Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İsim Degişikliği

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İsim Degişikliği

İsim Degişikliği
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.04.2006 - 14:42    Mesaj konusu: İsim Degişikliği Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 olan kullanıcı adımı degiştirdim..
Umarım bende sizlerde alışabilirsiniz.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 04.04.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi walla alışmıştık ona neyse artık Gülümsüyorum ama resminde hala hakan r1 yazıyor. :!:
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyata?y

MesajTarih: 04.04.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vatana,Millete ve MD ye hayırlı uğurlu olsun , Çok gülüyorum
Başa dön
Baybaydar Çevrimdışı Baybaydar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ender_1
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 04.04.2006 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha iyi olmus baskan coğalmıştı senin ismine benzeyen üyeler karısıklık olmaz.bu arada ben volkanr6 arkadasımın bil. yazıyorum.
Başa dön
ender_1 Çevrimdışı ender_1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
master125
Üye
Üye

Nereden: izmir ***everytime casanowa***

MesajTarih: 04.04.2006 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun... Dil çıkarıyorum

csnw_can@hotmail.com
Başa dön
master125 Çevrimdışı master125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AteSh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara,TR

MesajTarih: 04.04.2006 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla olmamış,yakışmamış. O R1 i ordan kaldırırken hiçmi için cız etmedi ya,nası kaldırırsın benim güzel R1 ordan? Gülümsüyorum
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 04.04.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun abi onada alışırız.bu arada hakan abi R1 mi kullanıyosun.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre25
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli-darıca-bayramoglu

MesajTarih: 04.04.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun umarım alısırız
Başa dön
emre25 Çevrimdışı emre25 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 04.04.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence zamanı çoktan gelmişti.. İsabetli bir karar olmuş Dil çıkarıyorum güle güle kullan..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 04.04.2006 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zaten kıllanıyordum adminin sonunda r1 olmasından. istanbul toplantılarında da ocakbaşı teamden oluşan genelde race çiler geliyordu. aslında forum daha normal bi forummuş Çok gülüyorum

ben mesaj adedinin 1 den başlamasını beklerdim şimdi biz nickimizi değiştirince mesaj sayımız 1 oluyo sen niye 6000 lerdesin haksızlık yok mu adminler kayırılıyor mu Göz kırpıyorum

hakan abi yeni nickin vatana millete hayırlı olsun Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bi de avatarındaki isim hala değişmemiş Şok oldum
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 04.04.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halan abi yeni nick in sana ve md ye hayırlı olsun
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 04.04.2006 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun.... Şimdiden ezberledim bile Gülümsüyorum
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 04.04.2006 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş...
Ben de değiştireceğim.... Bravo

Bu işte torpil var konu VİP lik... Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 04.04.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirlisi HD... (Harley Davidson diye anlasilmaz umarim.. Çok gülüyorum )
Gule gule kullan, eski adini ben de begenmiyordum ama sana soyleyemediydim bir turlu. Fazla marka bagimlisi bir nickti. Biz her markanin delisiyiz ya malum... Göz kırpıyorum

Neyse.. Bu basligi "duyurular" kismina tasiyip sana da bir ihtar veriyorum. Bir daha yapma.. Öfkeliyim

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Sevgilerimle.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 04.04.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakında Hakan RR olmasın sakın Çok gülüyorum

Yoksa yamahadan vazgeçme durumlarımı var Çok gülüyorum

İşin şakası bir tarafa olması gereken de bu bence Dil çıkarıyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal