Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 RR aldım 2006 model sıfır (resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 RR aldım 2006 model sıfır (resimli)

600 RR aldım 2006 model sıfır (resimli)
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:26    Mesaj konusu: 600 RR aldım 2006 model sıfır (resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru alalı neredeyse 1 ay alacak hava şartları dolayısıyla resimleri yeni çekebildim. bende RR cı oldum. işte karşınızda ateş topu

matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nozb
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun, cok guzel gorunuyor, kazasiz belasiz kullanman dilegiyle.
Başa dön
nozb Çevrimdışı nozb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluestorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: asfalt alti

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim hani zx6 alcaktın seni giddi rr'cı.... Çok gülüyorum
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim çok güsel ama pilaka olmamış 45 RR 600 olsaymış çok daha iyi olurdu kazazız belasız sürüşler yakışır :alkış :alkış
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BlackSupra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun darısı benim başıma
Başa dön
BlackSupra Çevrimdışı BlackSupra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yolcu07
Üye
Üye

Nereden: antalya/demre

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullan kardeş.hayırlı olsun.
Başa dön
yolcu07 Çevrimdışı yolcu07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatihRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/K.yaka

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Kazasız belasız hayırlı olsun.... toplam kaça mal oldu..?? plaka felan..
fatihRR Çevrimdışı fatihRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni bebeğin hayırlı olsun ergül..Bu arada ne zaman geliyon yanıma?
KAzasız belasız kullan ve Allah nazardan korusun Dil çıkarıyorum

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ecemcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbulllll

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya çok güzelmiş gerçekten, kazasız sürüşler diliyorum Gülümsüyorum darısı başıma Bravo
Başa dön
ecemcan Çevrimdışı ecemcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlr olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erdemgurkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 22.03.2006 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrix_neo, yeni motorun hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanırsın umarım.Renk seçiminde çok iyi bence Dil çıkarıyorum Ama şu motorun arka kısmındaki naylonu çıkarsan daha iyi olur bence Çok gülüyorum Bu arada RR nin hakkında sürüş rahatlığı açısından kötü olduğu söylenir.Senin izlenimin nasıl ? ?
Ya söylemeden edemeyeceğim şu RR nin arka egzos kısmına bayılıyorum ya Çok gülüyorum :!:
Başa dön
erdemgurkan Çevrimdışı erdemgurkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 22.03.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun arkadaşım.. kazasız belasız.. inşallah bende alıcam bi 600RR Bravo
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.03.2006 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum hayırlı olsun da naylonu çıkar artık istersen:DÇok gülüyorumÇok gülüyorum
kazasız belasız...
saygılar..
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arkeolog4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.03.2006 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardeş, kazasız belasız sürüşler diliyorum Dil çıkarıyorum
arkeolog4 Çevrimdışı arkeolog4 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.03.2006 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardes kazasız belasız binmeyi nasip etsin allah bizde daha küçük bir seyler var ama inşallah bizde zamanı gelirse alacagız boylşe birseyler
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal