orjınal ghost rider hıkayesı ıste
Marvel Comıkse ait olan bır cızgı roman olan Ghost Rider farkında olamadan bazı karanlık guclerle anlasma yapan motorsıkletlı adamın daha sonra sevdıgı kadını korumak ıcın bu guclere karsı mucadele etmesını anlatan bı basyapıt sınema fılmıdır bu fılm 1991/1998 yıları arasın da yayınlanan bı cızgı romandan esınlenerek fılm yapılmıs ve butcesı 75 mılyon dolar fılm aksıyon ve ozel efeklerle super bır fıl bas rollerı nıcolas cage ın uslendıgı( Ghost Rider)bu suan amerıcada gosterımde yakın ad aturkıyeye gelır ama motorsıkletı bı dehset ..... ...................... _________________ by ghost rider man hondaridercem@hotmail.comB(Rh)+ Kdz.Eregli/
http://img72.imageshack.us/my.php?image=cemqi2.jpg
Nicolas Cage(nikılıs keyç ) oynuyosa kesin güzel bi filmdir.Bide işin içinde motosiklet oldu ya tadından yenmez artık film. :alkış _________________ ^2
crazyrider paylaşımın için çok saol. Umarım biz de bir gün izleriz
Messout_13 demiş ki:
Stappen o Avatarındaki Spidermen sarhoş mu olmuş?????
Yok abicim. "Kız ben sana demedim mi karşıki dağlar cenderme" türküsü eşliğinde folklorik olarak dans ediyor (flashını izlemiştim) _________________ - = Riders On The Storm = -
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız