Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1138 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 27.03.2006 - 15:58 Mesaj konusu:
demekki tutkunun yil ve cinsiyet ayrimi yok _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
fantasye bak takım elbiseyle helal olsun... :alkış :alkış :alkış _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
şimdinin motorları böyle olsa ben yürümeyi tercih ederdim çok komik görünüyorlar. ilk resimdeki motorda arkada oturduğunuzu bir düşünsenize, tampona tutunup koşturmak gibi bişe...
kıssadan hisse; bu garip şeylere binmek marifettir bence helal olsun....
tiplere gel süpermiş
bir resim daha vardı ama yakın zamanlardan,üç tane alman kadın hepsinin altında kocaman bmwler dana gibi de yüklemişler yanyana gidiyorlar hey gidi _________________ DOCENDO DISCIMUS
Tarih: 27.03.2006 - 19:14 Mesaj konusu:
gerçekten çok duygulandırıcı resimler yaa..taaa o zamanlar yani kadınların ezildiği dönemlerde hem haklarını savunup hem motoru kabul ettirmişler ve motora biniyorlar..walla nur içinde yatsınlar :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız