Tarih: 20.03.2006 - 13:29 Mesaj konusu:
normal cama film mi çektirdin ? dostum sen harikasın benim aklıma hiç gelmemişti gidip siyah vizör alıyorum bende 50 Euro'ya tüh bu topiği daha önce açsaydın ya _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
kardes camlar fılımlı dıye ceza yemeyesın sonra
gıt orjınal sıyah kask camı al onlarla daha ıyı gorus saglarsın _________________ gökhan çaliskan - izmir / KARSIYAKA
ben daha dun kask baktım kendıme sıyah camlı cok guzel bırsey ama her kaska olurmu bılmem tabıı.adamlar gece gazı acarsan gorus azalabılır mantıgıyla beyaz camda verıyorlar yanında takıp sıkmesı cok basıt.ıstersen pm den tel vereyım ara sor _________________ gökhan çaliskan - izmir / KARSIYAKA
aynalı cam benim kaskta var (sarımsı yanar döner bişi) aslında iyi de güneşte filan (e tii de çok cool ama) normal kask camı en en iyisi.. _________________ Fakir Uzdil
F650gs
Adana
Tarih: 20.03.2006 - 14:16 Mesaj konusu:
Aynalı cam vs gibi şeyler,dışarıdan gözlerinin görünmesini etkilemezmi?
bence motorda en önemli şey , diğer sürücülerle yapılan göz kontakları
adamla aynadan göz göze geliyorsun,bak sola dönücem birden sola kırma vs şeklinde bir nevi iletişim kuruyorsun,bu olayın ortadan kalkması ,saçma sapan sonuçlar doğurabilir _________________ Dream as if you'll live forever,Live as if you'll die tomorrow..
----------
YBR 125
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız