Tarih: 18.03.2006 - 07:55 Mesaj konusu:
Laser karsima kaliteli kask'im diye cikmasin. Aldim kullaniyorum memnun degilim. Oolesine bi kask iste. Ne kaliteli ne cok kalitesiz. Ama kotu olan fiyati sanki kaliteli kaskmis gibi empoze ediliyor. Ucuz ve Kaliteli kask Nolan'dir bana gore. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
burada userneym diye bir kardeşimizde vardı benim önümde bir kaza yaptı kafadada lazer kask yolda kafası kask üzerinde gitti kasta çizik dahi yoktu ben kullanmıyorum ama gördüğüm kaskın modelini pek bilmiyorum belki farklı modelleri vardır.
Lazer Bullet Lz6 kullanıyorum genelde memnunum ancak 90-100 den sonra biraz gürültü başlıyor hız arttıkça devam ediyor ön cam buğulanması var. Görüş açısında sorun yok ergonomik olarak iyi Ağırlık:1250 gr. _________________ 2004 Gümü? BurgmAN400
Tarih: 18.03.2006 - 15:04 Mesaj konusu:
Fiyati Nolan'dan ahali ve lanse edilis sekli Nolan'dan iyi seklinde idi Ozen motorda . Yaklasik 2 sene direndim almamak icin ama sonra Nolan'in trek'li kask cikarmamasi sebebi ile bir de bunu deneyeyim dedim.
Bu sitede begenmeme sebeplerimi de yazdim.
- Bugu yapiyor
- Bugu yapmasin diye Az aralayinca bu seferde ruzgar direkman gozune giriyor.
- Yan gorus acilari hic iyi degil. Arkana bakmak icin basini daha fazla cevirmek gerekiyor.
- Gurultu : Gurultulu bir kask degil. Bu acidan iyi yani.
- Ic malzeme : Kaliteli
- Saglamlik : Allah gostermesin.
- Vizor kalitesi : Kolay ciziliyor tirnak degse bile iz kaliyor.
- Vizor'un kolay sokulebilmesi : Cok iyi
- Fiyat : Bence yuksek ayni paraya Nolan almak varken bence bu kask alinmaz. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
bende laser vertigo replica kullanıyorum. Gayette memnunum.buhu yapıyor gerçektende bunun için 15 euroluk bi buhu vizörü var.fakat ben zamanında autoshow dan buhu önleyici 1 sprey almıştım o gerçekten işe yarıyor kullanmadan evvel 3-4 fıs sıkıyorum kaskın vizörüne içten.. ben alırken yabancı mtosiklet sitesindeki kask karşılaştırmasından bu modelin averaj puanınolan N61 den daha yüksekti.modeli desenleri (siyah-mavi-beyaz-gri) nolan N61 den daha hoşuma gitti. 1de nolan N61 deki desenle çıkarma bunda baskı. arada 15 euroluk fiyat farkı var laser daha pahalı.Nolan N61 110 euro.sizbilirsiniz derim.kazasız sürüşler dilerim.
Tarih: 18.03.2006 - 16:45 Mesaj konusu:
LAzer belçika malı sağlamlığı konusunda da onay almış bir kask.Ama şu gerçek ucuz etin suyu kara olur.Sağlamlıkta güven ama içeri çok ses alır.Bende zamanında ucuz diye nolan aldım ve hiç de memnun değilim.Bu tip kasklar kazada sağlamdır ama ağırlık,ses,buğu konusunda seni tatmin etmez. _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
bendede lazer vertigo var,kaskımla kazada yaptım,20-25 seferde yerede dustu,hala sapasaglam.ha,belkı yapısı bozulmustur ama yınede kalıte bi kask.tek problemı,fazla ses yapması ve camının asırı bugulanması...
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 03.05.2006 - 18:04 Mesaj konusu:
tkavasoglu hayırlı olsun bende n61 imden çok memnunum _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız