Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Intercom için Cobra telsiz kullanan var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Intercom için Cobra telsiz kullanan var mı?

Intercom için Cobra telsiz kullanan var mı?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Knock-out
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.03.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Intercom için Cobra telsiz kullanan var mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aselsan ın pazarladığı Amerikan malı COBRA telsizlerinden MT725 modelinin interkom özelliği de var. Yani artçı ile konuşabiliyorsun uygun aparat ve kulaklıklarla. Bu veya benzeri telsizleri kullananlar var mı aranızda? Merak ettiğim şeyler var da:

1. Ses aktarımı duplex mi yani aynı anda konuşulabiliyor mu yoksa bir taraf konuşurken diğer taraf beklemek mi zorunda.
2. Vox özelliğinin hassasiyeti ayarlanabiliyor mu? Motor hızlandıkça gürültüden vox işe yaramaz hale geliyor olabilir mi?
3. Motosikletler arası aktarım deneyen oldu mu bu cihazla?

4. Rakipleri arasından önereceğiniz var mı? Örneğin ALAN PMR telsizleri de bu alanda iyi ama tabi daha pahalı. Fark vermeye değer mi? Gerçekten işe yarayan başka alternatifler var mı?

Sevgiler...

Not: Biliyorum konu daha önce tartışıldı ancak specific bu ürün için bir değerlendirme yapılmamış.

gokund@hotmail.com
Başa dön
Knock-out Çevrimdışı Knock-out Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mertmertmert
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.03.2006 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bi çift cobra telsiz var ama hala o uygun kulaklıkları alamadım...
çok pahalı...
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 29.03.2006 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim ben sana vox özelligi olan telsizleri öneriyorum verim ve fiyat daha iyi eger motor icin acip kapamali bir set alacaksan kisi basi telsiz aparatinin fiyati burada 29€ cikiyor ben vox özelligi loan talsiz kullaniyorum ve oldukca memnunum daha ayrintili bilgi icin

https://www3.polo-expressversand.com/Shop/templates/group.asp?
GroupGuid=4813

http://pdfkatalog.louis.de/cgi-bin/thumbs.cgi?von=258&max=18
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freebike
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.03.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben kullanıyorum.İstersen bir çıftte var 130 YTL.Vox özellikli ve rahat konuşuluyor.Full dublex olmadığından dinle ve konuş olarak geçerli
İlanım Gittigidiyorda var.1 Kulaklık ve 2. kulaklık için çıkış aparatı fiyata dahil.ozelime mail atarsanız size indirimde yaparım.Sıfırı kulaklıklar dahil 210 YTLdir.
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 29.03.2006 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada eger almayi düsünürsen bana haber ver türkiyeye iki hafta önce yolladim kasklarla beraber arkadasimin tel veririm onunla iletisime gecersen fiyatta anlasirsiniz
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 29.03.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Piaggio X9 üzerinde default gelen intercomu kullandım.. İki taraf aynı anda konuşabiliyor.. Ses 60 dan sonra duyulmaz hale geliyor.. Daha yüksek hızlardaysa artçıyı duymak mümkün olmuyor...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 29.03.2006 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:!: http://www.donanimhaber.com/ sitesinden alıntıdır.

Motorun sesi, rüzgar gürültüsü ve kaskın ses geçmesini önleyen yapısı da düşünüldüğünde sürücü ve arkadaki yolcunun iletişim kurabilmesini olabildiğince güçleşmekte. İngiltere bazlı bir şirket olan Intarid, Liberty Wireless Motorbike System ile yolcular arası ve motorsikletler arası iletişim sorunlarını kablosuz teknolojilerin yardımıyla tamamen ortadan kaldırıyor.

Her kaskla uyumlu olan sistem, motorsiklete bağlanan ve aküden enerji alan bir merkezden ve 2 adet kulaklık mikrofon setinden oluşmakta. Kasklara takılan mikrofon kulaklık setleri rüzgar gürültüsü kesmek için ses filitrelerine sahipler ve ortamdaki gürültüye göre otomatik ses ayarı yapabiliyorlar.

Kablosuz iletişim için Bluetooth teknolojisinden yararlanan sistem, GPS alıcılar, ses sistemleri ve benzeri cihazlarada bağlanarak kulaklıklara ses gönderebilmekte. Ürünün Bluetooth destekli her ürünle bağlantı kurabildiği belirtilmiş fakat cep telefonları ile uyumluluğu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Uçak ve helikopterlerde kullanılan iletişim sistemlerinin bir benzerini motorsiklet kullanıcılarına sunan Liberty Wireless Motorbike System, aynı zamanda motorsikletler arası iletişim içinde kullanılabilmekte. Firmanın belirttiğine göre çok yakında piyasada olacak olan sistem 522$'dan ön siparişe sunulmuş durumda. Intarid'in motorsikletler için geliştirdiği diğer kablolu iletişim setleri ve ürün hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

http://www.intaride.com/liberty.html

Suzuki XF 650 Freewind Tykla Isyrayym
Başa dön
emoak Çevrimdışı emoak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuda benim bildiğim en verimli ürünlerin gırtlak mikrofonu ile çalışan modeller olduğu. Gırtlak mikrofonu ses tellerinin titreşimini algılayarak çalışan bir cihaz olduğundan rüzgar sesinden falan etkilenmiyor. Hani şu gırtlak kanseri olan insanların ellerinde tutup boğazlarına koyarak konuştuğu aletler vardır ya onun gibi .... Sesler metalik olarak aktarıılıyor ancak her süratte konuşmalar net oluyor.
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
agoymen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.04.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar bende iki adet motor için intercom sistemi var ilgilenirseniz
http://gpselektronik.tr.gg adresinden ulaşabilirsiniz
Başa dön
agoymen Çevrimdışı agoymen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal