Tarih: 25.03.2006 - 21:46 Mesaj konusu: Emanet Motor Verilirmi???
Arkadaslar; Motorunu emanete veren varmı içinizde bu konu hakkında neler düsünüyosunuz? kiramayacagimiz bi arkadasımız istese verilirmi motor? veya motorunu emanet veren arkadaslar basınıza hic bi olay geldimi neler düsünüyosunuz bu konuda?[/img]
Kayıt: Mar 15, 2006 Mesajlar: 1255 Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir
Tarih: 25.03.2006 - 21:48 Mesaj konusu:
Sanırım kimseden emanet motor bulamayacaksın. Senin yerinde olsam dile getirmem bile... Empati kur... Sen olsan veririmiydin? _________________ Çamurluk dediğin yüksek olur...
neanderthal benim kimseden emanet motor ihtiyaci duymuyorum benimki yetiyo
devil_ basından gecen olayı cok iyi biliyorum 2 arkadasını kaybettin aslında sen buraya o konu hakkında bi aciklama yapsan cok iyi olur rica etsem olayı yazarmısın
ewet arkadaşım geçen haftalarda adana motor sporları klübünün düzenlediği bi gezide kuzey isimli arkadaşımız kendi motorunu sattığı için orhan abimizin motoruyla geziye katıldı ve gezi dönüşünde kötü bi kaza geçirerek ayak kırıklarıyla kazadan sağ olarak kurtuldu motorda berbat durumda tabi . böyle durumlarda motoru emanet vermemek bence en iyisi netice de verip sebep oldum duygularını yaşamakta var işin içinde onun için ne kimseden emanet motor alın nede verin arkadaşlar
bu konu anlatırkene beni gerçekten çok üzüyo 1999 senesinde 600 fzr vardı ve çok sevdigim bi arkadaşım benden motoru istedi tecübeside vardınereye gideceni sormadım sadece tek sordugum kazk vereyimmi dedim istemedi ve gitti bana motoru na zaman getirecegi önemli deyildi ertesi günü dükkanın önünde oturuyorum yalnız içimde bi sıkıntı var içim sıkılıyo bi haber geldi öldünü söylediler nigdeye gitmiş dönüşte virajı alamayıp koskocaman agaca vurmuş arkasındaki ve kendi olay yerinde ölmüşler ben yıllarca bu olayın şokunu üstümden atamadım ve aylesi ile hala şu sorun yaşıyoruz motorun emane hiç birzaman olmaz kendisinide burdan rahmetle anıyorum
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız