Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV'ye A2 mi B mi lazım?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV'ye A2 mi B mi lazım?

ATV'ye A2 mi B mi lazım?

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
22somer22
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 08.04.2006 - 19:20    Mesaj konusu: ATV'ye A2 mi B mi lazım? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kafama takılan bir soruyu sizede sormak istedim.
Acaba ATV için A2 mi B mi ehliyet gerekli.
Belli mi olur bakarsın alırız bi ATV sonra poliste patlamıyalım :D

Başa dön
22somer22 Çevrimdışı 22somer22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2006 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv alacahın motora göre değişir tırafiğe çıkıp çıkmaman çünkü bazılarına pilaka vermiyolar ehliyet konusu tartışılır arazi aracı geçiyo galiba
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arsenick
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Bağlarbaşı

MesajTarih: 08.04.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motosiklet olarak geçiyo diye biliyorum ama kesin değil sanırım A2
Deve Yavaş Gider Ama Hep Gider
Başa dön
arsenick Çevrimdışı arsenick Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Ykitelli

MesajTarih: 08.04.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

22somer22, ATV'ler motosiklet olarak geçtiği için A2 ehliyet gerekiyor. Sakın aldanıpta B ile sürmeye kalkışma... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Son söz Fireblade
Başa dön
harunracing Çevrimdışı harunracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
22somer22
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 08.04.2006 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolun arkadaşlar demek ATV motosiklet olarak geçiyo.
peki ruhsatta da motosiklet mi yazıyo yoksa arazi aracı mı.
hani şu eski jeep ler var cj5 cj6 falan
ATV lerde hemen hemen onlar gibi
niye ATV motosiklet geçiyor acaba.
Acaba direksiyon farkından olabilirmi bu iş. Dil çıkarıyorum

Başa dön
22somer22 Çevrimdışı 22somer22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 08.04.2006 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATV motorsiklet olarak geçiyor A2 ehliyetiniz olması gerekiyor.
ATV gibi honda'nın da 3 tekerlekli goldwıng'i var.Ben teker sayısı çoğaldıkça motor denen aracın motor olma özelliğini kaybettiğini düşünüyorum bu yüzden de bir türlü ısınamadım.Bence motorsiklet dediğin 2 teker, hatta tek teker olmalı. Dil çıkarıyorum
Ve atv'ler bende arazi taşıtı iznenimi veriyor. Gülümsüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Misafir

MesajTarih: 25.04.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nbr
millet
Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Şok oldum Ağlıyorum :!: ? :alkış Üzgünüm Çok gülüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 06.07.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suan da a2 ama yenı kanunlara gore b kullanılcak denılıyor
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 06.07.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue,
Alıntı:

suan da a2 ama yenı kanunlara gore b kullanılcak denılıyor

Hadi burdan yak Çok gülüyorum
Bende ikiside var olmayan düşünsün :P

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal