Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125r mi ramzey 150 racing mi???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125r mi ramzey 150 racing mi???

cbr 125r mi ramzey 150 racing mi???
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:15    Mesaj konusu: cbr 125r mi ramzey 150 racing mi??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu makinalardan birini almaya karar werdim ramzey daha bi hoş duruyor bende hem 150 lik de sizce hangisi arkadaşlar bi yardım...
teşekkürler Dil çıkarıyorum
Başa dön
tr_select Çevrimdışı tr_select Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiki de Honda bunu sorman bile garip Şok oldum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
myurtsever
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede istisnasız honda derim.sorun yok dert yok.
Başa dön
myurtsever Çevrimdışı myurtsever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda, honda, honda tabi fiyat varkını hesapla
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ecemcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbulllll

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabbi ki cbr125 arkadaşşım Gülümsüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p Gülümsüyorum)
Başa dön
ecemcan Çevrimdışı ecemcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racinger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: seyyar takylyyorum

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki cbr125 çünkü o bi honda Dil çıkarıyorum
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biliyorum arkiler ama honda capondur kalitedir
ama ramzeyin ne günahı war Ağlıyorum
aralarındaki fark ney??? (kalite hariç)
ben hıza önem weririm aralarında kaç km oynar??
Başa dön
tr_select Çevrimdışı tr_select Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Araların fazla birşey oynıyıcağını sanmam ama ramzeyin günahı ne diyosun sonra ramzeyi alınca uğraşır durursun o motorla.Benden söylemesi honda dan daha fazla güç alırsın Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 49 saniye:

Ayrıca kalite de en önemli faktör onu geçme boşuna sonra başın ağrır
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
hellomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Çan

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ramzey in motoru sözde 14 küsür beygir yapacağı hız 120 civarıdır!!!
Honda nın ise videolarla sabit temiz bir 140 ı vardır ki motor nice cbf leri geçniştir düz yolda Şok oldum

Şöyle diyelim,sen ne istiyorsun???
Hızlı olanı istiyorsan honda....
Sorun çıkarmasın diyorsan Honda....
Az yaksın diyorsun honda...
Havası olsun diyorsan Honda repsol Çok gülüyorum
Ucuz olsun diyorsan çelik motor!!!!(Ramzey in aynısı getirmişler 2800)
Bunların arasında ben ramzeyi göremiyorum ya siz ?
Başa dön
hellomoto Çevrimdışı hellomoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ramzey zaten aynı cbr125 i taklit etmiş resmen bu kadar olur Öfkeliyim
Başa dön
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun arkadaşlar
1 sorum daha-cbr yi aldım diyelim o egzoz la yapamam ben Çok gülüyorum
dewil flan alsam iyi bi ses werirmi 125 liğe
Başa dön
hellomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Çan

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pancar motorunun sesi ni verir ancak Ağlıyorum
Bence sese fazla özenme!!!
Tek silindir li makine en nihayetin de...
Başa dön
hellomoto Çevrimdışı hellomoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeeJay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu CBR 125 taklidi Çinli 125 lerin tamamı aynı fabrikada üretiliyor, farklı 15 marka altında Türkiye'de satılıyor SIKI DURUN İşin en komik yanına geçiyorum Bütün bu CBR 125 taklitlerinin hepsinin ama HEPSİNİN ŞANZIMANLARI TERS yani BOŞ en yukarda ve vitesler aşağıya doğru büyüyor evet yanlış duymadınız AŞAĞIYA DOĞRU BÜYÜYOR Şok oldum Şok oldum Şok oldum yani 5.vites en altta...ve bütün bu markaların hepsinde durum aynı... Yorumu sizlere bırakıyorum...[/b]
www.fazerturkiye.org
Başa dön
DeeJay Çevrimdışı DeeJay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2006 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_select66542, eğer İstanbulda oturuyosan Kızıltoprak ta mototal var şu an cbr125 için olan en iyi egsoz orda gidip bakmanı öneririm
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal