Arkadaşlar ben bu ATV lere takmış durumdayım.. Nerede kullanabilirim.. Yani İzmir civarında nerede bulabilirim.. Kiralayan bir yer varmı? Biraz çamura batmak istiyorum.. Doğanın İçersinde gezmek istiyorum. Her zaman Racing'e binmek sıkıyor. caddelerden uzaklaşmak istiyorum biraz. Nerede nasıl kiralayabilirim. Kiralanıyorsa saatlemi, günlük mü;? Ücretleri ne kadar.. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 11.04.2006 - 15:02 Mesaj konusu:
slm ben çanakkaleden serdar bak atv işi ne kendini kaptırırsan zor alırsın öle bişeydir ki anlatılmaz yaşanır izmir için nerelerde kullancağnı bilmiorm ama atv alıp çanakkaleye gelirsen gerçektn seni çok güzrl yerler tarif edebilrm ama atv almayı düşünüosan kanuni al 250 lik servis i parçası çok yaygın bu arda en fazla 2 yada 3 dafa kiralarsın çünkü sende tutku haline gelir şimdiden ii çamurlanmalar kib
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 11.04.2006 - 16:09 Mesaj konusu:
maxell Bizim aktiviteleri gördün işte çok eğlenceli geçiyor...
Ama kış bitti sayılır bence elini çabuk tut çamur için ...
Urladaki parkur sana uzak kalır Bornova çiçekli köydeki parkuru
tavsiye ederim...
Çamur istiyorsan ya yağmuru bekleyeceksin ya da üzerine
hortumla su tutacağız başka çaresi yok... _________________
maxell,izmir gümüldür tarafını biliosundur heralde özderede dolphin travel die bi seyahat acentesi var.geçen yaz biz katılmıştık.5 saat süren falan bir atv safari yapıyorlar.3 kişi bile olsa çıkıyorlar.önce kumsalda güzel bi parkur yapmışlar oraya götürüyorlar sonra sahilden dağa tırmanmaya başlıosun zannedersem 30 km lik bir dağ parkuru var şelalelerin içinden falan geçiosun.acaip eğlenmiştik biz.ve fiyatıda yanlış hatırlamıosam 40 ytl idi tek kişi olunca 2 kişi 50 di. bu acentanın web adresi http://www.ozdoltravel.com/modules.php?name=Email&active=1.özdere denilen yer izmirden 55 km uzaklıkta.motorla gidebilirsiniz sabahtan eğlenip dönersiniz.ama kesinlikle tavsiye ediorum muhteşem bi olay çünki.. _________________ When I go deeper I feel it better
Yamaha Fz6 Fazer 2006
scubarider ; çok teşekkürler bilgi için Gümüldürde yazlığımız var orman kampının yanında yeni yolu tam karşısına İzmir dolmuşlarının kalktığı karşı sokağın içinde; Oraya yakınız. Bulucam mutlaka.
Selis bilgi için sağol . Urla Turgutludan bize Otobandan ve racingle 40 dk. Yakın sayılır. Çiçekliköy e gitmeye çalışacağım mutlaka. Çok ilgimi çekmeye başladı ATV ler. Mutlaka binicem İnşallah _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 14.04.2006 - 14:39 Mesaj konusu:
ewt ozderede carsının tam ortasında kultur parkı var orada kıralıyolar hatta toplu gezıler falanda duzenlıyolar _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
bahsettiğim yer orası zaten bikerboyz.bende özderede paşa otelin sahilindeyim bizimde orda yazlık var.duymuşsundur mutlaka "adı melahat"i tam melahatin yanındayım.yazın oralardayım hep.kışın istanbul malesef _________________ When I go deeper I feel it better
Yamaha Fz6 Fazer 2006
Tarih: 14.04.2006 - 22:55 Mesaj konusu:
Kiralayabilirsen bunu kirala derim.
Süper bir atv.Ama güzel de olsa 4 tekerlek
Yalnız küçük bir hatırlatma;Hidrojenle çalışıyor bu alet
artık suyu mu ayrıştırsın birşeyler yaparsın
Tarih: 14.04.2006 - 23:05 Mesaj konusu:
murat abi daha dün zx6'dan dahada bir zevk almaya başladım dedin ne oldu bir günde atv falan boşver abi ne güzel gidiyoz işte yanyana _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
maxell,izmir gümüldür tarafını biliosundur heralde özderede dolphin travel die bi seyahat acentesi var.geçen yaz biz katılmıştık.5 saat süren falan bir atv safari yapıyorlar.3 kişi bile olsa çıkıyorlar.önce kumsalda güzel bi parkur yapmışlar oraya götürüyorlar sonra sahilden dağa tırmanmaya başlıosun zannedersem 30 km lik bir dağ parkuru var şelalelerin içinden falan geçiosun.acaip eğlenmiştik biz.ve fiyatıda yanlış hatırlamıosam 40 ytl idi tek kişi olunca 2 kişi 50 di. bu acentanın web adresi http://www.ozdoltravel.com/modules.php?name=Email&active=1.özdere denilen yer izmirden 55 km uzaklıkta.motorla gidebilirsiniz sabahtan eğlenip dönersiniz.ama kesinlikle tavsiye ediorum muhteşem bi olay çünki..
abi dün bi hevesle gittim özdereye, hanımla bii safari yapalım dedik.. o kadar yoldan sonra dediğin yere geldik ve artık safari işini bitirdiklerini ve bütün atv leri satılığa çıkardıklarını söylediler.. hevesimiz kursağımızda kaldı tabi haliyle bir iki yere daha sorduk yapan var mı acaba diye, onun meğersem özel ehliyeti oluyormuş :!:(A2 den bahsediyor) herkes binemezmiş binenler de zaten deviriyorlarmış :!: bak yaw dedim demek öyle ... satılığa çıkan atv lere baktım hepsinin haşatı çıkmış, sormadım artık kaça bunlar diye... bi hafta sonu da çiçekli köyü keşfe çıkalım bakalım neyle karşılaşacağız _________________ 0 Rh (+) 11/06/1975
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız