Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sgorahmet42'den 2007 yılı hediyesi SUZUKI GSX-R 1400

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sgorahmet42'den 2007 yılı hediyesi SUZUKI GSX-R 1400

sgorahmet42'den 2007 yılı hediyesi SUZUKI GSX-R 1400
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:04    Mesaj konusu: sgorahmet42'den 2007 yılı hediyesi SUZUKI GSX-R 1400 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmiyorum bekliyormuydunuz arkadaşlar ama fena gözükmüyor diyorum buyrun iyi seyirler...

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
spiderman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahte bır fotografa benzıyo Şok oldum
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence sahte. Hayabusaya benzetmişler. Hayabusanında kasası değişir artık. Onun için böyle olacağını sanmam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spiderman, ve motormania,
yaw sizin avatarlar ne kadar benziyor Şok oldum

bu arada bariz palavra olduğu belli olmuyor mu?sgorahmet42, anlayamıyor musun?

Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spiderman, motormania, SpArK, aslını bulun arkadaşlar bekliyorum
MyerS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR/KIBRIS

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgorahmet42

Yaw arkadaşım kör adam bile bunun fotoshop olduğunu anlar.
Başa dön
MyerS Çevrimdışı MyerS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motormania
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Spark okulda bi ara buluşalım. Daha önce tanışmıştık ama olsun. Bu arada motor aynı motor spiderman ve ben arkadaşız aynı makinada fotoyu çektik.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Aslı olsa buluruz arkadaşım. Ama hayabusanın kasası bile eskidi yakında yenilenir. Niye eski bir kasayı yeni versiyon olarak sunsunlar.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu eşimin sanırım 1 nisan şakası sakın kanmayın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Dil çıkarıyorum :alkış Dil çıkarıyorum :alkış Dil çıkarıyorum :alkış Dil çıkarıyorum
motormania
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahanda keklendik Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.03.2006 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 yılı Gülümsüyorum nisan ayının ilk nisan 1 sakası Üzgünüm

arkadaşlar hadi Şok oldum yiyenlere afiyet olsun... Dil çıkarıyorum

:alkış :alkış :alkış
motormania
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eyvallah Gülümsüyorum İlk şakada sazan gibi atladım. Gülümsüyorum
sgorahmet42, Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.04.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motormania, gecmiş olsun kardeşim kusura bakma
motormania
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2006 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne kusuru olurmu öyle şey. ÖTV krizinin üstüne gülümsettin beni sağolasın Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.04.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogru kardeş bir de o sorunumuz var ne olacak halimiz bilemiyorum yinede cok şükür halimize Bravo
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2006 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgorahmet42, bende hiçbişey düşünmedimde "sgorahmet42'den 2007 yılı hediyesi SUZUKI GSX-R 1400" diyince bana mı hediye verecek banane demiştim Gülümsüyorum hem niye olmasın adamların fabrikası değilmi canının istediğini çıkartır Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal