Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV'ye Binmek İstiyorum...""

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV'ye Binmek İstiyorum...""

ATV'ye Binmek İstiyorum...""

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 09.04.2006 - 19:38    Mesaj konusu: ATV'ye Binmek İstiyorum..."" Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben bu ATV lere takmış durumdayım.. Nerede kullanabilirim.. Yani İzmir civarında nerede bulabilirim.. Kiralayan bir yer varmı? Biraz çamura batmak istiyorum.. Doğanın İçersinde gezmek istiyorum. Her zaman Racing'e binmek sıkıyor. caddelerden uzaklaşmak istiyorum biraz. Nerede nasıl kiralayabilirim. Kiralanıyorsa saatlemi, günlük mü;? Ücretleri ne kadar.. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.04.2006 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm ben çanakkaleden serdar bak atv işi ne kendini kaptırırsan zor alırsın öle bişeydir ki anlatılmaz yaşanır Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum izmir için nerelerde kullancağnı bilmiorm ama atv alıp çanakkaleye gelirsen gerçektn seni çok güzrl yerler tarif edebilrm ama atv almayı düşünüosan kanuni al 250 lik servis i parçası çok yaygın bu arda en fazla 2 yada 3 dafa kiralarsın çünkü sende tutku haline gelir şimdiden ii çamurlanmalar kib
Başa dön
Canas Çevrimdışı Canas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 11.04.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell Bizim aktiviteleri gördün işte çok eğlenceli geçiyor...
Ama kış bitti sayılır bence elini çabuk tut çamur için ...
Urladaki parkur sana uzak kalır Bornova çiçekli köydeki parkuru
tavsiye ederim...
Çamur istiyorsan ya yağmuru bekleyeceksin ya da üzerine
hortumla su tutacağız başka çaresi yok... Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Canas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.04.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YA ark şu aktiviteler olunca haber verirmsnz atv turları falan atv formuna yazın Dil çıkarıyorum
Başa dön
Canas Çevrimdışı Canas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
scubarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: erenköy

MesajTarih: 12.04.2006 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell,izmir gümüldür tarafını biliosundur heralde özderede dolphin travel die bi seyahat acentesi var.geçen yaz biz katılmıştık.5 saat süren falan bir atv safari yapıyorlar.3 kişi bile olsa çıkıyorlar.önce kumsalda güzel bi parkur yapmışlar oraya götürüyorlar sonra sahilden dağa tırmanmaya başlıosun zannedersem 30 km lik bir dağ parkuru var şelalelerin içinden falan geçiosun.acaip eğlenmiştik biz.ve fiyatıda yanlış hatırlamıosam 40 ytl idi tek kişi olunca 2 kişi 50 di. bu acentanın web adresi http://www.ozdoltravel.com/modules.php?name=Email&active=1.özdere denilen yer izmirden 55 km uzaklıkta.motorla gidebilirsiniz sabahtan eğlenip dönersiniz.ama kesinlikle tavsiye ediorum muhteşem bi olay çünki..
scubarider Çevrimdışı scubarider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 14.04.2006 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scubarider ; çok teşekkürler bilgi için Gümüldürde yazlığımız var orman kampının yanında yeni yolu tam karşısına İzmir dolmuşlarının kalktığı karşı sokağın içinde; Oraya yakınız. Bulucam mutlaka.
Selis bilgi için sağol . Urla Turgutludan bize Otobandan ve racingle 40 dk. Yakın sayılır. Çiçekliköy e gitmeye çalışacağım mutlaka. Çok ilgimi çekmeye başladı ATV ler. Mutlaka binicem İnşallah Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 14.04.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt ozderede carsının tam ortasında kultur parkı var orada kıralıyolar hatta toplu gezıler falanda duzenlıyolar Dil çıkarıyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
scubarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: erenköy

MesajTarih: 14.04.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahsettiğim yer orası zaten bikerboyz.bende özderede paşa otelin sahilindeyim bizimde orda yazlık var.duymuşsundur mutlaka "adı melahat"i tam melahatin yanındayım.yazın oralardayım hep.kışın istanbul malesef Üzgünüm
scubarider Çevrimdışı scubarider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 14.04.2006 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kiralayabilirsen bunu kirala derim.

Süper bir atv.Ama güzel de olsa 4 tekerlek Üzgünüm
Yalnız küçük bir hatırlatma;Hidrojenle çalışıyor bu alet Çok gülüyorum
artık suyu mu ayrıştırsın birşeyler yaparsın Çok gülüyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 14.04.2006 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murat abi daha dün zx6'dan dahada bir zevk almaya başladım dedin ne oldu bir günde atv falan boşver abi ne güzel gidiyoz işte yanyana Çok gülüyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 17.04.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

maxell,izmir gümüldür tarafını biliosundur heralde özderede dolphin travel die bi seyahat acentesi var.geçen yaz biz katılmıştık.5 saat süren falan bir atv safari yapıyorlar.3 kişi bile olsa çıkıyorlar.önce kumsalda güzel bi parkur yapmışlar oraya götürüyorlar sonra sahilden dağa tırmanmaya başlıosun zannedersem 30 km lik bir dağ parkuru var şelalelerin içinden falan geçiosun.acaip eğlenmiştik biz.ve fiyatıda yanlış hatırlamıosam 40 ytl idi tek kişi olunca 2 kişi 50 di. bu acentanın web adresi http://www.ozdoltravel.com/modules.php?name=Email&active=1.özdere denilen yer izmirden 55 km uzaklıkta.motorla gidebilirsiniz sabahtan eğlenip dönersiniz.ama kesinlikle tavsiye ediorum muhteşem bi olay çünki..

abi dün bi hevesle gittim özdereye, hanımla bii safari yapalım dedik.. o kadar yoldan sonra dediğin yere geldik ve artık safari işini bitirdiklerini ve bütün atv leri satılığa çıkardıklarını söylediler.. hevesimiz kursağımızda kaldı tabi haliyle Ağlıyorum bir iki yere daha sorduk yapan var mı acaba diye, onun meğersem özel ehliyeti oluyormuş :!:(A2 den bahsediyor) herkes binemezmiş binenler de zaten deviriyorlarmış :!: bak yaw dedim demek öyle ... satılığa çıkan atv lere baktım hepsinin haşatı çıkmış, sormadım artık kaça bunlar diye... bi hafta sonu da çiçekli köyü keşfe çıkalım bakalım neyle karşılaşacağız Bravo
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2006 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada quarkın türkiyede satışı var mı bi ara araştırdım bulamadım
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelın bır bilecıge burda parkur cokk her taraf dag yesıl sızı benım canavar ıle bır tanıstırayım 750cc oluncada pek yaman oluyo bunlar:)

Son Mesajdan 21 saniye:

gelın bır bilecıge burda parkur cokk her taraf dag yesıl sızı benım canavar ıle bır tanıstırayım 750cc oluncada pek yaman oluyo bunlar:)

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

prototıp resımlerı koymayarım lutfen canlısı olsun necromanger abicim:)saygılar
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal