Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Emanet Motor Verilirmi???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Emanet Motor Verilirmi???

Emanet Motor Verilirmi???
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
devil_19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Emanet Motor Verilirmi??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar; Motorunu emanete veren varmı içinizde bu konu hakkında neler düsünüyosunuz? kiramayacagimiz bi arkadasımız istese verilirmi motor? veya motorunu emanet veren arkadaslar basınıza hic bi olay geldimi neler düsünüyosunuz bu konuda?[/img]
Başa dön
devil_19 Çevrimdışı devil_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım kimseden emanet motor bulamayacaksın. Senin yerinde olsam dile getirmem bile... Empati kur... Sen olsan veririmiydin?
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emanet verilir ben verdim cenasesiyle beraber aldım 1999 da çok sevdiğim arkadaşımı kaybettim Üzgünüm
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

werdiğim arkadasım kullanmasını biliyosaa weririm we ben sahsen birinin motorunu alsam düssem arkadasımla notere giderim ona motorunun parasını weririm bu motor 0sa weya kazası yoksa tabi dostum sende içini ferah tut insallah bisi olmaz böle seyler düsünmemeye çalış
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neanderthal benim kimseden emanet motor ihtiyaci duymuyorum benimki yetiyo Dil çıkarıyorum
devil_ basından gecen olayı cok iyi biliyorum 2 arkadasını kaybettin aslında sen buraya o konu hakkında bi aciklama yapsan cok iyi olur rica etsem olayı yazarmısın
Üzgünüm
Başa dön
LASTROMANTIC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet arkadaşım geçen haftalarda adana motor sporları klübünün düzenlediği bi gezide kuzey isimli arkadaşımız kendi motorunu sattığı için orhan abimizin motoruyla geziye katıldı ve gezi dönüşünde kötü bi kaza geçirerek ayak kırıklarıyla kazadan sağ olarak kurtuldu motorda berbat durumda tabi . böyle durumlarda motoru emanet vermemek bence en iyisi netice de verip sebep oldum duygularını yaşamakta var işin içinde onun için ne kimseden emanet motor alın nede verin arkadaşlar
Başa dön
LASTROMANTIC Çevrimdışı LASTROMANTIC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MusTy_17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıramıycağım arkadaşım ise veririm ama kullanmayı biliyorsa kaza maza yapar allah korusun vicdanım rahat etmez motor önemli değil...
Başa dön
MusTy_17 Çevrimdışı MusTy_17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim düşüncem ..motorunu başkasına veren motorcu degildir.

motor senin kızın gibi bişey sen onu başkasına verebilirmisin.

bide kaza yaptıkarını düşünün

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pardon ben yanlış anlamışım ama fikrimi ortaya koyabildim sanırım değil mi? Gülümsüyorum Gülümsüyorum
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bi sorun yok koyabildin ama dedigimiz gibi işte.

Mersin MD

Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konu anlatırkene beni gerçekten çok üzüyo 1999 senesinde 600 fzr vardı ve çok sevdigim bi arkadaşım benden motoru istedi tecübeside vardınereye gideceni sormadım sadece tek sordugum kazk vereyimmi dedim istemedi ve gitti bana motoru na zaman getirecegi önemli deyildi ertesi günü dükkanın önünde oturuyorum yalnız içimde bi sıkıntı var içim sıkılıyo bi haber geldi öldünü söylediler nigdeye gitmiş dönüşte virajı alamayıp koskocaman agaca vurmuş arkasındaki ve kendi olay yerinde ölmüşler ben yıllarca bu olayın şokunu üstümden atamadım ve aylesi ile hala şu sorun yaşıyoruz motorun emane hiç birzaman olmaz kendisinide burdan rahmetle anıyorum
Başa dön
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten üzücü bir durum. Toprağı bol olsun... Üzgünüm
devil_19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ağlıyorum
cok üzücü bi olaydi devil_ cok iyi biliyorum senin icin bu cok zordu hala neler yasadıgını biliyrum Ağlıyorum
Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bu durum senin yıllarca kafana takılır ve buradan çıkmaz.bu çok kötü bir durum bence.

Mersin MD

Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş sen nediyon ya tabi çıkmaz biz burdan md vasıtası ile herzaman dile getiriyoruz racing makinaların şakası olmaz ölümle bütünsün
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal