Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - son toplantı yeni topic ve RESİMLER(25.08 officiali kilitli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

son toplantı yeni topic ve RESİMLER(25.08 officiali kilitli)

son toplantı yeni topic ve RESİMLER(25.08 officiali kilitli)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.08.2004 - 17:22    Mesaj konusu: son toplantı yeni topic ve RESİMLER(25.08 officiali kilitli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toplantıyla ilgili seylere burdan devam

NOT: Resimlerin burada olduğunu gösterebilmek için başlığı edit'ledim Ares. Hakkan

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.08.2004 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet devam ares katılıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.08.2004 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hos bi aksamdı. Çok gülüyorum resimleri göremedik Öfkeliyim hersey cok güzel olacak ;-) ne diyorum ben yaa ?
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.08.2004 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler için yeni topic açacaktım ama madem siz açtınız resimleri buraya atıyorum arkadaşlar...

Bugün aldığım motora bakmaya gittiğim için toplantıya biraz geç kaldım. Lastsamurya'la birlikte Maslak sanayii'de buluştuk ve maalesef motorsikletlerin bile beklemek zorunda kaldığı inanılmaz bir trafik içinde Bostancı'ya yola çıktık.

Mekana vardığımızda ortamın tahminimden de kalabalık olduğunu gördüm. Bu sefer yeni bir rekor kıracağımız daha en baştan belliydi çünkü saat daha 7.30 olmasına rağmen masada 20'ye yakın arkadaşımız vardı ! Hemen masada arkadaşların açtığı yerlere oturarak kolalarımızı ve yemeklerimizi ısmarladık.

Daha yemeğin ortasındayken katılım 22 kişiyi buldu. Bu bir rekordu :md: Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ancak bazı arkadaşların geç gelmesi, bazıların da erken kalması sebebiyle dünkü toplantıya gelen yaklaşık 25-26 kişiyi aynı anda fotoğraflayamadık. Yine de hemen herkesi resimlemeye özellikle çaba sarfettim. Umarım başarılı olmuşumdur.

Veee bu kez bir ilk'i gerçekleştirerek bayan MD'ler Layla ve Ayşetuğba ile tanıştık. Katılımınıza çok memnun olduk, cesaretiniz için bravo bayanlar Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Dostumuz Cenk ve eşi...

Mezar ve Ayşetuğba ama yumuşak g ile tuğba :oops:

Toraman ve nihayet aramızda katılan Layla, güzel bir poz vermişler Dil çıkarıyorum

Redbull, Gogoxxx ve Tuttifrutti vee 'yakışıklıyım ben' diyen garsonumuz...

Koskoca Moderatörün bir resmi olmayacak mı yahu ! İşte zar zor çektirdiğim resimlerden biri; mezar, hakkan ve Ayhan_xv250

Adını öğrenemediğim motorcu bir arkadaşımız, lastsamuray, _608_ ve zerocool...

Elif, Eşi ve lastsamuray

Zerocool, motorsuz bir arkadaşımız (nick'ini unuttum pardon Üzgünüm ) ve SradCan. Ama zerocool biraz zorla poz veriyor gibi Çok gülüyorum

Mezar, Ozan'la bir resim çektirmek istedi ama Tutti öyle bir dalmış ki araya onlar zor görünüyor Bravo

İşte beers'ın hemen önündeki motorlarımız...

Veee, günlerdir resmim nerdeee diye soran BodyGuard'ımız Bravo

İşte geç kaldığım için gelir gelmez çektiğim bir poz...

Masada çok kişi var ama ben size objektife bakanları sıralayayım; tutti, lastsamuray, sradcan, cenk35, eşi, AyşeTuğba ve Mezar

Narkoz ve _608_, yanılmıyorsam _608_'in motorunun önündeyken...

Trendy de biraz geç kaldı, _608_ motorları çekerken onu da daha motorundan inemeden yakalamış

İşte Sradcan ve tamiri bir türlü bitmeyen motoru Srad Bravo

Gagagotti sakallarını kesmiş ve masaya gelip de merhaba demeden kimse tanıyamadı onu, çok iyi olmuş abi Dil çıkarıyorum

Ares, _608_ ve Toraman. _608_ düğünlerdeki gibi masa masa gezip resim çektirdi de Bravo

Ares, Toraman ve ben, yani hakkan...

Bu resim de trendy'nin özel isteği üzerine konmuştur...

Daha geç saatlerde tüm masadan alınan bir poz, orada da dediğim gibi arkadakiler maalesef pek çıkmamış !

flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.08.2004 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan resimler güzelmis eline saglik
bir ekleme adini hatirlamadigin motorcu arkadas Eralp Terem dir.

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 27.08.2004 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aaaag ulen aaag, aramızda 3000 km olmayacaktı ki!! dostlar şiz eğlendikce ben eğlenmiş gibi oluyorum, aynen devam Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 27.08.2004 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika resimler !.... Dil çıkarıyorum
Insallah bir gun beraber poz verme sansimiz da olur Üzgünüm
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 27.08.2004 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbi süper olmusb masallah,
d.d amcanin dedigi gibi insallah bizde bi gün sizle beraber poz veririz Bravo he unutmadan imzada veririz :-D :-D 8)
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.08.2004 - 06:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper resimler ! Çok eğlenceliyliydi yine! HEr resmimle olay oluyorum :P Niye istemiyerek resim çektiriyim senin fotoğraf makinesi beni uykulu ve isteksiz gösteriyor galiba hakan abi :P Toplantıya katılan herkese teşekkürler! Gagagotiyi'de valla ilk seferde kimse tanıyamadı layla gelip nickini sormasaydı herhalde biz yeni üye olarak düşünmeye devam edicektir. Bu arada layla gelir gelmez "Kendim geldim centilmenleri utandırmak için" Tarzında bir laf söledi ama bilemem taş kimlere gitti :P
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Zerocool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aysetugba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya/istanbul

MesajTarih: 27.08.2004 - 07:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotograflar çok güzel :md: ler elinize sağlık Çok gülüyorum

daha sonraki buluşmalarınız için yuvarlak masa teklifini sonuna kadar destekliyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

gelen herkesle tanışmak daha kolay olur Gülümsüyorum
Başa dön
aysetugba Çevrimdışı aysetugba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.08.2004 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Ben gerekli ekipmanları(testere, zımpara, cila v.b.) getiricem Dil çıkarıyorum
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Zerocool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 27.08.2004 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marangoz Zero zaten serwıs yapcaktın ordanda yırttın bi dahakıne kolla kendını Çok gülüyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akhilleus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR Kar?yyaka

MesajTarih: 27.08.2004 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok canım çekti yaa
Belki bende birgün sizlerle olurum.
Başa dön
akhilleus Çevrimdışı akhilleus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 27.08.2004 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben heralde istifa ettigimde oralarda olabilicem Öfkeliyim

Kaçıcam bi gün kaçıcaaaaaammmmmm

ozgur
Başa dön
ozgur Çevrimdışı ozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ayhan_xv250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/Kadyk?y

MesajTarih: 27.08.2004 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Bu resim de trendy'nin özel isteği üzerine konmuştur... "

koptum valla.. Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal