satıcının dediğine göre, motorsiklette en sık arıza yapan parçaları tesbit etmişler 12 taneymiş, ve bu parçaları italyan malı kullanmışlar, 13 parçada lastikler miş onuda italyan kullanmışlar
doğru olabilir mi bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
fiyatlarıda çok makul,
işte alacağım motor 1299 ytl
buda beğendiğim eğer paramı ayarlayabilirsem alacağım motor 1735 ytl ama çok güzel görünüyor
hiçbir bilgim yok ancak yinede çin malı gibi duruyor ama çinden biraz daha farklı bi havası var
bilmem yani açıkçası italyan tasarımına benzetilmek istenen çin malı gibi duruyor
ben hemen atlama derim önce iyice araştır
Kayıt: Jan 08, 2006 Mesajlar: 252 Nereden: iZMiR-Kar?yyaka
Tarih: 20.03.2006 - 02:37 Mesaj konusu:
haftaya gelince inceldiğimde anlarım zaten çin mi değil mi, çin değil demiyor zaten, sadece arıza yapabilecek parçaları italyan, diğer parçaları çin kullanmışlar diyor, ben aslında mondialin cup modelini almak için gitmiştim, adam bekle dedi, bi bildiği vardır,
_________________ motordelisi.com un en genç üyesi Öykü Figen'in babasy Özer
Bence.. Bu motorlar yinede oldugu gibi çin malıdır.Çünkü fiyatlarının çin malı motosikletlerden bi farkı yok.Eger İtalyan parcalardan kullanacak olsalardı fiyat biraz yüksek olurdu.. Ama yinede belli olmaz. _________________ ^2
Tarih: 20.03.2006 - 08:02 Mesaj konusu:
Arıza yapabilecek parçaları İtalyan...
Ne kadar havada bir iddia! Bir motorda arıza yapmayacak bir parça var mıdır acaba? Misal, kadro fazla yükte kırılabilir, onu da mı İtalyan kullandılar?
Valla sizi bilemem, ama Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde herhangi bir motor satıcısına kolay kolay güvenmek gelmiyor içimden bunca senenin ardından... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 20.03.2006 - 10:22 Mesaj konusu:
motorlar güzele benziyo ama çin deyince iş bitiyo ya _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
arkadaşlar,
bisan bisikletteki,uğur buzdolabı ve dondurucu daki imajlarına güvenerek çinden motor getirdi,şimdi de bianchi yine bisiklet imajı olayı.zaten dikattimi çeken motorlardaki bianchi marka sticker lerinin küçücük olması.
acaba italyan bisiklet devi bianchi nin türkiyede böyle bir motosiklet getirildiğinden,kendi markasının kullanıldığınden haberi ve izni var mıdır?
motosiklette uzmanlaşmak ve branşlaşmak çok ayrı bir olay,ama maalesef birkaçyüzbin dolar bütçe yaratan firmalar bunu yan bir iş olarak görüp ithalata başlıyor.
tabii zaman içinde görülecek,kimin yürütebileceği....
Tarih: 20.03.2006 - 12:39 Mesaj konusu:
nie abi bianchi bisikletleri fenamıydı ? bunca yıl tr piyasasında en ii bisikletleri bianchi den almadıkmı hep ? bianchiden öncede soora da onlarca marka vardı ama hep o savurup atmadımı hepsini o markaların ?
bence motoruda kaliteli olacaktır bianchinin...... _________________ Skyteam 200 TR
Tarih: 20.03.2006 - 12:46 Mesaj konusu:
motorsiklette kaç parça vardır..?
hangi şartlarda hangi ülkede 13 parça arızalanmış..?
süreneymiş...?
çok havada sonderece dayanaksız açıklamalar bence iyidüşün..?
Tarih: 20.03.2006 - 15:42 Mesaj konusu:
beyler biz bianchi bayisiyiz.haziran'a doğru motorlar gelicek.13 italyan parça hikayesi doğru değil.zaten scooterlarına bakarsanız diğer markalardaki scooterların aynısı.sadece stickerları,renkleri farklı.fiyatları da diğer markalara göre düşük.(ramzey,kanuni,mondial vs..)ben gerekli açıklamayı tarafsız olarak yaptım.gerisi size kalmış.sorularınız olursa özel mezaj atarak sorabilirsiniz.
saygılar...
Tarih: 20.03.2006 - 15:52 Mesaj konusu:
burnout_54 demiş ki:
beyler biz bianchi bayisiyiz.haziran'a doğru motorlar gelicek.13 italyan parça hikayesi doğru değil.zaten scooterlarına bakarsanız diğer markalardaki scooterların aynısı.sadece stickerları,renkleri farklı.fiyatları da diğer markalara göre düşük.(ramzey,kanuni,mondial vs..)ben gerekli açıklamayı tarafsız olarak yaptım.gerisi size kalmış.sorularınız olursa özel mezaj atarak sorabilirsiniz.
saygılar...
samimiyetin için tebrik ederim arkadaşım :alkış :alkış :alkış zaten görünen köy klavuz istemez hepsi birbirinin aynısı sadece stickerleri farklı _________________ Always Innovate , Never Imitate
saygılar...
:alkış :alkış Helal olsun burnout_54 :alkış :alkış _________________ yolunuz açyk deviriniz yüksek olsun
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız