Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2.El CBR 125 alıcam. Benimle Kim Gelebilir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2.El CBR 125 alıcam. Benimle Kim Gelebilir?

2.El CBR 125 alıcam. Benimle Kim Gelebilir?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.04.2006 - 20:59    Mesaj konusu: 2.El CBR 125 alıcam. Benimle Kim Gelebilir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba.
sizden bir ricam olacak.
2. el cbr 125 alıcam. bu hafta sonu da (15-16 Nisan) bakmaya gidicem. motor 5600 kmde. sanırım çok fazla değil.
ancak motor temiz mi değil mi ben anlayamıyorum maalesef. aramızda benimle gelip motora bakacak bir arkadaş var mı acaba? birisi benimle gelmezse çok kötü kazık yiyebilirim ondan korkuyorum. bi yardım ediverin kardeşinize
motor avrupa yakasında, gelecek arkadaşın avrupa yakasından olması onun için de kolaylık olur sanırım.
başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

lütfen yardımlarınızı bekliyorum. beni cevapsız bırakmazsanız sevinirim. çinli almayalım diye 2. el honda alıcam.

bakıp da es geçmeyelim lütfen. şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
lespaul_84 Çevrimdışı lespaul_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş nerde ben geliyim ama bende fazla anlamam maksat yanlız gitme
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
agonyozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lespaul_84, Dostum bence sen motoru bir servise yada tanıdık bir ustaya gösterebilirsin..Daha iyi olur..

I am what I am..!
Başa dön
agonyozgur Çevrimdışı agonyozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.04.2006 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basaro teşekkür ederim. iyi olur walla:) motor bayrampaşa tarafındaymış sanırım.
agonyozgur, dediğin bana da mantıklı geliyo ama bir honda servisine götürsem ne kadar para alırlar benden?
bi arkadaşıma söledim ama o 250 ytl alırlar falan dedi. o kadar var mı yaw?
bir de tanıdık bir usta yok, bu ustalar servisler nerdedir onu da bilmiyorum Gülümsüyorum o kadar yardıma ihtiyacım var yani Çok gülüyorum
Gece
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gün uyarsa bende gelirim. Motoru bağcılarda matbaacılar sitesinin yanında Motoref var. Oraya gösterebiliriz. Öyle astronomik bir rakam da istemez kimse. Hatta parada istemez Gülümsüyorum

Ali usta var orada benim selamimi söyle ben gelemesemde o bakar söyler sana. Lakin o km bir motor çok sorun çıkartmasa gerek.

bakıcagin günü yinede bildir gidip bakaris hep beraber. Adam da korkar bunlara kazık atarsam döver bunlar beni diyerekten.

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 11.04.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla honda servis iyi fikir ama o kadar almazlar ne bu be tırmı bakıcaklar inşallah hayırlısı neyse o olur şimdiden iyi günlerde kullan peki fiyat ne diyorlar
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.04.2006 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar çok teşekkür ederim. sağolun.
büyük ihtimalle cumartesi bakmaya gidicez. yardımcı olursanız çok sevinicem.
motor dediğim gibi 5600 km de, inşallah temiz çıkar da alırımGülümsüyorum

cumartesi olacak heralde ama ben saatini de size haber veririm.
honda servisine göstermek daha iyi olur gibi geliyo bana ama o kadar para isterlerse olmaz o işGülümsüyorum
şimdi hondanın sitesinden baktım, bağcılarda ÖZEN MOT ARÇ.LTD ŞTİ varmış. çok para istemezlerse oraya gösterebiliriz heralde..

motorun fiyatını şimdi söylemesem daha iyi olur sanırım. Dil çıkarıyorum piyasasını merak ediyorsanız pm atabilirim.
bach
Üye
Üye

MesajTarih: 12.04.2006 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Lespaul_84 !
demek sonunda Keeway ve yamaha seçeneklerini eledin.. Umarım bakacağın cbr yeterince iyidir. Orada olsaydım biliyorsun kesinlikle sana eşlik ederdim.. Fakat seni İstanbul'daki arkadaşların yalnız bırakacağını sanmam. makinayı inceledikten sonra bizi durumdan haberdar edersen seviniriz.. Dostçakal Göz kırpıyorum
Başa dön
bach Çevrimdışı bach Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cronos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 12.04.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lespaul_84 Hayırlı olsun kardeşim Gülümsüyorum Darısı motoru olmayanların başına Bravo İnşallah mükemmel cıkar. Dil çıkarıyorum
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 12.04.2006 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam unutma, CBR 125 hep yeni başlayanların makinesi, o yüzden az çok tamirat görmüş olma ihtimali çok yüksektir, kilometresi farketmez. Ben galeriden çıkarken gazı kaçırıp yere kapaklanan ve 100 metre yapmadan servise dönen motorlar da gördüm hani, hatırlatırım...
Gece
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.04.2006 - 03:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özen Motor a gidiceksen sana güle güle.

O servise uyuzum ben vakti zamanında X markaları servise almıyoruz diyerekten patlak lastiğim ile geri çevirmişlerdi beni.

Lanet olsun dedim o gün daha da servisine uğramam.

Ama sen götür göster ve fiyati önceden sor cünkü ucuk biraz fiyatları.

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 12.04.2006 - 05:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kadar az km'de bu kadar yeni model bir motorda bakılacak birşey yok bence.. Gözle bir yerinde aşırı aşınma varmı diye kontrol edersin, kırık çizik varmı diye bakarsın birde boyasına bakarsın, fren disklerine elini sürersin bozukluk varmı diye bakarsın, zincirin ömrüne bakarsın (kolaydır son gideceği yer işaretlenmiştir arka çatalda). Elciklerin yanlarına bakabilirsin egzoza bakarsın (bnlar makina yatmışmı diye) ki bence yatsa bile sorun yok.. Şimdiden hayırlısı olsun..
Not: Bende pek anlamamda bir motora bakarken sesini dinler ve gözle bu kontrolleri gördüğüm kadarıyla yapmaya çalışırım..
Yani özetle öyle aman aman bir kazık yemezsin..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 12.04.2006 - 06:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lespaul_84, merhaba
cumartesı senınle gelebılırım 12 de ofısten cıkıyorum eger ogleden sonra dersen benım ıcın ok.!!
sen saat bıldır yeter gercı bende pek anlamam ama yalnız gıtmekten ıyıdır
dedıgım gıbı sen saatı bıldır yeter..... Dil çıkarıyorum
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
demogorgan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.04.2006 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda servisinin pek para alacağını sanmıyorum,biz 600f alırken ankara'da servise telefon etmiştim gelip kontrol ettirsek ne kadar meblağ tutar diye full kontrol 30 Ytl demişlerdi.Bunun yanında motorun bakımlarının yapıldığı servisten servis kayıtlarınıda görebilirsin.Normal bakım zamanında mı gelmiş yada daha önce gelmişmi (gelmişse neden erken gelmiş) yada bakım süresini geçirmişmi.Bunları servis kayıtlarından öğrenmen zaten işin %80 idir.Motor temiz görünüyor ve honda servisi kontrol edip ok verirse gözün kapalı alabilirsin.Bunun yanısıra şöyle bir ihtimalde var ki bizim başımıza geldi,motoru kontrol için honda'ya götürdüğümüzde oradaki bizim tanıdık arkadaş ve servisçi arkadaşlar motorun tanıdık olduğunu binenin kim olduğunu bildiklerini ve motorun herhangi bir sorunu olmadığını söylediler ve kontrol parası vermeden fikir sahibi olduk.Kısacası servise götürmeden almanı tavsiye etmem,servisten onay alırsan düşük km li motoru gözün kapalı alabilirsin.Kolay gelsin,hayırlı olsun...
demogorgan Çevrimdışı demogorgan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.04.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 YTL'lik ekspertiz olmaz. En cok 20-30 YTL'dir ama bedava yaptirma. Ha ha hu hu derler . Sana tavsiyem önce ekspertiz yaptiracagin yere gidip anlas . "Yaa getir bakariz parasi onemli degil" derlerse kabul etme her isin bir ucreti olmalidir vs de ve ucreti de istersen onceden ver. (Hani yahudi garsona bahşişini peşin verirmiş ya o hesap). O zaman bu isi ciddiyetle ele alirlar.
Ben Eyup'teyim B.Paşa'ya yakın ama bu hafta cok yogunum bir de bu işler rizikoludur. Usta bile bazen anlayamaz motor dedigin kapali kutu. Keşke yardımcı olabilse idim.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal