okan Bayülgen in elinde,bazen TV kanallarında ,bazen gazetelerde..

Teknoloji Televizyonu HAFTANIN KONUĞU

DOWNLOAD

OTOBAN PROGRAMI

DOWNLOAD

ZAGA-Okan BAYÜLGEN

DOWNLOAD

İşte 4 yılda buralara geldik..
Artık bir Spor Kulübüyüz,hedefleri olan ve bu hedeflere koşmak için güçlü bir yönetim kurulu olan bir kulüp..

MD sadece gezi sitesi degil,Motordelisi bir Medya,bir Spor Kulübü,dostlukların temelini oluşturan bir kültür..
Motordelisi BÜYÜK ,hemde çok..

En son HakanDincer tarafından 12.11.2006 - 21:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 15.03.2006 - 05:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Uykusuz geçen geceler,özverili çalışmalar sonunda Motordelisi 4. yaşına girecek..

sabahın 6 sına kadar online mı olur bi admin, Hakan abi kızın kaç yaşındaydı md yi oğlun kabul edersek ablasını ihmal ediyorsun onun için :alkış :alkış
Başa dön
debbah Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.03.2006 - 05:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debbah, evet işte tek sıkıntımda bu..Ancak artık MD nin sorumlukları oldukça ciddi boyutlarda..
Özellikle bu sene planlamalarımıza gelirsek sanırım başımızı kaşyamıyacagız..
Önce Fuar öncesi MOTOSİKLET DELİLERİ PARTİSİ.
Sonra 4 gün boyunca FUAR daki Standımız,
Daha sonra MotoGP öncesindeki BÜYÜK PARTİ,
ve Basın Akreditasyonu ile MotoGP takibbi,
Haziran ayında YAZA MERHABA PARTİSİ
Festival Standları
ve Türkiye Motosiklet Şampiyonasının yerinde takibi.
Bunlar sadece ilk etapta aklıma gelenler..
MD bu sene bir çok yerde boy gösterecek ve biz bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.

Link
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 15.03.2006 - 05:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu emege ancak helal denir abi ... Umarim kiymeti bilinir bu emeklerin ... Cunku kendimde webmasterlıkla ugrasıorum (hobi olarak) kendin icin yapılmadıgını ordan bilebilirim ve insanlar yani bizler umarım bunun degerini biliriz
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
armyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.03.2006 - 05:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bir gunluk uyeyım ama..bu sıtede guzel seyler var...toplantılara gelecegım.. Dil çıkarıyorum
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 15.03.2006 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok duygulandım ya :alkış :alkış :alkış
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2006 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha yeni üyeyim ama geçen 3,5 yılıma çok üzüldüm nice 4 yıllara işallah Dil çıkarıyorum
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 15.03.2006 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper.

MD gibi eli ayağı her tarafa uzanan başka bir oluşum yok. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, kolay işler değil bunlar, ciddi bir emek ve adanmışlık sözkonusu.
cowboy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: home sweet home

MesajTarih: 15.03.2006 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler ve anlatım cok güzel duygulanmamak elde degil,bu büyük bir basarıdır kolay degil cok emek isteyen bir is,tebrik ederim iyiki M.D var Dil çıkarıyorum
Başa dön
cowboy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.03.2006 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanın emeklerinin boşa çıkmaması harika bişey..
MD bir marka olduysa ve bu günlere geldiyse bunda herkezin katkısı var..
Bende tüm M.D. üyelerine teşekkür ederim.

Link
Başa dön
yzf_r6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 15.03.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçektenten etkileyıci bravo MD :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
mod
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.03.2006 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbiden super olmus elinize saglık....Hele konaktan donus resmi mukemmel Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.03.2006 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan hepsi güzelde , şu yakından fotoğraf çekme merakın yokmu , sinir oluyorum Öfkeliyim bir gün başına dert alacaksın allah korusun Şok oldum
Albatros Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultra-sure
Üye
Üye

Nereden: Renkli Rüyalar Otelinden

MesajTarih: 15.03.2006 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dışarıdan bazılarına basit şeyler gibi gelebiliyor ama bu oluşumu bu hale getirmek ve dahada ileri seviyelere çıkarmak hiçde kolay değil.
Emeği geçen herkes Türkiye'de motorsiklet kültürünün oluşmasına büyük katkılar sağladı ve sağlamaya da devam ediyor.
Emeği geçen herkese teşekkür etmek tüm bilinçli motorcuların boynunun borcudur.
Teşekkürler MD.
Sizi ayakta alkışlıyorum.
:alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
burki_gsxr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.03.2006 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşasın motordelisi kulübü Gülümsüyorum iyiki doğdun md Dil çıkarıyorum :alkış

___________ burki_gsxr@hotmail.com ______suuuuuuuu_zuuuuuuuuu_kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Başa dön
burki_gsxr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Sonraki
1. sayfa (Toplam 27 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.51 Saniye