Tarih: 28.08.2004 - 19:34 Mesaj konusu: İlk Düşüş ve İyiki kask
Dün ilk düşüşümü yaşadım ve düşüşlerin bana göre en kötüsü olduğun yere düşmek bence
dün motorumu çalıştırdım ve hareket etmeden önce kaskımı giydim ve montumuda ve hareket ettıkten 20 metre sonra yanı yavaş gidiyorum yeni kalkış yapmıştım ve bir bayan önümde yürüyor kornaya bastım hızlı değilim ayaklarımı yere koydum ayağım kaydı ve bi anda kendimi yerde buldum ve kafam yere çok sert bir şekilde çarptı düşünce motorun gazı takıldı ve kadına çarpmasın diye refleks olarak debriyajı sıkmışım motor aniden fırlayabilirdi.
hemen geldiler ve kontağı kapattılar bayanda o kadar iyi bir insanmış ki düşerken oda beni tutmaya çalıştı bu arada ön tekerlek bayanın ayağına hafiften dokundu ben bayanın üstüne yürüyecek diye çok korkmuştum ama o hemen bana su bulmuş getirdi benden daha çok korkmuş
yani kısacası kafamda kask olmasa kesın beyın tıranvası tek hasar gören yerim ayak bileğimdi çünkü motor ayağımın üstüne düşmüştü tabiiki takozlarıda atlamamak lazım
siz siz olun bir dost tavsiyesi 5 metre bile gitmek isteseniz kaskınızı ve güvenliğinizi sağlayın
düşmekte bir teçrübeymiş şimdi her bastığımda ya düşersem diyorum
sagol dostum en dogrusu da bu bende bugun ısıklarda durdum vespa ıle bır cocuk yanıma geldı kafada kask yok
kızdım nerede kaskın dıye sordum abı dedı tamırcıde uyardım ama takan yok
bence bızlerın kask takmayanları uyarması ıle belkı dıyorum ama
Tarih: 28.08.2004 - 21:29 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun. Ayrıca dikkatli davrandığın için tebrikler. Keşke herkes bu kadar dikkatli olsa.
Geçenlerde İkitelli'den Basın Ekspres yoluna çıkan birini gördüm kasksız. Ana yola çıkarken taktı kaskı sanki daha önce ara yollarda birşey olamazmış gibi. Zaten Kasktan başka korumasıda yoktu. Motorda büyük bir sport modeldi tam göremedim. _________________ ...Oytun...
..Ainador..
aksugursel, geçmiş olsun _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 29.08.2004 - 01:54 Mesaj konusu:
Dostum gecmis olsun. Bunlar biraz vak'a-i adiyeden... Canini sıkma.
Evet, yaza yaza dilimde tuy bitti ama senin olay vesilesi ile bir daha yazayim suraya...
HER zaman TAM kusam..
diye.
--------------
Bir hatirlatma...arkadaslar ne olur, motoru her durdurdugunuzda "acil motor stop dugmesi" ile durdurmayi aliskanlik haline getirin.
Iste bu tur gercekten "acil" durumlarda basparmaginiz daha siz farkina bile varmadan motoru stop ettirecektir. Bu aliskanligi kazanmazsaniz, o muhtesem dugme hic bir ise yaramaz. Kullanmak aklinizin kosesinden bile gecmez.
Tarih: 29.08.2004 - 13:07 Mesaj konusu:
gecmis olsun aksugursel,
bizim burada 5 metre bile kullansan kaskini tak diye yazdigimizda elstiren arkadaslarimiz icinde ders olabilecek bu kazayi ucuz atlattigina sevindim _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Tarih: 29.08.2004 - 14:21 Mesaj konusu:
oldurmeyen allah oldurmez kask hıkaye dermısım saka bır yana buyuk gecmıs olsun gursel.. _________________ motorumu sattym yenysynyn plakasy cyktygy gyby koycam
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız