Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Lazer kask nasıldır ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Lazer kask nasıldır ?

Lazer kask nasıldır ?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TTurk
Üye
Üye

Nereden: Yçerenköy - Ystanbul

MesajTarih: 17.03.2006 - 23:28    Mesaj konusu: Lazer kask nasıldır ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kaskı kullanan yada bilgi verebilecek olan var mı?

fz6 the ticket to your dreams !
Başa dön
TTurk Çevrimdışı TTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.03.2006 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Laser karsima kaliteli kask'im diye cikmasin. Aldim kullaniyorum memnun degilim. Oolesine bi kask iste. Ne kaliteli ne cok kalitesiz. Ama kotu olan fiyati sanki kaliteli kaskmis gibi empoze ediliyor. Ucuz ve Kaliteli kask Nolan'dir bana gore.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 18.03.2006 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burada userneym diye bir kardeşimizde vardı benim önümde bir kaza yaptı kafadada lazer kask yolda kafası kask üzerinde gitti kasta çizik dahi yoktu ben kullanmıyorum ama gördüğüm kaskın modelini pek bilmiyorum belki farklı modelleri vardır.
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 18.03.2006 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede lazer vertigo var,kaskımla kazada yaptım,20-25 seferde yerede dustu,hala sapasaglam.ha,belkı yapısı bozulmustur ama yınede kalıte bi kask.tek problemı,fazla ses yapması ve camının asırı bugulanması...
duffy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.03.2006 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lazer Bullet Lz6 kullanıyorum genelde memnunum ancak 90-100 den sonra biraz gürültü başlıyor hız arttıkça devam ediyor ön cam buğulanması var. Görüş açısında sorun yok ergonomik olarak iyi Ağırlık:1250 gr.
olidamara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.03.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orta şeker bir kask işte şekli güzel ama sarsıntı yapıyor biraz
Başa dön
olidamara Çevrimdışı olidamara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
Goktem
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/Bebek

MesajTarih: 18.03.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lazer kask çok iyi değil , ama çok ta kötü de değil. Fiyatına göre kullanılabilecek makul bir ürün.
Başa dön
Goktem Çevrimdışı Goktem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.03.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyati Nolan'dan ahali ve lanse edilis sekli Nolan'dan iyi seklinde idi Ozen motorda . Yaklasik 2 sene direndim almamak icin ama sonra Nolan'in trek'li kask cikarmamasi sebebi ile bir de bunu deneyeyim dedim.
Bu sitede begenmeme sebeplerimi de yazdim.
- Bugu yapiyor
- Bugu yapmasin diye Az aralayinca bu seferde ruzgar direkman gozune giriyor.
- Yan gorus acilari hic iyi degil. Arkana bakmak icin basini daha fazla cevirmek gerekiyor.
- Gurultu : Gurultulu bir kask degil. Bu acidan iyi yani.
- Ic malzeme : Kaliteli
- Saglamlik : Allah gostermesin.
- Vizor kalitesi : Kolay ciziliyor tirnak degse bile iz kaliyor.
- Vizor'un kolay sokulebilmesi : Cok iyi
- Fiyat : Bence yuksek ayni paraya Nolan almak varken bence bu kask alinmaz.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mertaltinok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.03.2006 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende laser vertigo replica kullanıyorum. Gayette memnunum.buhu yapıyor gerçektende bunun için 15 euroluk bi buhu vizörü var.fakat ben zamanında autoshow dan buhu önleyici 1 sprey almıştım o gerçekten işe yarıyor kullanmadan evvel 3-4 fıs sıkıyorum kaskın vizörüne içten.. ben alırken yabancı mtosiklet sitesindeki kask karşılaştırmasından bu modelin averaj puanınolan N61 den daha yüksekti.modeli desenleri (siyah-mavi-beyaz-gri) nolan N61 den daha hoşuma gitti. 1de nolan N61 deki desenle çıkarma bunda baskı. arada 15 euroluk fiyat farkı var laser daha pahalı.Nolan N61 110 euro.sizbilirsiniz derim.kazasız sürüşler dilerim.
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 18.03.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LAzer belçika malı sağlamlığı konusunda da onay almış bir kask.Ama şu gerçek ucuz etin suyu kara olur.Sağlamlıkta güven ama içeri çok ses alır.Bende zamanında ucuz diye nolan aldım ve hiç de memnun değilim.Bu tip kasklar kazada sağlamdır ama ağırlık,ses,buğu konusunda seni tatmin etmez.

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 18.03.2006 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orta guzellıkte bır kask.arkadasımda vardı COK memnun...
SpArK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 18.03.2006 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 demiş ki:
bendede lazer vertigo var,kaskımla kazada yaptım,20-25 seferde yerede dustu,hala sapasaglam.ha,belkı yapısı bozulmustur ama yınede kalıte bi kask.tek problemı,fazla ses yapması ve camının asırı bugulanması...

senin kask hakkın rahmetine kavuşmuş olmasın sakın?aman diyelim. :!:

Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TTurk
Üye
Üye

Nereden: Yçerenköy - Ystanbul

MesajTarih: 18.03.2006 - 17:42    Mesaj konusu: Re: Lazer kask nasıldır ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tkavasoglu demiş ki:
Bu kaskı kullanan yada bilgi verebilecek olan var mı?

Çok fazla güvenemedim gittim bugün Nolan adım. En azından bildik güvendik bir marka. Ahanda resmi. N61

fz6 the ticket to your dreams !
Başa dön
TTurk Çevrimdışı TTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
endoplazmicreticulum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.05.2006 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben size safabet tawsiye ederim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 03.05.2006 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tkavasoglu hayırlı olsun bende n61 imden çok memnunum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal