Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 MART ÇANAKKALE fotolar. çanakkalede bir tek md eksikti :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 MART ÇANAKKALE fotolar. çanakkalede bir tek md eksikti :(

18 MART ÇANAKKALE fotolar. çanakkalede bir tek md eksikti :(
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 20.03.2006 - 00:59    Mesaj konusu: 18 MART ÇANAKKALE fotolar. çanakkalede bir tek md eksikti :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22 kardeşimde gelmiş ama bir miktar ıslanmış geçmiş olsun ben de 18 mart günü gittim başka bir md nin katılamadığını zannediyordum. tebrikler. yeni bir topik açıp utan motordelisi yazmayı düşünüyordum. mototsiklet.net in ikiteker in grupları ile karşılaştım. bandırmadan çanakkaleye ikiteker lerle gittim. onların bir kısmı da ağırabi lerle buluşmuştuk bandırmada onlarla beraber geldiler. bigaya doğru ilk pit stopu yaptığımızda bursa choppers club tan arkadaşlarla karşılaştık.

Çanakkalede olanlar: (benim gördüklerim)
bursa choppers club : yklaşık 20 motor en küçüğü 400 lük bi scooter.
ikiteker :yaklaşık 15 motoruyla ist. grubu en küçüğü ybr 125
ağırabilerfosforlu kıyafetleriyle adlarına yakışan bi grup endurolar 650 ila 1100 cc arasında değişiyordu.
motosiklet.net: aralarında scooter olan tek gruptu gördüğüm 150 lik scooterındaki arkadaşın çadırı da arkasına bağlıydı.
motovirus yemek esnasında konuştum diğer gruplarla karışıklardı hangisi hangisi çözemedim
motordelisi: artçımla birlikte gururla temsil ettim grubumu Gülümsüyorum

yokuşlarda hızını 60 a kadar düşüren artçım da olduğu için 80 le beni takip ederek bandırma lapseki yapan ikiteker den arkadaşlara bana göstermiş oldukları sabırları sabır için ayrıca teşekkür ederim. onlar lapseki den karşıya geçtilee avrupadan gidelim son 50 km. yi dediler. en büyük hatayı burada yaptılar galiba protokol yolu vs. varmış ben çok rahat devam ettim çanakkaleye kadar manzara deniz muhteşemdi yağmur sebebiyle foto çekemedim gidiş esnasında.

lapseki de yağmur başladı ve şiddetlendi. son 50 km. miz yoğun yağmur altında geçti. bir gün öncesinden aldığım alt üst takım yağmurluklarım görevlerini fazlasıyla yaptı. ama ben salaklığımdan motor montuma güvenip üst yağmurluğu giymeyince beni ıslatmayan montum birkaç kg. ağırlaşmış haliyle biraz zor kurudu. çetin abimize dardanel otele vardık. bize verdiği elektrikli ısıtıcı da kendimizi ısttıktan ve eldivenlerimizi kuruttuktan sonra yedek olarak getirdiğimiz ikinci takımı ve ikinci ayakkabılarımızı giydik. biz kendimize biraz gelip te sışarı çıkana kadar yapmur da bitmişti. kuru giysilerimiz hiç ıslanmadı çok şükür.

on yüz bin milyon tane foto çektim fotolar yarın ama neler kaçırdığınızı görebilmeniz için birkaç tane ekliyorum. orda geçen iki günü fotolarla beraber anlatıcam gerçekten muhteşemdi. alk22 nin zorlandığı abide girişi boğaz trafiğinden beterdi yani muhteşemdi. sağ aynamı iptal ettim iğne deliğinden bile geçtim. zaman zaman artçımı indiriyorum o bana ilerdeki otobüsün sağı mı solu mu uygun söylüyor bir kaç kez tamamen tıkandım o zamanda çok fazla eğimli olan banketten inerek devam ettim artçımı indirip.

amma dönüş yolu tam bir işkenceydi. 350 km. için yaklaşık 80 le gitsem ort. 70 le dedim 5 saat süre verdim. ama araya mola için süre eklemeyi unutmuşum. 3 gibi çıkacaktık. 15:35 te çıkabildik karanlığa kaldığımız takdirde çok riskli bir yolculuk olacaktı aydınlıkta alabileceğim maksimum yolu almayı kafaya koydum ilk pit stopu sadece petrol almak için 120 inci kilometrede verdik. oraya kadar non stop dip gaz gittim ellerim tutumuyordu bacaklarım donuyordu ve son anda pompacı abi tutmasaydı motoru pompaya yıkıyordum ama baya bi yattı motor Çok gülüyorum

sonraki pit stopu da silivride verdim. yine petrol alıp devam ettik. tekirdağdan itibaren hava karardı. dandik farlarımla görebildiğim kadarıyla yola devam ettim. bir kedi ölüsünü sıyırdım bir çok tekerleğim çapında tuzak gördüm. ve hatta birine düştüm önü vücut hareketiyle kurtardım ama arkadan tak diye bir ses geldi. kaldım galiba diyordum da bişey olmadı çok şükür. yol iğrençti ve aydınlatma yoktu önü kurtaramasaydım kaç takla atardım acaba Öfkeliyim

planlara uyarak yaklaşık 20:35 te evdeydik. ama hiç bir yerim tutmuyordu motor sürmek bu kadar mı işkence olur. ankaranın en güzel yanı belki istanbula dönüşüdür ama çanakkalenin kesinlikle değil.

motorum problem çıkarttı mı evet ama çok ufak bişi. bandırmaya indiğimde bi baktım daha önc3e kaynak yaptırdığım eksozumdaki ufak delik tekrar patlamış aynı yerden çanakkaleye kadar ulaşabildim maksimum hızımı yaklaşık 10 km. düşürdü bu patlak. çanakkaleye varınca soba borularının birleşme noktasına sarılan metal banttan aldım iyice sardım artık bir kaçak yoktu. uzun yol alınacaklar listesine bunu da ekleyin nalburdan metresi iki yüz bin liradan alıyorsunuz eksozun n ufak probleminde iyi ce sarıyorsunuz. tamaen metal olan bant probleminizi çözüyor. maşallah demek lazım, herkes şaşırdı bu motor mu bu kadar yol geldi diye... bence nazar deydi ondan eksozu patlattı allahtan tekerim patlamadı Çok gülüyorum

daha çoook foto var onlar da yarına.

--------------------------------------------------------------
mondial 125 mt
A RH+ istanbul
www.ahmetmuslim.com
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SpArK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 20.03.2006 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir anma günü olmuş, daha fazla foto bekliyoruz Gülümsüyorum

Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 20.03.2006 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debbah, sende yağmur görülmüyor. Sanırım erken saatte oradaydın. Diğer fotografları da merakla bekliyorum... :alkış
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 20.03.2006 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok duydulandım. En son iki sene önce gidebilmiştim. Dostum resimler için çok sağol... Ağlıyorum
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
comelenkopek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.03.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum helal olsun sana.artçıyla beraber o motorla o kadar yol gitmişsin.bide tek motor çıkmışsın yola, cesaretinden dolayı kutluyorum... :alkış
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.03.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana helal olsun arkadaşım :alkış :alkış banada yuh olsun .... başka da birşey demiyorum.... böyle geziler yapmadan önce bi topic açarsan katılmak isterim..belki bu gezi için de açmışsındır ama ben işlerden dolayı uzun zamandır giremiyordum görememişimdir....
Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mer_Can
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 20.03.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederim. Çok güzel bir gezi. Bu sene çok gitmek istedim ama motor almayı yetiştiremedim. İnşallah seneye. Fotolar çok güzel devamını bekliyoruz.
Başa dön
Mer_Can Çevrimdışı Mer_Can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iyigun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.03.2006 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler
yazının devamını bekleriz.
Başa dön
iyigun Çevrimdışı iyigun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Baybaydar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyata?y

MesajTarih: 20.03.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debbah, Hakikaten helal olsun,diğer resimleri de bekliyoruz :alkış :alkış
Başa dön
Baybaydar Çevrimdışı Baybaydar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 20.03.2006 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun harbi delimişsin o motorla o kadar yol nasıl yapabildin bravo :alkış
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 20.03.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debbah, seni yanlız bırakmamak çok istedim ama doktor izin vermedi.. bir yandan da iyi ki vermedi daha çok hasta olacaktım.. Ağlıyorum
Senin adına mutluyum hava dahil kimse seni durduramadı Dil çıkarıyorum bizlerde mutlaka senin yolunu yapacağız ve bu görevi ifa edeceğiz..
hoşgeldin.. :alkış
oduncu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 20.03.2006 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun hocam ne diyim.
Başa dön
oduncu Çevrimdışı oduncu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
debbah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alexis0635 demiş ki:
debbah, sende yağmur görülmüyor. Sanırım erken saatte oradaydın. Diğer fotografları da merakla bekliyorum... :alkış

teşekürler arkadaşlar Gülümsüyorum fotoğraf makinesine kıyamadım yoksa çok sağlam yağmur yedik. bir de fotolar genelde pazar gününe ait zaten pazar hava güzeldi Dil çıkarıyorum

bunlar da ağırabilerin izmirden gelenleri diğer ekipten ayrılmışlardı.

benim ufaklık 1000 ve 1200 cc lik enduroların arkasına saklanmış durumda Göz kırpıyorum

bilerek ayarlamadım ama aynada gördüğünüz anıt yerimizi belirtiyordur sanırım. anıtın yeri boğaza giriş yapan her geminin görmesi için özellikle seçilmiş :alkış

seyit onbaşının kaldırdığı 276 kg.lık merminin anıtı bu sene değiştirlmiş daha önce kucağında taşıyor gibi gösterilen anıt orijinalinde olduğu gibi sırtında taşıyor gibi gösteriliyor artık Dil çıkarıyorum artçımı çektim yukarıdaki şehitlikten aşağısı çok kalabalıktı Göz kırpıyorum

resmin orijinali de bu arkasındaki niğdeli ali daha sonra şehid düşmüş ama seyid onbaşı memleketine dönebilmişti. neden onbaşı diyoruz çünkü: (ve resmin çekiliş hikayesi )

Cevat paşa - Seni kutlarım Koca Seyit. (Emir subayının uzattığı V biçimindeki kırmızı şeritleri Seyit'in iki koluna da takar. Gösterdiğin kahramanlık nedeniyle seni onbaşılığa terfi ettirdik. Hayırlı olsun.

KOCA SEYİT- Başüstüne komutanım.

(Koca Seyit Niğdeli Ali'nin de yardımıyla mermiyi sırtlanır. Ayağa kalkmaya çalışır başaramaz. Bir daha dener, beceremez. Ali yardım eder, ayağa kalkması için. Seyit yine yapamaz. Uğraşır. Ter içinde kalır, soluk soluğa çabalar.) Kaldıramıyorum Paşam. Bağışlayın. O gün savaşın öfkesi hırsı içinde yaptım besbelli.

CEVAT PAŞA - {Bir süre gülerek bakar.) Üzülme Seyit Onbaşı. O merminin aynını tahtadan yaptırıp resmini öyle çekeriz.

pansiyonumuzdan bir balkon manzarası... bu da geçen gemilerin görebilmesi için sanırım karşı kıyıdan bile okunabiliyor.

DUR YOLCU, bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir

daha fotolar bitmedi çoook var. direk foto vermeden anlatım da eklemek istiyorum o yüzden biraz zaman alıyor Dil çıkarıyorum

--------------------------------------------------------------
mondial 125 mt
A RH+ istanbul
www.ahmetmuslim.com
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 20.03.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debbah, sevgılı kardesım elıne koluna yuregıne saglık, bız gıdemedık ama aramızdan bır kısı vardı en azından, cok sagol
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zano, ozan abi tekrar teşekkürler o kocaman motorla peşimden geldiniz.. bi ara deve kervanını çeken eşşek olur ya sanki kervan gibi ilerliyoruz diye düşünmüştüm Çok gülüyorum

ben de lapsekiye yaklaşırken biraz arkada kalmıştım sizi göremedim lapsekiye vardığımda ama diğer 3 motor feribota binmek için sizi bekliyorlardı nerde kaldılar acaba diye. düşen arkadaşlara bişey olmamasına sevindim. Üzgünüm

normalde abide yolunda trafik sizi durduramazdı o toprak yollardan ormandan giderdiniz siz ama yağmur yüzünden ben 125 kiloluk motorla batıyordum toprağa sizin hiç şansızın olmazdı sanırım Göz kırpıyorum

asker dönüşü daha hızlı bi motor alıcam inş. o zaman sizi yavaşlatmam Göz kırpıyorum

görüşmek üzere...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal