Selam arkadaşlar;
2005 model Fazer 600 'üm var. Ancak kafamı TDM 900A 'ya taktım ,ilgili sitelerden teknik bilgilerine ulaştım ,sizlerle paylaşmak istediğim yada öğrenmek istediğim (bu nakinayı kullananlardam) Touring olduğundan sehir dışı performansı malum,şehir içi performansı nasıldır, tavsiye edermisiniz, bir de bu modelin üretimden kalkacağı yönünde duyum aldım doğrumudur?
Şimdiden teşekkürler....... _________________ TDM 900 A
Şehir içi kullanımda düşük devirlerde titreşim yaptığını duymuştum. Ancak kullananlardan şikayet edeni duymadım.
Üretimden kalkacağını nereden duydun? _________________ --------------------------------------------------------------------------
"Çaly?mak iyi bir?ey olsaydy üzerine para vermezlerdi."
--------------------------------------------------------------------------
hunter_06600, tdm 900'den önce tdm 859 wardı ve bayaaa bir sene önceden vardı... İki senedir tdm 900 war sanırım, bence kolay kolay motorun üretimini durdurmazlar... ama belli de olmaz tabi ....
850 çok güzel ve rahattı, fazerdan daha rahat.
çoğu kişi beğenmez görüntüsünü ama inanki ondaki rahatlık fazerda filan yok.
ve görüntü herşey değil rahatlıkta olacak dersen... tdm süper touring bence.
süper tenere 'nin jenerasyonu.
yaklaşık, 80hp civarıydı tdm850... 900'ü bilmiyorum. torkuna doyum olmuyor. fazer'da bol bol viteslerle oynarsan fazer'da fena değil... gerçek touring tdm aslında ve fazer'da touring kandırmacası ss jenerasyona ısınma motoru. _________________ 2004-gs500-mavi
olay tdm olunca hemen dalmak istedim tdm touring modelin en kapsamlı motorudur
şehir içinde titreşim yapmaz ama tork yüksek ve iki silindir olunca düşük devirde hararet yapar inanılmaz keyfi ve yol tutuşu vardır vites mesafesi kısa olduğundan dolayı kalkışı seri ve yola olan ivmesi çok harikadır. hiç bir kusuru olmayan makina virajda çok efendidir. güven verici sağlam bir makinadır şehir içinde çok düşük devir yapılacak bir makina değildir ama touting özelli olduğundan şehir içi motoru değildir tavsiye ederim 2 yıl bindim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız