Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TDM 900 A

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TDM 900 A

TDM 900 A

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hunter_06600
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 29.03.2006 - 10:32    Mesaj konusu: TDM 900 A Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar;
2005 model Fazer 600 'üm var. Ancak kafamı TDM 900A 'ya taktım ,ilgili sitelerden teknik bilgilerine ulaştım ,sizlerle paylaşmak istediğim yada öğrenmek istediğim (bu nakinayı kullananlardam) Touring olduğundan sehir dışı performansı malum,şehir içi performansı nasıldır, tavsiye edermisiniz, bir de bu modelin üretimden kalkacağı yönünde duyum aldım doğrumudur? Üzgünüm

Şimdiden teşekkürler....... Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oguzergin
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / 4. Levent

MesajTarih: 29.03.2006 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şehir içi kullanımda düşük devirlerde titreşim yaptığını duymuştum. Ancak kullananlardan şikayet edeni duymadım.

Üretimden kalkacağını nereden duydun?

Başa dön
oguzergin Çevrimdışı oguzergin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hunter_06600
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 29.03.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Üretimden kalkacağını nereden duydun?

sağdan soldan ,
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hunter_06600, tdm 900'den önce tdm 859 wardı ve bayaaa bir sene önceden vardı... İki senedir tdm 900 war sanırım, bence kolay kolay motorun üretimini durdurmazlar... ama belli de olmaz tabi ....
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazer 600 war daha ne istiyorsun.....
barisb77
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 30.03.2006 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

850 çok güzel ve rahattı, fazerdan daha rahat.
çoğu kişi beğenmez görüntüsünü ama inanki ondaki rahatlık fazerda filan yok.
ve görüntü herşey değil rahatlıkta olacak dersen... tdm süper touring bence.
süper tenere 'nin jenerasyonu.

yaklaşık, 80hp civarıydı tdm850... 900'ü bilmiyorum. torkuna doyum olmuyor. fazer'da bol bol viteslerle oynarsan fazer'da fena değil... gerçek touring tdm aslında ve fazer'da touring kandırmacası ss jenerasyona ısınma motoru.
mmvt07
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay tdm olunca hemen dalmak istedim tdm touring modelin en kapsamlı motorudur
şehir içinde titreşim yapmaz ama tork yüksek ve iki silindir olunca düşük devirde hararet yapar inanılmaz keyfi ve yol tutuşu vardır vites mesafesi kısa olduğundan dolayı kalkışı seri ve yola olan ivmesi çok harikadır. hiç bir kusuru olmayan makina virajda çok efendidir. güven verici sağlam bir makinadır şehir içinde çok düşük devir yapılacak bir makina değildir ama touting özelli olduğundan şehir içi motoru değildir tavsiye ederim 2 yıl bindim
Başa dön
mmvt07 Çevrimdışı mmvt07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal