Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İkinci el fiyatlara bir etkisi var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İkinci el fiyatlara bir etkisi var mı?

İkinci el fiyatlara bir etkisi var mı?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Knock-out
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.04.2006 - 10:48    Mesaj konusu: İkinci el fiyatlara bir etkisi var mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. el alım-satım masraflarında bir değişiklik oldu mu? Yani 2. el almak ya da satmak için acele etmeye gerek var mı? (ÖTV artışından dolayı ikinci ellerde de oluşabilecek fiyat artışını kastetmiyorum).

ÖTV zammı sıfır motosikleti etkiliyor diye biliyorum ama????

gokund@hotmail.com
Başa dön
Knock-out Çevrimdışı Knock-out Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 04.04.2006 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu an ikinci el alım-satımında bir değşiklik yok ama bu topiği okuyup uyanırlarsa ona da bi güzellik yapar sevgili hükümetim.
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 04.04.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knock-out, 2.el dolaylı yoldan etkılenır, mesela ben satmayı dusundugum fıyattan daha yukarıya satarım cunku almak ıstedıgım motor da pahallılandı, mıllet sıfırdan 2.el'e yogunlasacak ve talep artınca 2,el'de deger kazanacak.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.04.2006 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anladım, o kısmını tahmin ediyorum zaten. Sonuçta sıfırı pahalanınca ikinci ele gün doğuyor.

Alım satım masraflarında artış yoksa problem yok.

gokund@hotmail.com
Başa dön
Knock-out Çevrimdışı Knock-out Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.04.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaa arkadaslar bir malin 2.el degeri nedir?
Sifir fiyatindan ilk yil icin %20 dusersin , sonraki yillar icin de %7-10 arasi dusersin. En son buldugun fiyata motorun durumuna gore %10 eklersin yada dusersin. Eger almayi dusundugum motora hesapladigin fiyattan fazla isteniyorsa almazsin . O zaman da 2 secenegin var ya baskan hesabina uygun 2.el ararsin yada kredi alip sifirini alirsin.
Tabi sifir fiyatlari zamlaninca otomatikman 2.ellerde zamlaniyor. Ayrica piyasada sifir motor bulunamamasi gibi bazi durumlardan bahsediliyor eger bu soylentiler dogru ise hayatini bir yazini motorsuz gecirmek istemeyenler %5-10 fazla verir ve motorunu alir. Yada piyasada sifir motor bulunursa yuksek fiyat cekenlere insanlar yuh ceker.
Ben kendime yuh cektirmek istemiyorum , diger taraftan motorlarimi 10 gun once istedigim fiyata satip da yarin tabana kalmak istemiyorum. Onun icin 10 gun filan bi bekliycem.

Ama su 1 aylik donem cok belirsiz bir donem kor tuttugunu topal yakaladigini donemi.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knock-out
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.04.2006 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Millet dolu tabi, ben kaçmaya çalışıyorum ama konu ikinci el fiyatlarına dönüyor durmadan Bravo))

Masraflar diyorum.... Artış var mı diyorum Bravo))

(Cevabımı aldım tabi o başka)

gokund@hotmail.com
Başa dön
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 04.04.2006 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. elde şimdiden fark var , 10500 YTL isteninel Transalp in fiyati 12500 YTL oldu , bilgilerinize ..
tentene
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 06.04.2006 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600 demiş ki:
2. elde şimdiden fark var , 10500 YTL isteninel Transalp in fiyati 12500 YTL oldu , bilgilerinize ..

İstiyorlarda alan varmı sen ondan haber ver.
tentene Çevrimdışı tentene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.04.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knock-out demiş ki:
Millet dolu tabi, ben kaçmaya çalışıyorum ama konu ikinci el fiyatlarına dönüyor durmadan Bravo))

Masraflar diyorum.... Artış var mı diyorum Bravo))

(Cevabımı aldım tabi o başka)

Senin masraflardan kastın noter harcı ve trafik tescildeki masraflar;
noter alım satım harcını kasko değeri üzerinden alır kasko değerleri de bildiğim kadarıyla her yıl başında belirleniyor bu sebeple etkilenmez keza tescil harçları da etkilenmez
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal