merhaba arkadaslar;
2004 model 34000km'de 4,250ytl'ye cbx-250 twister buldum, sizce bu motor benim gibi yeni baslayan biri icin uygun olur mu,bu fiyat bu motora cok mu,yoksa uygun mu?.. aksi taktirde cin mallarina mecburi bir gecis yapicam heralde...neler onerirsiniz?..simdiden herkese tesekkur ederim... _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
bence bu sezona göre uygun fiyatı.yeni başlayan biri içinde ideal.ben kursta bu motorla öğrenmiştim.gayet doğru bir tercih olur.hayırlı olsun diyorum şimdiden motorize hayatın.
kardeşim çok iyi motor sınıfını en iyisi fiyatı uyğun ama sen yeni abşlıyorsan yinede 125cclik motor tavsiye edrerim. twister çok ferformanslı motordur. sen yinede düşün ilaa alacam diyorsan bir bilen ustaya götürmeyi unutma
Tarih: 10.04.2006 - 21:40 Mesaj konusu:
2. el tabiki insani dusunduruyor, tereddut ediyor insan ama en azindan honda,en azindan japon. sizce bu motoru almak yerine bir tane 2006 model bir cinli almak daha mi akillica olur? _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
Kardeş o fiyata bulduysan kazası filan da yoksa km de 10000 km yi geçmemişse çok çok iyi bir fiyat..sakın kaçırma derim. Ayrıca Twister düşünürken çin mallarınıda sakın aklından bile geçirme.. Benim bugüne kadar en rahat ettiğim motor twister di. Çok sağlam çok kaliteli kesinlikle yolda bırakacak diye aklının ucundan bile geçirme ve git hemen al o makineyi. Bana dua edersin _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 10.04.2006 - 23:58 Mesaj konusu:
Alıntı:
Kardeş o fiyata bulduysan kazası filan da yoksa km de 10000 km yi geçmemişse çok çok iyi bir fiyat..sakın kaçırma derim. Ayrıca Twister düşünürken çin mallarınıda sakın aklından bile geçirme.. Benim bugüne kadar en rahat ettiğim motor twister di. Çok sağlam çok kaliteli kesinlikle yolda bırakacak diye aklının ucundan bile geçirme ve git hemen al o makineyi. Bana dua edersin
tesekkur ederim ama motor 34000 kilometrede, bu sorun cikartmaz mi? _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
bende fiyatı bilemem ama motor uyar düşünmeden al derim
hem şu ötc olayından sonra uygun olmasa bile uygun olmuştur fiyathiç kaçırma al bence sonra git bi bakım yaptır onran sonra sırıta sırıta bin tabi arada bize de dua et
Tarih: 11.04.2006 - 04:15 Mesaj konusu:
34000 km inanılmaz fazla özel mi kullanılmış , yoksa iş için falan mı?? o önemli..10000-15000 olsa 10 numara diyeceğim ama bu durumda zor _________________ VT 750 C SHADOW
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 11.04.2006 - 05:38 Mesaj konusu:
İlk sahibi tanıdık değilse kesin kurye çıkmasıdır.. Kilometreside geri alınmıştır.. Bence biraz daha araştır.. Başlamak için son derece güzel bir motosiklet _________________
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2711 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 11.04.2006 - 06:44 Mesaj konusu:
SinanATASOY demiş ki:
İlk sahibi tanıdık değilse kesin kurye çıkmasıdır.. Kilometreside geri alınmıştır.. Bence biraz daha araştır.. Başlamak için son derece güzel bir motosiklet
Katılıyorum biraz daha araştırmanı tavsiye ederim _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
motor iyi sen al çine bulaşma sana tavsiyem biz bulaştık şimdi motoru satacak adam bile bulamıyoruz her tarafından sesler geliyor ustelik aralık 2005 çıkışlı vede 3000 km de sen şimdi düşünmeden neye karar verirsin.
SinanATASOY demiş ki: ‹ Seç ›
İlk sahibi tanıdık değilse kesin kurye çıkmasıdır.. Kilometreside geri alınmıştır.. Bence biraz daha araştır.. Başlamak için son derece güzel bir motosiklet
Katılıyorum biraz daha araştırmanı tavsiye ederim
bende katılıyorum.... _________________ YeBeRe Reysing Tim !
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız