Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk Düşüş ve İyiki kask

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk Düşüş ve İyiki kask

İlk Düşüş ve İyiki kask
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aksugursel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2004 - 19:34    Mesaj konusu: İlk Düşüş ve İyiki kask Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün ilk düşüşümü yaşadım ve düşüşlerin bana göre en kötüsü olduğun yere düşmek bence

dün motorumu çalıştırdım ve hareket etmeden önce kaskımı giydim ve montumuda ve hareket ettıkten 20 metre sonra yanı yavaş gidiyorum yeni kalkış yapmıştım ve bir bayan önümde yürüyor kornaya bastım hızlı değilim ayaklarımı yere koydum ayağım kaydı ve bi anda kendimi yerde buldum ve kafam yere çok sert bir şekilde çarptı düşünce motorun gazı takıldı ve kadına çarpmasın diye refleks olarak debriyajı sıkmışım motor aniden fırlayabilirdi.

hemen geldiler ve kontağı kapattılar bayanda o kadar iyi bir insanmış ki düşerken oda beni tutmaya çalıştı bu arada ön tekerlek bayanın ayağına hafiften dokundu ben bayanın üstüne yürüyecek diye çok korkmuştum ama o hemen bana su bulmuş getirdi benden daha çok korkmuş

yani kısacası kafamda kask olmasa kesın beyın tıranvası tek hasar gören yerim ayak bileğimdi çünkü motor ayağımın üstüne düşmüştü tabiiki takozlarıda atlamamak lazım

siz siz olun bir dost tavsiyesi 5 metre bile gitmek isteseniz kaskınızı ve güvenliğinizi sağlayın

düşmekte bir teçrübeymiş şimdi her bastığımda ya düşersem diyorum
Başa dön
aksugursel Çevrimdışı aksugursel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
akhilleus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR Kar?yyaka

MesajTarih: 28.08.2004 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum büyük geçmiş olsun.
Ben motora binmeden önce kaskımı takıyorum.
İnanırmısınız araba sürerken kafamı boşta hissetmeye başladım.
Başa dön
akhilleus Çevrimdışı akhilleus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 28.08.2004 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun toprağım Dil çıkarıyorum
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aksugursel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2004 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagol dostum en dogrusu da bu bende bugun ısıklarda durdum vespa ıle bır cocuk yanıma geldı kafada kask yok
kızdım nerede kaskın dıye sordum abı dedı tamırcıde uyardım ama takan yok
bence bızlerın kask takmayanları uyarması ıle belkı dıyorum ama
Başa dön
aksugursel Çevrimdışı aksugursel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.08.2004 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gürsel geçmiş olsun.Pazara Marmaris iptal.Pınarbaşında görüşürüz...
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 28.08.2004 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gürsel geçmiş olsun
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.08.2004 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun. Ayrıca dikkatli davrandığın için tebrikler. Keşke herkes bu kadar dikkatli olsa.

Geçenlerde İkitelli'den Basın Ekspres yoluna çıkan birini gördüm kasksız. Ana yola çıkarken taktı kaskı sanki daha önce ara yollarda birşey olamazmış gibi. Zaten Kasktan başka korumasıda yoktu. Motorda büyük bir sport modeldi tam göremedim.
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 28.08.2004 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksugursel, geçmiş olsun Üzgünüm
SpeedSrad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul harbiye- Samsun

MesajTarih: 28.08.2004 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun aksugursel.
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 28.08.2004 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun, ben artik kasksiz gorduklerime selam bile vermiyorum Öfkeliyim
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 28.08.2004 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksugursel, geçmiş olsun arkadaşım! allah korumuş!
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 28.08.2004 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gürsel abi geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 29.08.2004 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum gecmis olsun. Bunlar biraz vak'a-i adiyeden... Çok gülüyorum Canini sıkma.

Evet, yaza yaza dilimde tuy bitti ama senin olay vesilesi ile bir daha yazayim suraya...

HER zaman TAM kusam..

diye.
--------------
Bir hatirlatma...arkadaslar ne olur, motoru her durdurdugunuzda "acil motor stop dugmesi" ile durdurmayi aliskanlik haline getirin.

Iste bu tur gercekten "acil" durumlarda basparmaginiz daha siz farkina bile varmadan motoru stop ettirecektir. Bu aliskanligi kazanmazsaniz, o muhtesem dugme hic bir ise yaramaz. Kullanmak aklinizin kosesinden bile gecmez.

Takrar gecmis olsun....

DD
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.08.2004 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun aksugursel,

bizim burada 5 metre bile kullansan kaskini tak diye yazdigimizda elstiren arkadaslarimiz icinde ders olabilecek bu kazayi ucuz atlattigina sevindim

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DesertLion
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.08.2004 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldurmeyen allah oldurmez kask hıkaye dermısım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum saka bır yana buyuk gecmıs olsun gursel.. Üzgünüm

Gazy ge? g?z?n? 4a? Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
DesertLion Çevrimdışı DesertLion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal