Tarih: 26.08.2004 - 22:04 Mesaj konusu:
Resimler için yeni topic açacaktım ama madem siz açtınız resimleri buraya atıyorum arkadaşlar...
Bugün aldığım motora bakmaya gittiğim için toplantıya biraz geç kaldım. Lastsamurya'la birlikte Maslak sanayii'de buluştuk ve maalesef motorsikletlerin bile beklemek zorunda kaldığı inanılmaz bir trafik içinde Bostancı'ya yola çıktık.
Mekana vardığımızda ortamın tahminimden de kalabalık olduğunu gördüm. Bu sefer yeni bir rekor kıracağımız daha en baştan belliydi çünkü saat daha 7.30 olmasına rağmen masada 20'ye yakın arkadaşımız vardı ! Hemen masada arkadaşların açtığı yerlere oturarak kolalarımızı ve yemeklerimizi ısmarladık.
Daha yemeğin ortasındayken katılım 22 kişiyi buldu. Bu bir rekordu :md:
Ancak bazı arkadaşların geç gelmesi, bazıların da erken kalması sebebiyle dünkü toplantıya gelen yaklaşık 25-26 kişiyi aynı anda fotoğraflayamadık. Yine de hemen herkesi resimlemeye özellikle çaba sarfettim. Umarım başarılı olmuşumdur.
Veee bu kez bir ilk'i gerçekleştirerek bayan MD'ler Layla ve Ayşetuğba ile tanıştık. Katılımınıza çok memnun olduk, cesaretiniz için bravo bayanlar
Dostumuz Cenk ve eşi...
Mezar ve Ayşetuğba ama yumuşak g ile tuğba :oops:
Toraman ve nihayet aramızda katılan Layla, güzel bir poz vermişler
Redbull, Gogoxxx ve Tuttifrutti vee 'yakışıklıyım ben' diyen garsonumuz...
Koskoca Moderatörün bir resmi olmayacak mı yahu ! İşte zar zor çektirdiğim resimlerden biri; mezar, hakkan ve Ayhan_xv250
Adını öğrenemediğim motorcu bir arkadaşımız, lastsamuray, _608_ ve zerocool...
Elif, Eşi ve lastsamuray
Zerocool, motorsuz bir arkadaşımız (nick'ini unuttum pardon ) ve SradCan. Ama zerocool biraz zorla poz veriyor gibi
Mezar, Ozan'la bir resim çektirmek istedi ama Tutti öyle bir dalmış ki araya onlar zor görünüyor
İşte beers'ın hemen önündeki motorlarımız...
Veee, günlerdir resmim nerdeee diye soran BodyGuard'ımız
İşte geç kaldığım için gelir gelmez çektiğim bir poz...
Masada çok kişi var ama ben size objektife bakanları sıralayayım; tutti, lastsamuray, sradcan, cenk35, eşi, AyşeTuğba ve Mezar
Narkoz ve _608_, yanılmıyorsam _608_'in motorunun önündeyken...
Trendy de biraz geç kaldı, _608_ motorları çekerken onu da daha motorundan inemeden yakalamış
İşte Sradcan ve tamiri bir türlü bitmeyen motoru Srad
Gagagotti sakallarını kesmiş ve masaya gelip de merhaba demeden kimse tanıyamadı onu, çok iyi olmuş abi
Ares, _608_ ve Toraman. _608_ düğünlerdeki gibi masa masa gezip resim çektirdi de
Ares, Toraman ve ben, yani hakkan...
Bu resim de trendy'nin özel isteği üzerine konmuştur...
Daha geç saatlerde tüm masadan alınan bir poz, orada da dediğim gibi arkadakiler maalesef pek çıkmamış !
_________________ SYM Joyride 200
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 27.08.2004 - 00:06 Mesaj konusu:
Aaaag ulen aaag, aramızda 3000 km olmayacaktı ki!! dostlar şiz eğlendikce ben eğlenmiş gibi oluyorum, aynen devam _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Tarih: 27.08.2004 - 02:10 Mesaj konusu:
harbi süper olmusb masallah,
d.d amcanin dedigi gibi insallah bizde bi gün sizle beraber poz veririz he unutmadan imzada veririz :-D :-D 8) _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Süper resimler ! Çok eğlenceliyliydi yine! HEr resmimle olay oluyorum :P Niye istemiyerek resim çektiriyim senin fotoğraf makinesi beni uykulu ve isteksiz gösteriyor galiba hakan abi :P Toplantıya katılan herkese teşekkürler! Gagagotiyi'de valla ilk seferde kimse tanıyamadı layla gelip nickini sormasaydı herhalde biz yeni üye olarak düşünmeye devam edicektir. Bu arada layla gelir gelmez "Kendim geldim centilmenleri utandırmak için" Tarzında bir laf söledi ama bilemem taş kimlere gitti :P
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız