Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8-9 nisan 2006 turgutreis Enduro yarışları resimler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8-9 nisan 2006 turgutreis Enduro yarışları resimler

8-9 nisan 2006 turgutreis Enduro yarışları resimler
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.04.2006 - 14:45    Mesaj konusu: 8-9 nisan 2006 turgutreis Enduro yarışları resimler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıcağı sıcağına bodrum turgutreis enduro yarışlar
yarışlar mandıra mevkinde özel parkurda oldu.
çatlak team sebnem

selisin yarış pistlerinde büyüyen oğlu feza abisi gibi endurocu olacak inşallah(babası gibide)

selis ilk kez yarışacak bayanlardandı ama olmadı

ramazan ve arkadaşları

çatlak team ve gagagotti

atv teknik kontrolden geçiyor

benim KLR ikizini buldu

izmirden okan aramızda karakedi var

KLR yarışcılarla sohbet etmek istedide

KTM gurubu

diğer grublardan görünüş

her ihtimal düşünülmüş

başlangıç noktası son hazırlıklar

piste çıkmaya hazırlar

yarışçılar start için sıralarını bekliyor

sanırım şakir

nuramasıda 50 yaşıda bravo doğrusu

köfte ekmek,döner,meşrubat herşey var ve ucuz

Atv yarışlara renk katıyor

eli bastonlu ninemizde yarışları seyretmek için tepelere tırmandı

varış noktası

çüçük izcilerde bizimleydi

sebnem şanssız bir kaza geçirdi. vites ve debriyaj kolu kırıldı ve yarışamadı

manzara enfesti tabi

apaçi kardeşimiz ilk turda tekerle dönmüştü ikinci turda zincirle Gülümsüyorum

alın size airbrush

sebnem ve apache

Atv ye nazar değdi kayaya çarptı

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2006 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için tşk çok güsel olmuş olmayı çok isterdim Gülümsüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 09.04.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhh ahhh yarış pistine 30 dk'lık uzaklıkta olmama rağmen gidemedim Ağlıyorum içim içimi yiyor ne kadar güzel olduğunu fotolardan we yoldan geçen 100 lerce motordan tahmin edebiliyorum neyse can sağlığı olsun seneye gidicez insaallh Gülümsüyorum
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muzzi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.04.2006 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmus eminim paylastığın için saol
Başa dön
muzzi Çevrimdışı muzzi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
triplexXx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BARTIN

MesajTarih: 09.04.2006 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çk güzel fotlar ellerine saglık... Dil çıkarıyorum

24 mart 1987

Başa dön
triplexXx Çevrimdışı triplexXx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bokee
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.04.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
Sebnem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Izmir - Karsiyaka

MesajTarih: 09.04.2006 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bodrum'dan yeni döndüm, sonuçlar :

11 Numarayla - Şakir Şenkalaycı 1.oldu
50 numarayla - Cihan Nurcan (Ata'nın babası) 2.oldu
3. Mümtaz olacaktı ama son anda düştüğü için 3.yok.

TEBRİKLER ŞAKİR VE CİHAN ABİ :alkış

Gelelim fotoğraflara ;

Öncelikle t-shirtüme dikkat derim , MD t-shirtü (teşekkürler Hakan)

Fuarda Çelik Motor bana sponsor oldu ve Bodrum yarışları için XGJ150GY-3A Yuan 150 cc verdiler.
Yarışta 36 yaşında olduğum için yarış numarası olarak 36 yı seçtim

Pazar sabahı Turgutreis meydanından tüm yarışçılar basın çekimiyle beraber parkura gitmek üzere start aldık ve parekura arazi yolundan çıktık. Arazi yolunda ben motorumla şanssız bir kaza geçirdim. Sağ bacağımı yaraladım. Motorumun vites ve debriyaj kolu kırıldı ve bu yüzden de yarışamadım. Ağlıyorum

Ve yarışlar için gittik Bodrum'a . Bodrum'da ilk gün, cumartesi günü Turgutreis meydanında toplandık ve bir de baktım ki Coşkun abimiz (gagagotti) de taa Şırnak'tan gelmiş. Bizim için ne de güzel bir süpriz oldu ve onu tanımaktan çok gurur duyduk.

08/04/2006 cumartesi gününden fotolar

Ben, Selis ve gagagotti

3 bayan yarışçı endurocu yan yana : Selis, Bodrum'lu yarışçı bayan arkadaşımız ve ben

Ramazan ve Özgür

Şakir Şenkalaycı

Şakir benim motoru kontrol ederken.

Şakir Selisin motoru kullanırken

Selis, ben ve Uzay meydanda motorlarımızla turlarken görüntüler ;

Ben Yuan motorumla ve MD t-shirtümle Çok gülüyorum

Selis motoruyla ve Uzay Motor+Selis t-shirtüyle Dil çıkarıyorum

Selis'in oğlu Uzay harikaydı yine orada.

Ben, Selis ve Uzay; 3'ümüz beraber turlarken Gülümsüyorum

Meydanda yarışçılar ve motorlardan görüntüler

Gagagotti Coşkun Abimiz, motoru ve Coşkun abinin orada tanıştığı motorunun ikizinin sahibi İzmir'li Okan ile beraber çekilen fotolar Dil çıkarıyorum

Akşamüstü Mandalinci Hotel'de yarışçılar son ve genel hazırlıklarını, kontrollerini yaparken.

08/04/2006 pazar yarış gününden fotolar

Ramazan'nın arkadaşı Bodrum'lu Erçin . Selis bayıldı kaskına ve Erçin'ne yalvardı kaskını ona hediye etsin diye, ne yaptı ne etti ama olmadı , bir türlü kaskı Erçin'den alamadı Çok gülüyorum

Yarışlarda 2.olan Cihan abi. Ata'nın babası; Cihan Nurcan . TEBRİKLER CİHAN ABİ. :alkış

Yarışçılar start alırken

Coşkun abiyle orada bir airbrushlı motor yakaladık, bırakırmıyız, hemen fotoğrafladık Gülümsüyorum

Fethiye Ölüdeniz'li yarışçılar

Şakir, Cihan abi ve diğer yarışçılar Şakir'in minibüsünde dinlenirken. Zavallı motorum Yuan da Şakir abisini oradan izliyor Çok gülüyorum

"NEREYE BAKARSAN ORAYA GİDER"
Başa dön
Sebnem Çevrimdışı Sebnem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
0zcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.04.2006 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zevkli ve heyacanlı geçmiş,,,,,,
Başa dön
0zcan Çevrimdışı 0zcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROB
Üye
Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 09.04.2006 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler. Resimler harika... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
EROB Çevrimdışı EROB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 10.04.2006 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Coşkun Abi sizinle tanıştığıma inanın çok sevindim... Ama itiraf ediyorum hala çok şaşkınım... O kadar yolu bir yarış için motosikletle gelmek akıl işi değil... Vallahi BRAVO bu herkesin harcı değildir... :alkış

Umarım tekrar karşılaşırız...

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ROTS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 10.04.2006 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler harika... :alkış
speedlove83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.04.2006 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bir yarıs olmus keske orada olsaydım.. organızasyonda super .. resımler cok guzel elınıze saglık :alkış
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 11.04.2006 - 05:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keyifli geçmiş besbelli.. Şakirin sonucuna hiç şaşırmadım Bravo Şebo geçmiş olsun Üzgünüm Bir dahakine artık Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 11.04.2006 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler harika EVET....

AMA gelişen olaylar ve yetkili kişilerin olaya bakış açısı çok farklı... Siz izleyenler sadece farklı bir pencereden bakıyorsunuz... Bu ülkede yarışçı olmak yarışmak ne kadar zor bilmiyorsunuz... Bu ruhu taşıyan kişiler nasıl köreltiliyor önüne koyulan engeller neler, hiç birinin farkında değilsiniz...

Bodrum yarışı... Evet görünüşte harika heyecanlar yaşandı fakat gelin görün ki kamera arkası çok farklı... En büyük yetkilisinden en küçük seyircisine kadar herkesin amacı ÇOK farklı, yarışan kişinin amacı daha farklı... Kayıpları çok fazla... Maalesef TRde motosiklet yarışı diye bir şey yok...
Seyirci desteği sıfır, ona bağımlı olan sponsor desteği de haliyle sıfırın altında...Eğer ki motosiklet seviyor ve bu sporun gelişmesinden yanaysak kendimizden bir şeyler feda edip sonuna kadar destek vermeliyiz...

Ben kendi payıma bu desteği verdiğimi düşünüyorum... Küçücük bebeğimle yollara düşüp sadece tek bir misyon için Şebnemle birlikte oradaydık... Fakat bizim amacımızı, anlatmak istediğimizi kimse anlayamadı... Bu işin yeni soluklara yetenekli (bay/bayan) gençlere ihtiyacı var...Tek amacımız bunu göstermekti ...

Şakir ve Burak gibilerin arkasında olan firmaları :alkış lıyorum... Umarım bundan sonra biz de diğer ülkelerdeki gibi tabiri caizse futbol seyircisine ulaşabiliriz...Lütfen Motosiklet sporunun sadece PİST ve DRAG yarışından ibaret olduğunu sanmayalım....
(bazı örnek resimler)

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 12.04.2006 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, seninde yarışacağını söylemişti Hakan ,sevinmiştim..Bayan yarışçıyı desteklemenin zevkide başka olurdu hani Bravo Sağlık olsun bir daha ki sefere senide görürüz umarım.

Alıntı:
Lütfen Motosiklet sporunun sadece PİST ve DRAG yarışından ibaret olduğunu sanmayalım....

Katılıyorum. Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal