Tarih: 14.04.2006 - 18:20 Mesaj konusu:
taıwan kalıta olarak ıyıdır yanı bunu cınlılerle kıyaslıyamazsın ama motor konusunda nasıllar bılemıyorum _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Çok teşekkürler Arkadaşlar,
Bu arada ben de bir araştırma yaptım.Tayvan malının Çin malına benzemediğini öğrendim.Daha kaliteli ve kullanışlı imiş.
Bu arada POLARİS ve YAMAHA da mallarının bir kısmını TAYVAN da yaptırıyorlarmış...
:!: _________________ "Life is a journey. Enjoy the ride."
Tarih: 15.04.2006 - 10:50 Mesaj konusu:
bestfriend kardeşim seni tebrik ediyorum yani atv alman güzel bişii güle güle kullan allah kaza beladan korusun ama şu atv denen illeti ben ne zaman alıcam bilemiyorum bilader sen bu canavara kaç para verdin...
Tarih: 16.04.2006 - 11:10 Mesaj konusu:
sağol kardeş ama ben o 6 milyarı buluncaya kadar ölürüm herhalde bunun kolay bi yolu olması lazım 6 milyar verip motor alm benim için çok zor daha 500 ytl bile biriktiremiyorujm....ayrıca sen şu aldığın motorun resimini bizimle paylaşırsan seviniriz...hatta sen çek resimleri uğraşmak istemiyorsan gönder bana ben upload ederim..
Evet arkadaşlar atv ilgilene cok galiba ben şuan access motor satıyorum ve altımda şu an 150 cc lik var arkadaşın dediği gibi tayvan malı daha kaliteli ve her parcası var bu tür aracları kulamnmadan zevk alamasınız ve kullandıkca da kalite ortaya cıkıyor selam
Geçen zaman içerisinde kalitesinin gerçekten abartılmadığını anladım.Şöyleki benim motor yattı kışın nerden baksanız 1 ay.Sonra kar fln yağdı.İstanbul-Beylikdüzünde hava gece 1 gibi dedemin Paliosunda bastım marşa 3-4 sefer çalıştıramadım arabayı.Gerçi 99 model olduğundan aküsü zayıf olabilir doğaldır ama enteresan olan benim atv'nin tek marşta hemen çalışmasıydı :alkış O zaman verdiğim paranın boşa gitmediğini anladım.Çünkü bırak geceyi gündüz bile Çin motorları çalışmıyordu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız