Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR'ın açılımı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR'ın açılımı?

CBR'ın açılımı?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.04.2006 - 21:44    Mesaj konusu: CBR'ın açılımı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar merak ettiğim şey honda neden cbr diyo ss lerine cbr
ın anlamı nedir nolur söyleyin kurtarın beni bu meraktan soleyen olursa
yzf ve zx ide soylese hiç fena olmaz Çok gülüyorum benimde merak ettiğim şeye bakar mısın :)sonunda 2 rr ı da anlamdaım ya birinin race old biliyom en azından
Başa dön
TumaySky Çevrimdışı TumaySky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 07.04.2006 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RR "race replica" demektir, de sen dogru durust bir Turkceyle sorsaydin, oturur yarim saatimi verir hepsini guzel guzel anlatirdim...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.04.2006 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck amca bu marka ve modellerin hepsinin açılımını bende çok ama çok merak ediyorum.Hiç bir şeyi uyduramıyorumda...Bi ara açılımı olmadığını bile düşünüp merak etmekten vazgeçmiştim ancak şimdi sizden açılımı olduğunu duyunca şaşırdım Şok oldum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 07.04.2006 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald amca
anlat bir zahmet ögrenelim feyz alalim.
Nuestra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 07.04.2006 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CB = City Bike R=Racing olabilirmi acaba Göz kırpıyorum
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 07.04.2006 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Japon motosikletlerinde bu kisaltmalarin ne anlama geldigi mechul. Zaten fabrikalarin kendi siniflamasi tamamen farklidir.

CBR belli bir serinin tanimi
CBR125, CBR150, CBR250
CBR400, CBR400RR,
CBR600F1 Hurricane, CBR600F2, CBR600F3, CBR600F4i, CBR600RR, CBR1000F Hurricane, CBR900RR Fireblade, CBR1000RR Fireblade
CBR1100XX Super Blackbird

Gibi modelleri var. 400cc Japonyada baslangic icin alabileceginiz en ust model. 400 de birkac yil kaldiktan sonra ust modellere gecebiliyorsunuz.

BMW da model taniminin basinda yer alan F tek silindir, R boksor, K sirali dort silindir anlamina geliyor. Sonraki rakamlar ise yaklasik olarak motor hacmi, cc olarak. 650, 1150 vs.
Sona gelen harfler ise genellikle kullanma amacina yonelik.
S: spor
GS: Gelaende Strasse / Arazi ve cadde
RS = ST: Reise-Sport / Sport Turing
GT: Gran-Tourismo
CL : Classic luxury

Gibi anlamlar tasir

Yamaha dan V-Max "azami hiz" anlaminda havacilik ve makine muhendisliginde kullanilan bir tabir...

Aklima geliveren bunlar simdilik, sonra devam ederiz.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 07.04.2006 - 03:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nuestra demiş ki:
CB = City Bike R=Racing olabilirmi acaba Göz kırpıyorum

Atmalenn Çok gülüyorum

"Case based reasoning" olabilir mi ?
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 07.04.2006 - 06:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgilerin için saol Donald_Duck :alkış :alkış hehe Nuestra kesinlikle öledir Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 07.04.2006 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR : Cosmic microwave Background Radiation - dikkat radyasyon tehlikesi , kaskısız ve koruyucu ekipman olmadan kullanmayınız .. Gülümsüyorum
SpArK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 07.04.2006 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım Benim Racing ehuehe Çok gülüyorum
Cicili Bicili Racing Çok gülüyorum

Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 07.04.2006 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, amca teşk. bilgi için Göz kırpıyorum
bunu da öğenmiş olduk Dil çıkarıyorum
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 07.04.2006 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amcaya teşekkürler , merak ettiğim bir konu olduğundan ilgiyle okudum ,devamını bekleriz.
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ibrahimerol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale-izmir

MesajTarih: 07.04.2006 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CaBbaR diyorum ben ama sizi bilmem Çok gülüyorum

Başa dön
ibrahimerol Çevrimdışı ibrahimerol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
endoplazmicreticulum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.04.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cbr'nin açilimi ''Cross bird race'' dir. Dil çıkarıyorum
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 07.04.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SpArK demiş ki:
Canım Benim Racing ehuehe Çok gülüyorum
Cicili Bicili Racing Çok gülüyorum

süper olmuşş Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.44 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal