Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - VFR 800

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

VFR 800

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VSTORM02
Üye
Üye

Nereden: Ba?dat Caddesi-Istanbul

MesajTarih: 27.08.2004 - 16:38    Mesaj konusu: VFR 800 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,

Bu motorla ilgili olulu-olumsuz görüş öğrenmek istiyorum.

Şu ana kadar duyduklarım motorun çok iyi olduğu, fakat şu aklıma takıldı

Honda niye sınırlı sayıda getiriyor?

Selamlar

Herkeze iyi tatiller

kazım Göker
Başa dön
VSTORM02 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toraman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 27.08.2004 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pek meraklısı yok buralarda, ondandır, ama güzel alet. V4 motor var seside tok ve ilginç, kullanmadım ama ortopedist olan bir dr vardı yarışcıdır kendisi aynı zamanda, adını hatırlayamadım, o kendisine sıfır aldı bir tane ve çok memnundu, test yazısı vardı dergilerden birinde orada okumuştum, tek şikayeti 10-15 hp kadar daha güç ister bu makina diyordu. Aslında R1 i görmeden önce benimde düşündüğüm bir makinaydı babam hala, keşke onu alsaydın oğlum der. :-D
Her cumartesi i?in randevu alyn
Başa dön
toraman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 28.08.2004 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VSTORM02,

Hic düsünme gözü kapali al eger begeniyorsan Motoru :!: seni cok memnun edecektir Dil çıkarıyorum Rahatligi olsun kullanisi olsun suspansiyon olsun bu motor kendi katogerisinde bir numara vede 800 lük bir makine icin de gücü yeterli Dil çıkarıyorum
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 30.08.2004 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuyati pahali galiba sebebide motorunda..motsikletler arasinda motoru en komplike oolanmis..V-TEC motor varmis honda nin arabada kullandii sistem yani..bide seside cok kusel!!!
stappen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye