Kayıt: Jan 08, 2006 Mesajlar: 252 Nereden: iZMiR-Kar?yyaka
Tarih: 20.03.2006 - 20:20 Mesaj konusu: Kalitesiz mi ÇİN motorları; Değil aslında da
Aslında olay şundan kaynaklanıyor,
bizim türklerin uyanıklığından,
bu çinde her kalitede üretim yapılıyor, ama biz türkler hep açgözlü olduğumuzdan hep daha fazla kazanç düşündüğümüzden çinin kalitelilerinden getirtmek yerine en ucuzu getirip en çok kazanmayı amaçladıklarından böyle kalitesiz malları doldurdular türkiyeye, keeway de çinden gelmesine rağmen çinin kalitelisinden alarak macaristanda üretim yapıp avrupaya satış yapabiliyorlar, keşke türkiyedede de bazı aç gözlü firmalar kaliteli motorlardan getirtselerdi de böyle çin japon kıyası ortadan kalksaydı, ama ne yaptılar, gidip çinin en ucuzunu 250 dolara aldılar, hesap şuydu, 250dolar motor bitanede yedek parça için getirsek etti 500 dolar eder 650 ytl sat 1850 =1200ytl kar, olan tüketiciye, artık halı satanlar mobilya satanlar, beyaz eşya satanlar, her yerde motor satılıyor yakında bakkallarda bile satılırsa şaşmayın,
adam bayiilik almış malını kötülüyo be kardeşim ne diye aldın inanıp güvenmediğin malın bayiliğini
http://www.motordelisi.com/ftopic-22817-days0-orderasc-0.html
bide tabiki hırsızlık var bağlıyorsun 4500 ytl yi çalınıp gidiyor, neye yarar japon kaliteli sağlam, evladiyelik olması motorunun ?
isteyen kesesine göre hangi motoru almak istiyorsa alsın bırakın artık
_________________ motordelisi.com un en genç üyesi Öykü Figen'in babasy Özer
lütfen arkadaşlar forum kirliliği yapmayalım. derdiniz kasksa moderatörlerden rica ediyorum benim üç kasıkım var onlarıda sana versinler. zaten gına geldi bu çin malı muhabbetinden
lütfen arkadaşlar forum kirliliği yapmayalım. derdiniz kasksa moderatörlerden rica ediyorum benim üç kasıkım var onlarıda sana versinler. zaten gına geldi bu çin malı muhabbetinden
haklısın kardeş, önce oraya cevap olarak yazmıştım sonra düşündüm ki , yazdıklarım değerli ve konu olarak ilerlemeli, onun için buraya konu açtım,
yoksa derdim kask değil senin ihtiyaç varsa ben olanların hepsini vereyim sana,
kirlilik için özür dilerim
Tarih: 21.03.2006 - 00:58 Mesaj konusu:
arkadaşlar hepinize vede düşüncelerinize saygım sonsunsuz ama ben canımı yolda bulmadım japona binerim ölümüm onun üzerinde olsun en azından mok yoluna gitmem _________________ A Rh(+)
Kayıt: Jan 08, 2006 Mesajlar: 252 Nereden: iZMiR-Kar?yyaka
Tarih: 29.03.2006 - 01:03 Mesaj konusu:
spiderzx6r demiş ki:
arkadaşlar hepinize vede düşüncelerinize saygım sonsunsuz ama ben canımı yolda bulmadım japona binerim ölümüm onun üzerinde olsun en azından mok yoluna gitmem
amma yapmışın be arkadaşım, arabamı bu japon olsun sağlam olsun , aşırı sürat yapar kask takmazsan, japonada binsen ölürsün çinede binsen
senin yorumundan sanki japon motorlarına binersen canın emniyette gibi anlaşılıyor yanıltma insanları
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 29.03.2006 - 07:03 Mesaj konusu:
Türk milletine yaranmak müümkün değil.. Kaliteli çinli gelse kaç kişi alır? Hadi gidin JAWA alın arkadaşlar.. 650 lik canavar gibi makina.. Fiyatımı? 13 bin lira.. Kalite işte..
Oha be 500 daha verir 600f alırım dediğinizi duyar gibiyim..
Peki o zaman Kymco alın.. Çinliden kaliteli.. Scooterleri 6-7 bin YTL.. Burgmanmı alırsınız o parayı verene kadar?
Size de iyilik yaramıyor.. O zaman neden ucuz ve kalitesiz diye şikayet ediyorsunuzki? Az daha kalite oldumu Japonlara yöneliyorsunuz hemen.. _________________
Senin edebiyat literatürüne ait yazışma düzenindeki yerin hep sonuç bölümü olurdu herhalde. Noktalama işaretlerinde de "Nokta" imlecinin yerine koyarlardı herhalde seni. Okuyup anlamasını bilene gayet iyi açıklamışsın ama bir kerede anlayamayan arkadaşlar için ara sıra bu tür tekrarlar yapsan iyi olur. _________________ Yasal Umut Taciri Geldi Hanymmmmmmm...........
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 29.03.2006 - 08:53 Mesaj konusu:
Evet SinanATASOY abi cok hakli. Yani hem kaliteli olsun hemde ucuz olsun diyor herhez. Yok yaa. Baska istekler! _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız