Tarih: 27.08.2004 - 17:03 Mesaj konusu:
Pek meraklısı yok buralarda, ondandır, ama güzel alet. V4 motor var seside tok ve ilginç, kullanmadım ama ortopedist olan bir dr vardı yarışcıdır kendisi aynı zamanda, adını hatırlayamadım, o kendisine sıfır aldı bir tane ve çok memnundu, test yazısı vardı dergilerden birinde orada okumuştum, tek şikayeti 10-15 hp kadar daha güç ister bu makina diyordu. Aslında R1 i görmeden önce benimde düşündüğüm bir makinaydı babam hala, keşke onu alsaydın oğlum der. :-D _________________ TEAM OCAKBASI (TEAM BASI)
Efes ?cretsiz s?r?? kursu
adres: bostancy sahil
Her cumartesi i?in randevu alyn
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 28.08.2004 - 02:04 Mesaj konusu:
VSTORM02,
Hic düsünme gözü kapali al eger begeniyorsan Motoru :!: seni cok memnun edecektir Rahatligi olsun kullanisi olsun suspansiyon olsun bu motor kendi katogerisinde bir numara vede 800 lük bir makine icin de gücü yeterli _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Kayıt: Apr 22, 2004 Mesajlar: 697 Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD
Tarih: 30.08.2004 - 15:31 Mesaj konusu:
fuyati pahali galiba sebebide motorunda..motsikletler arasinda motoru en komplike oolanmis..V-TEC motor varmis honda nin arabada kullandii sistem yani..bide seside cok kusel!!! _________________ 2004 Suzuki SV650
ODURC
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız