Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'de lastik nereden alınır?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'de lastik nereden alınır?

İzmir'de lastik nereden alınır?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 20.03.2006 - 11:03    Mesaj konusu: İzmir'de lastik nereden alınır? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar. Bir takım yeni lastik almayı düşünüyorum. İzmir'de en uygun ve bol çeşidi nerede bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Gülümsüyorum
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 20.03.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lastiği ne amaçla kullanacaksınız... Bravo

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
photo
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 20.03.2006 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet banada lazım.
Virago 535 im için bir takım yeni lastik?Acaba fuardanmı alalım yoksa burası dahamı hesaplı olur?
Başa dön
photo Çevrimdışı photo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 20.03.2006 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Günlük kullanım için (bazen bozuk yollar) sağlam ve iyi yol tutan dubelesse bir model arıyorum. Ybr için
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tazmanyak
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.03.2006 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum :!: motostop :!: Dil çıkarıyorum kahramanlarda ercan dinamit ondan bulabilirsin fiyatlar cazip:) 4892552 teli ara konuş...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ayrıca satılık 2000 model 929 rr var 17500 de temiz... :alkış
Başa dön
tazmanyak Çevrimdışı tazmanyak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hurkan_17
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmiiirrrrr

MesajTarih: 21.03.2006 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

göçmen motor dan al
dostum Dil çıkarıyorum
Başa dön
hurkan_17 Çevrimdışı hurkan_17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lizard
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.03.2006 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Günlük kullanım için (bazen bozuk yollar) sağlam ve iyi yol tutan dubelesse bir model arıyorum. Ybr için

Sana tavsiyem Göçmen motor olacak Kahramanlarda. Lastik için de onların da tavsiyesi aynı olacaktır Metzeller Me-22. Bende de 2006 model YBR var, bu lastikten taktım çok farklı üstünde gelen sakuralara göre.
Başa dön
lizard Çevrimdışı lizard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal