Tarih: 17.03.2006 - 19:08 Mesaj konusu: Tek Teker Arif TTA Motosiklet Showroom yeni dükkanı
arkadaşlar hepimizin tanıdıgı tek teker arif abimiz alanyada yeni bir motosiklet dükkanı açtı. ankaradan gezmek için alanyaya geldigimde gezerken güzel bir dükkan gördüm. o arada emre kardeşimle telefonda konuşurken arif abinin numarasını aldım ve arif abiyi aradım. hemen gel dedi. kendisiyle daha önce bir kez karşılaşmış olmama ragmen benimle çok ilgilendi saolsun.. biraz muhabbet ettik sonra dedim abi bi kaç kare alayım bari.. saolsun kırmadı beni.. işte arif abi ve yeni dükkanı...
http://rapidshare.de/files/15734761/tta_motosiklet__1_.JPG.html
Tarih: 17.03.2006 - 19:16 Mesaj konusu:
T.T.A yeni yerin hayirli olsun kismetse bu yaz geliyorum yanina gezeriz yine bana ogretmeyi unuttugun bi iki sey var hatirlarsin sen opuyorum kendine iyi bak 2.T.N
Kayıt: Jul 06, 2004 Mesajlar: 207 Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul
Tarih: 20.03.2006 - 01:20 Mesaj konusu:
hayırlısı olsun
TTArif in kafasının ustunde duran ve ağaca asılı racing siyah pocket bike ın ne kadar oldugunu ogrenebilirmiyiz acaba ???
cok begendim.. almam lazım.. evin icinde dekor gibi gosterip misafirlere kısa süreli şoklar yaratmayı dusunuyorumm
süper olucakkk... _________________ KSK Forever... 35?
RedDragon GT-250
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız