Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - (CBX-250 TWISTER=04 model,34000km,4,250ytl)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

(CBX-250 TWISTER=04 model,34000km,4,250ytl)

(CBX-250 TWISTER=04 model,34000km,4,250ytl)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 09.04.2006 - 23:01    Mesaj konusu: (CBX-250 TWISTER=04 model,34000km,4,250ytl) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaslar;
2004 model 34000km'de 4,250ytl'ye cbx-250 twister buldum, sizce bu motor benim gibi yeni baslayan biri icin uygun olur mu,bu fiyat bu motora cok mu,yoksa uygun mu?.. aksi taktirde cin mallarina mecburi bir gecis yapicam heralde...neler onerirsiniz?..simdiden herkese tesekkur ederim...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mertaltinok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.04.2006 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu sezona göre uygun fiyatı.yeni başlayan biri içinde ideal.ben kursta bu motorla öğrenmiştim.gayet doğru bir tercih olur.hayırlı olsun diyorum şimdiden motorize hayatın. Dil çıkarıyorum
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.04.2006 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim çok iyi motor sınıfını en iyisi fiyatı uyğun ama sen yeni abşlıyorsan yinede 125cclik motor tavsiye edrerim. twister çok ferformanslı motordur. sen yinede düşün ilaa alacam diyorsan bir bilen ustaya götürmeyi unutma
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2006 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. el tabiki insani dusunduruyor, tereddut ediyor insan ama en azindan honda,en azindan japon. sizce bu motoru almak yerine bir tane 2006 model bir cinli almak daha mi akillica olur?
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 10.04.2006 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş o fiyata bulduysan kazası filan da yoksa km de 10000 km yi geçmemişse çok çok iyi bir fiyat..sakın kaçırma derim. Ayrıca Twister düşünürken çin mallarınıda sakın aklından bile geçirme.. Benim bugüne kadar en rahat ettiğim motor twister di. Çok sağlam çok kaliteli kesinlikle yolda bırakacak diye aklının ucundan bile geçirme ve git hemen al o makineyi. Bana dua edersin Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 10.04.2006 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyat konusunu bilemem ama motosiklet gayet uygun gorunuyor. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2006 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kardeş o fiyata bulduysan kazası filan da yoksa km de 10000 km yi geçmemişse çok çok iyi bir fiyat..sakın kaçırma derim. Ayrıca Twister düşünürken çin mallarınıda sakın aklından bile geçirme.. Benim bugüne kadar en rahat ettiğim motor twister di. Çok sağlam çok kaliteli kesinlikle yolda bırakacak diye aklının ucundan bile geçirme ve git hemen al o makineyi. Bana dua edersin

tesekkur ederim ama motor 34000 kilometrede, bu sorun cikartmaz mi?
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2006 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende fiyatı bilemem ama motor uyar düşünmeden al derim
hem şu ötc olayından sonra uygun olmasa bile uygun olmuştur fiyathiç kaçırma al bence sonra git bi bakım yaptır onran sonra sırıta sırıta bin tabi arada bize de dua et Dil çıkarıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 11.04.2006 - 04:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

34000 km inanılmaz fazla özel mi kullanılmış , yoksa iş için falan mı?? o önemli..10000-15000 olsa 10 numara diyeceğim ama bu durumda zor
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 11.04.2006 - 05:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk sahibi tanıdık değilse kesin kurye çıkmasıdır.. Kilometreside geri alınmıştır.. Bence biraz daha araştır.. Başlamak için son derece güzel bir motosiklet Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 11.04.2006 - 06:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY demiş ki:
İlk sahibi tanıdık değilse kesin kurye çıkmasıdır.. Kilometreside geri alınmıştır.. Bence biraz daha araştır.. Başlamak için son derece güzel bir motosiklet Dil çıkarıyorum

Katılıyorum biraz daha araştırmanı tavsiye ederim Dil çıkarıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2006 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor iyi sen al çine bulaşma sana tavsiyem biz bulaştık şimdi motoru satacak adam bile bulamıyoruz her tarafından sesler geliyor ustelik aralık 2005 çıkışlı vede 3000 km de sen şimdi düşünmeden neye karar verirsin.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2006 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulosel, eğer burda bahsi geçen motosiklet şuysa

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1763719

sahibini tanıyorum, kurye falan değil, o konuda içiniz rahat olsun.
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.04.2006 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

SinanATASOY demiş ki: ‹ Seç ›
İlk sahibi tanıdık değilse kesin kurye çıkmasıdır.. Kilometreside geri alınmıştır.. Bence biraz daha araştır.. Başlamak için son derece güzel bir motosiklet

Katılıyorum biraz daha araştırmanı tavsiye ederim

bende katılıyorum....
tentene
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 11.04.2006 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence motor güzel ama 34000 km biraz fazla.
tentene Çevrimdışı tentene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal