sıcağı sıcağına bodrum turgutreis enduro yarışlar
yarışlar mandıra mevkinde özel parkurda oldu.
çatlak team sebnem
selisin yarış pistlerinde büyüyen oğlu feza abisi gibi endurocu olacak inşallah(babası gibide)
selis ilk kez yarışacak bayanlardandı ama olmadı
ramazan ve arkadaşları
çatlak team ve gagagotti
atv teknik kontrolden geçiyor
benim KLR ikizini buldu
izmirden okan aramızda karakedi var
KLR yarışcılarla sohbet etmek istedide
KTM gurubu
diğer grublardan görünüş
her ihtimal düşünülmüş
başlangıç noktası son hazırlıklar
piste çıkmaya hazırlar
yarışçılar start için sıralarını bekliyor
sanırım şakir
nuramasıda 50 yaşıda bravo doğrusu
köfte ekmek,döner,meşrubat herşey var ve ucuz
Atv yarışlara renk katıyor
eli bastonlu ninemizde yarışları seyretmek için tepelere tırmandı
varış noktası
çüçük izcilerde bizimleydi
sebnem şanssız bir kaza geçirdi. vites ve debriyaj kolu kırıldı ve yarışamadı
manzara enfesti tabi
apaçi kardeşimiz ilk turda tekerle dönmüştü ikinci turda zincirle
alın size airbrush
sebnem ve apache
Atv ye nazar değdi kayaya çarptı
ahhh ahhh yarış pistine 30 dk'lık uzaklıkta olmama rağmen gidemedim içim içimi yiyor ne kadar güzel olduğunu fotolardan we yoldan geçen 100 lerce motordan tahmin edebiliyorum neyse can sağlığı olsun seneye gidicez insaallh
Kayıt: Feb 05, 2006 Mesajlar: 379 Nereden: Izmir - Karsiyaka
Tarih: 09.04.2006 - 20:15 Mesaj konusu:
Bodrum'dan yeni döndüm, sonuçlar :
11 Numarayla - Şakir Şenkalaycı 1.oldu 50 numarayla - Cihan Nurcan (Ata'nın babası) 2.oldu
3. Mümtaz olacaktı ama son anda düştüğü için 3.yok.
TEBRİKLER ŞAKİR VE CİHAN ABİ :alkış
Gelelim fotoğraflara ;
Öncelikle t-shirtüme dikkat derim , MD t-shirtü (teşekkürler Hakan)
Fuarda Çelik Motor bana sponsor oldu ve Bodrum yarışları için XGJ150GY-3A Yuan 150 cc verdiler.
Yarışta 36 yaşında olduğum için yarış numarası olarak 36 yı seçtim
Pazar sabahı Turgutreis meydanından tüm yarışçılar basın çekimiyle beraber parkura gitmek üzere start aldık ve parekura arazi yolundan çıktık. Arazi yolunda ben motorumla şanssız bir kaza geçirdim. Sağ bacağımı yaraladım. Motorumun vites ve debriyaj kolu kırıldı ve bu yüzden de yarışamadım.
Ve yarışlar için gittik Bodrum'a . Bodrum'da ilk gün, cumartesi günü Turgutreis meydanında toplandık ve bir de baktım ki Coşkun abimiz (gagagotti) de taa Şırnak'tan gelmiş. Bizim için ne de güzel bir süpriz oldu ve onu tanımaktan çok gurur duyduk.
08/04/2006 cumartesi gününden fotolar
Ben, Selis ve gagagotti
3 bayan yarışçı endurocu yan yana : Selis, Bodrum'lu yarışçı bayan arkadaşımız ve ben
Ramazan ve Özgür
Şakir Şenkalaycı
Şakir benim motoru kontrol ederken.
Şakir Selisin motoru kullanırken
Selis, ben ve Uzay meydanda motorlarımızla turlarken görüntüler ;
Ben Yuan motorumla ve MD t-shirtümle
Selis motoruyla ve Uzay Motor+Selis t-shirtüyle
Selis'in oğlu Uzay harikaydı yine orada.
Ben, Selis ve Uzay; 3'ümüz beraber turlarken
Meydanda yarışçılar ve motorlardan görüntüler
Gagagotti Coşkun Abimiz, motoru ve Coşkun abinin orada tanıştığı motorunun ikizinin sahibi İzmir'li Okan ile beraber çekilen fotolar
Akşamüstü Mandalinci Hotel'de yarışçılar son ve genel hazırlıklarını, kontrollerini yaparken.
08/04/2006 pazar yarış gününden fotolar
Ramazan'nın arkadaşı Bodrum'lu Erçin . Selis bayıldı kaskına ve Erçin'ne yalvardı kaskını ona hediye etsin diye, ne yaptı ne etti ama olmadı , bir türlü kaskı Erçin'den alamadı
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 10.04.2006 - 07:31 Mesaj konusu:
Coşkun Abi sizinle tanıştığıma inanın çok sevindim... Ama itiraf ediyorum hala çok şaşkınım... O kadar yolu bir yarış için motosikletle gelmek akıl işi değil... Vallahi BRAVO bu herkesin harcı değildir... :alkış
Tarih: 10.04.2006 - 19:23 Mesaj konusu:
cok guzel bir yarıs olmus keske orada olsaydım.. organızasyonda super .. resımler cok guzel elınıze saglık :alkış _________________ honda hayat kesinlikle onda
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 11.04.2006 - 17:15 Mesaj konusu:
Resimler harika EVET....
AMA gelişen olaylar ve yetkili kişilerin olaya bakış açısı çok farklı... Siz izleyenler sadece farklı bir pencereden bakıyorsunuz... Bu ülkede yarışçı olmak yarışmak ne kadar zor bilmiyorsunuz... Bu ruhu taşıyan kişiler nasıl köreltiliyor önüne koyulan engeller neler, hiç birinin farkında değilsiniz...
Bodrum yarışı... Evet görünüşte harika heyecanlar yaşandı fakat gelin görün ki kamera arkası çok farklı... En büyük yetkilisinden en küçük seyircisine kadar herkesin amacı ÇOK farklı, yarışan kişinin amacı daha farklı... Kayıpları çok fazla... Maalesef TRde motosiklet yarışı diye bir şey yok...
Seyirci desteği sıfır, ona bağımlı olan sponsor desteği de haliyle sıfırın altında...Eğer ki motosiklet seviyor ve bu sporun gelişmesinden yanaysak kendimizden bir şeyler feda edip sonuna kadar destek vermeliyiz...
Ben kendi payıma bu desteği verdiğimi düşünüyorum... Küçücük bebeğimle yollara düşüp sadece tek bir misyon için Şebnemle birlikte oradaydık... Fakat bizim amacımızı, anlatmak istediğimizi kimse anlayamadı... Bu işin yeni soluklara yetenekli (bay/bayan) gençlere ihtiyacı var...Tek amacımız bunu göstermekti ...
Şakir ve Burak gibilerin arkasında olan firmaları :alkış lıyorum... Umarım bundan sonra biz de diğer ülkelerdeki gibi tabiri caizse futbol seyircisine ulaşabiliriz...Lütfen Motosiklet sporunun sadece PİST ve DRAG yarışından ibaret olduğunu sanmayalım....
(bazı örnek resimler)
selis, seninde yarışacağını söylemişti Hakan ,sevinmiştim..Bayan yarışçıyı desteklemenin zevkide başka olurdu hani Sağlık olsun bir daha ki sefere senide görürüz umarım.
Alıntı:
Lütfen Motosiklet sporunun sadece PİST ve DRAG yarışından ibaret olduğunu sanmayalım....
Katılıyorum. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız