Tarih: 07.04.2006 - 11:09 Mesaj konusu: mutlu son cok ugrastım vee aldım Kawasaki ER-5 2006(resimli)
sonunda aldım motorumu cok konsutum bu forumda cok sorular sordum er 5 ıcın ama anladım dun ve bugun bınınce cıdden guzel motor ıkıncı el dıye ugrasırken bır aksam ustu karar verdık telefonla ızmırden ayırtırdık uygun fıyatada aldıgımı dusunuyorum dun gıdıp aldım motorumu kutusundan actılar ve bana teslım ettıler gelelım sımdı fotolara
motoru yukledık
sıkı sıkı baglamak lazım
motorumu yıkadım daha yenı
Tarih: 07.04.2006 - 11:18 Mesaj konusu:
Ah ah !! zordur motorsuzluk ve nihayetinde motorlanmış olmanın dayanılmaz hafifliği. Hayırlı olsun kardeşim , sırtın asfaltla tanışmasın _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Tarih: 07.04.2006 - 11:18 Mesaj konusu:
Güle Güle kullan Sevgili Dostum... Badem Gibi makina hakikatten _________________ www.naclan.com
The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
Tarih: 07.04.2006 - 11:20 Mesaj konusu:
Biker_BoyzZ, hayırlı olsun güle güle kullan _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız