bu gün haberlerde izledim yine sipiker dehşet saçan motorcular diyerek basladı lafa. motora üç kisi binmisler birinde kask var diğer ikisinde kask mask hiç bisey yok. arkadan karaman filan arabayla takip ediyolar. yok tirafiği alt üst ediyolar. yok arabaları solluyorlar filan adam motor kullanıyo kardesim tabiki arabaların arasından gececek. gerçi kullanan adamda biraz çılgına bendiziyodu ama yine sonunda tüm motorcuları bir anda trafikte dehşet saçan adamlar olarak gösterdiler. Merak ediyorum acaba bunlar bir yerde pusu kurup motor kullanan birilerini mi bekliyolar
Kayıt: Jul 16, 2005 Mesajlar: 326 Nereden: Sirkeci-B.Düzü/iST veya Ayvalyk/Balykesir
Tarih: 24.03.2006 - 22:43 Mesaj konusu:
Neden herkese mal ediliyo bende bunu anlamam.Hep kötü örnekleri gösterirsen kötü olur.Bikere full donanım birini gösterdiklerini görmedim :!: _________________ Asya as 150 t '05
*34_VZ_7817*
dostum yapma ya ben 5,6,7,8 yasımdayken bizde honda kinetix wardı annem,babam,ben biner ewe giderdik walla kaskta sadece bana taktırırlardı bilmiyorum belkide maddiyattan dolayı alamıyoduk orasını bilemiyorum ama cok zewkli oluyodu simdi 16 yaşındayım 6senedir motor sürerim we 1.5senedir düzenli kask takarım
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 24.03.2006 - 23:35 Mesaj konusu:
haklısın dostum.ama ben yinede medya ne derse desin motor benim motorum akıllı kullandıktan sonra arabanın arasından da geçerim üstünden de .ister hızlı giderim ister yavaş.yeter ki kullanmayı ve korunmayı bilelim _________________
haklısınız arkadaşlar ama bazı kendını bılmezler de war show yapıolar gereksız bı sekılde trafıge acık yerde olamyack göruntuler goruyoruz..
toplumu yanlıs yonde etkılıo bu bı gercek ama medYA da abartıo ..
bencee _________________ CbR Ruhu War...
34 EA 5222 "06"
acaba para ile mi tutuyolar onları yoksa aynı kanalın çalışnalrı ben arabayı kullancam sen arkaya geç kayda hazır ol sen sen sen alın motorları hadi gidiyoruz bugün şööle güzel bi haber yapalım mı diyolar ki
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 25.03.2006 - 03:56 Mesaj konusu:
Jack demişki;
Neden herkese mal ediliyo bende bunu anlamam.Hep kötü örnekleri gösterirsen kötü olur.Bikere full donanım birini gösterdiklerini görmedim. :alkış
Katılıyorum.Bizi yanlış tanıtanların (hiç kusura bakmasınlar)büyük bir çoğunluğunu medya oluşturuyor.Haber yapacağız diye olayları gereksiz yere abartıp, laf kalabalığıyla şişiriyorlar.Motorcular kötüdür izlenimini bilerek veya bilmeyerek milletin kafasına kazıyorlar.
Olayı abartmasalar O olay haber olmaz arkadaslar..İlla bişeyi oyle bi abartmaları lazımki olay bu kadar olsun.Şahsen ben abartım abartım abartılmayan bi haber görmedim..Hepsi olagan üstü hal Millete eglence gerek diyo adam..Motorcuları düşünen kim Bizim halkımızda kolay inanıyolar..Sizde biliyosunuzki Rahmetli Erol Taş Filmlerde hep kötü rollerde oynuyordu..Kac kere linc girisimine bulundular adama..O kıza neden oyle aptın diye Kafasına taş attılar adamın _________________ ^2
medya olayında haklısınız eski topiklerden birinde bahsediliyordu sevgilisini arkasına atmıl hız yaparken kaza yaptı diye sonradan işin aslı öğrenilmişti arkasındaki kardeşi imiş motorcu kardeş yolunda giderken araç aniden önüne kırmış ama motor race olunca kazada direk suçlu motorcu oluyor. medya bu gözle bakıyor.
birde başka bir yüzü var olayın para türkiyede son günlerde artan motor merakı araba sektörünü olumsuz etkiliyor. insanlar şehir içinde kısa mesafelerde bazı dağıtım işlerinde ve bireysel olarak şehir içinde kullanımı pratik masrafları az diye motorsiklet kullanmaya yöneldiler. Buda otomobil şirketlerini birazda olsa etkiledi. unutmayın Aydın doğan da tofaşı istanbulda satan bayilerden biriydi hala devam ediyormu bilmiyorum. ama merak etmeyin bir medya patronu eğer bu çin motorlarını ithal etmeye başlarsa ve ya ortak olursa reklam gelirleri artarsa.en iyi insanlar motorcular olur. Medeniyet ve teknolojide ileri giden tüm ülkeler motorsiklet kullanımını yaygınlaştırarak hem şehir içi trafik problemini gidermeye hem yakıt ekonomisine yönelmeye çalışırken türkiye niye motorları karalayıcı bir tutum izliyor, inanın bana anlamış değilim. Kullanımın bu kadar yaygınlaştığı türkiyemizde motorculara örnek olsun diye program yapmaları ve doğru motor ve ekipman kullanımını destekledikleri onları eğittikleri bir tek program yokken şimdi bu insanlara neden yükleniyorlar anlamakta bende güçlük çekiyorum. pek çok otomobil programı var 1 -2 tanesinin içine motor kullanma esasları ve olmazsa olmazlarını içeren bir program koysalar hem bilinçsiz insanları bilinçlendiriler hemde üzerlerine düşen eğitim görevini yerine getirmiş olurlar. Motorlara olan ilgi fuarlardaki motorları çekmek değil aynı zamanda bilinçlendirmeklede olur.
demin arkadaş buna benzer bişey anlatmışı ben evin en küçüğüyüm, ozamanlar 6 yaşında falanım babamın teksilindir bmw si vardı motora abartısız 5 kişi binmiştik.deponun üstünde abim enarkada büyük abim annemin dizindede ben. dünde bi olay yaşadım: motorla ışıkllardan kalktım hemen viraj geldi tabi 1. vitesteydim sıkıştım çok bağırttım. sağdaki 35-40 yaşındaki bi çift yavaş gitsene diye bağırdı 50 metre ilerde durdum. nevar dedim geri döndüm.bayan telaşa kapıldı ve bağırmaya başladı.ben pardon ne dediğinizii anlamaduığım için geri döndüm dedim hızlı gidiyosun dediler 30 km hızmı dedim 1.viteste fazla bağırttım sizde motorculara duyduğunuz antipati den dolayı tersleniyosunuz dedim haklıyım ama genede pardon dedim adamda haklısın dedi bayanda bana tirenmiş gibi davrandı bi süre _________________ jinlun 250, green, 34 AUU 70
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız