Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - K1200 GT vs. R1150 RT

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

K1200 GT vs. R1150 RT

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aze_x11
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.08.2004 - 00:35    Mesaj konusu: K1200 GT vs. R1150 RT Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar iki motordan birini inşallah bir sonraki motorum olarak düsünüyorum. Yaklaşık 1000Euro farkla K1200 daha pahalı. R1150RT yi de gördüm ve çok beğendim fakat test sürüşü yapamadım, Borusan'ın da pek test motoru çıkarmaya niyeti yok gibi. K1200'ü ise sürme imkanım oldu ve çok keyif aldım. K1200'ün motorunun sıralı 4 silindir oluşu (Boxerlara bir türlü ısınamadım), gücünün (190bg vs 95bg) ve torkunun (117Nm vs 100Nm) daha fazla oluşu bana göre artıları. Buna karşılık artık yüzü biraz eskidi ve R1150RT ise yepyeni bir motor.
İçinizde R1150RT süren var mı? Klasik Boxer titreşiminin (özellikle yüksek devirlerde) önüne biraz geçebilmişler mi? Sizin önerileriniz nelerdir? BMW'ler konusunda özellikle sevgili DD senin fikirlerini bekliyorum...
Başa dön
aze_x11 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.08.2004 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her ne kadar kullanmasamda 4 silindirliden sonra sana 2 silidir titreşim yapıyormuş gibi gelebilir ama bana beşik gibi gelir herhalde. Umarım tercihini yaptıktan sonra motorunla mutlu olursun. 2 motor hakkında bilgi almayı bende çok istiyorum. Gülümsüyorum
Maslak/Ystanbul
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 26.08.2004 - 04:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belki biliyorsun benim motorum RS yani = GT...gayet iyi tanidigimi soyleyebilirim. RT yi de taniyorum hasbelkader. Turkiyede (Istanbul-Ankara vb. buyuk sehir) yasiyor olsaydim bu gunku aklimla RS/GT degil kesinlikle RT alirdim. Hele yolcunuz varsa zaten RT en iyi secim dunyanin her yeri icin. Cunku LT de cok buyuk ve TR yollari icin biraz luks herhalde...

RT dar ve virajli yollarda cok daha eglenceli, aerodinami olarak son derece korumali, guclu harika bir makinedir. Sadece surucuyu degil, yolcuyu da ruzgardan yagmurdan koruyor.

RS Autobahn Baby...Burasi (ABD) icin cok iyi ama tam bir polis miknatisi, hiz limitlerinin altinda tutmak cok zor. Onun disinda yolcu konforu sifir. GT azicik daha konforlu ama yolcunun aldigi ruzgar ayni.
Tabiiki cok guclu ve elektrik motoru gibi puruzsuz motoru inanilmaz. Agirligi ve dusuk hizlarda kullanma zorlugu da oyle. Eger kontra tekniginde ustalasmamissaniz yuksek hizlarda da virajlarda epey terletir, onu da soyleyeyim.

Neyse, diyecegim RT daha iyi bir secim Turkiye icin, boksor motor denenmis saglam, bakimi onarimi kolay bir motordur. RS/GT nin bakimi icin once bilgisayar muhendisligi gerekiyor Çok gülüyorum Yani BMW servisine muhtacsiniz. Oysa RT de ara bakimlari kendiniz bile yapabilirsiniz. ABD ve pek cok Bati ulkesinde polis motorlari RT dir...bir bildikleri var Gülümsüyorum

Hayirli olsun... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
VOLCANO58
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Ümraniye

MesajTarih: 26.08.2004 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonu olmayan yolları katetmek için:
BMW R 1150 RT.

Özgürlük sizi çağırdığında, davetine ideal yol arkadaşınız BMW R 1150 RT ile katılın. Kusursuz ergonomi, konfor ve güvenlik, her yola çıkışınızı saf bir zevk oyununa dönüştürüyor. Yolculuklarınızda sürücü, yolcu ve çantalarınız için konforlu yeriniz hazır. Siz sadece yolun, içinizdeki özgürlük hissinin ve R 1150 RT'de standart olan stereo radyonuzun keyfini çıkarın. Üstelik güvenliğiniz için ABS fren sistemi standart olarak yanınızda. En modern 4 valf teknolojisi ve Dijital Motor Elektroniği sunan 2 silindirli boxer motor, düşük devirlerde dahi fazlasıyla çekiş ve sonsuz sürüş keyfin teminatı. Hem uzun turlarda hem de ara hızlanmalarda. R 1150 RT - İstenilen yere varmak, birden ayrıntı kalıyor.

Max Hız (Km/s) 200
Ağırlık (kg) 279
Ön Fren Tipi Disk (çiftli)
Arka Fren Tipi Disk (tekli)
Silindir Hacmi (cc) 1130
Yakıt Kurş.
Güç (bg) 95
Güç Devir (devir/dak) 7250
Tork (Nm) 100
Tork Devir (devir/dak) 5500

Zarif kas oyunu.
BMW K 1200 RS.

K 1200 RS’in inanılmaz dinamizminin büyük sırrını yaşayın: heybetli su soğutmalı sıralı dört silindirli BMW motoru. BMW gamındaki en güçlü seçenek (130 bg) sizi torklar diyarına götürecek. Çevik, aynı zamanda uzun yol dostu. Rahatlatıcı güç rezervleri ve standart ABS gibi donanımlarda azami sürüş keyfinin devamını sağlar. Pistte virajlara girerken ya da Kaş yolunda manzaralı virajlarda. BMW K 1200 RS – bir düşünün!

Max Hız (Km/s) 200
Ağırlık (kg) 285
Ön Fren Tipi Disk (çiftli)
Arka Fren Tipi Disk (tekli)
Silindir Hacmi (cc) 1171
Yakıt Kurş.
Güç (bg) 190
Güç Devir (devir/dak) 8750
Tork (Nm) 117
Tork Devir (devir/dak) 6750
değerlendirmeni ve donald abinin tavsiyelerini göz önünde bulundur karar senin

Biraz reklam gibi oldu sanırım özür dilerim Göz kırpıyorum
Ama amacım arkadaşımıza yardım etmekti Gülümsüyorum
Walla benim BMW ile bi ortaklığım yok Çok gülüyorum

TURKHOOLIGANS
Başa dön
VOLCANO58 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye