Bir süre ara verdiğim gezi AKINCILAR ın sunumlarına 9.Nisan.2006 tarihli Edirne-Tekirdağ-Edirne gezisi ile devam.
9.Nisan güneşli bir bahar öğleni acaba nerelere gitsek diye düşünürken “Babadan Ekzost” Adnan Tekirdağ diye mırıldanmaya başladı,yol uzun iyi de Muratlı kavşağından sonra taa Tekirdağ a kadar maalesefki”duble yol” nedeniyle mıcır ve çukur cehennemi,dikkatli olmak kaydıyla yollarla düştük,ben,Adnan,Metin abi,Beytullah hocam bizden erken davranmış Babaeski dolaylarında dolanmaktaymış bizi bekle deyip gazı açtık.
Önce rotamız;Sarı çizgiden gittik mavi çizgiden döndük.
Benzinlerimizi aldık;
Metin ağabeynin birkaç ay süren motorsuzluğu yeni aldığı V-storm ile bitti,yeni V-storm ve Adnan; O na da yakışıyor,Bir ikimiz kaldık KLE li ADNAN biz ne zaman değiştiriyoruz?
Geldik Babaeski ye;Metin abi yeni motoruna gözü gibi bakıyor itina ile zincir yağlanır.
Babaeski-Kırklareli-Edirne-Lüleburgaz ve havalisinin en büyük motor bayii Serkant ın dükkanın önü Motorcu buluşma mekanı olmaya aday.
Vardık Tekirdağ abenzinleri tekrar fullerken Tekirdağ manzarası;
Denize karşı güzel bir mekan Tekirdağ emniyet müdürlüğünün tam karşısında Rüya pizza,pizza dediysek safi pizzacı değil her nefaset var,yeri harika.
Beytullah hocamızı Babaeskiden toparlamıştık kattık getirdik yanımızda,
Adnan dan sanatsal bir foto;
Ve ben…
Adnan…
Bir de Limana indik sahile daha yakın olmak için,sağolsun Gsxr 1000 kullanan Tekirdağlı arkadaşımız Murat ve arkadaşları o kadar çok gaz açmışlar ki; bizi gören trafik polisleri hakkınızda şikayet var diye hep bizi durdurdu, sahile girmek için sıkı kontrolden geçtik,anlattık derdimizi sonunda bunların ekzostu öyle bağırmaz biz “tarlacıyız” diye kendimizi.
Ohh,akşam üzeri güneşinde, soğuk kış günlerinin geride kalmasına sevinerek deniz güneş serilmişler.
Saat 17:30 gibi toparlanıp Hayrabolu yoluna çıkıyoruz güzel ve virajlı bir asfalttan Hayraboluna geldik,ordada bir çay molası için durmuştuk ki,Havsa dan Akıncı Aykut bize yetişti,birlikte çay içerken ( sağdan baştaki)
Hayrabolu lu eski drag çı Osman ile tanıştık daha doğrusu kendini tanıttı,ismen kendini duymuştuk ancak tanışıklığımız yoktu,2 yıl önceki üzücü olayı bire bir yaşayan olarak bir de ondan dinledik.
Nedir mi o üzücü olay,Osman 750 srad kullanırken drag daki rakibi 1000 R ile kalkıyor ilk iki çıkışta Osman geçiyor,3.çıkışta Osman yine önde bitiriyor ancak diğeri gazı kapamıyor yarışı bırakmıyor ve finish ten birkaç yüz metre sonra yoldan çıkarak tarlaya son sürat dalarak hayatını kaybediyor rahmetli,daha sonra öğreniliyorku vefat eden 125 likten 1000R a yeni geçen biri imiş,üzüldük.Osman da Srad ı satmış motora filan binmiyormuş.
Akşam olduğunda sağlimen Edirne ye döndük.
Not: bu gezi topici sevgili Adnan ın motorumun ekzostunu tehdit etmesi sebebi ile iş güç arasında yorgun argın bir vaziyette yayınlanmıştır,sürc-ü lisan ettiysem affola.
Selamlar & Saygılar…
Denize karşı olan mekan çok güzelmiş.. Çokta güzel bir gezi olmuş.. Makineler çok güzel. Nice böyle güzel gezilere.. Harikasınız. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1138 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 11.04.2006 - 21:48 Mesaj konusu:
memleket havasi aldim sayenizde sagolun toprak _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 38 Nereden: İstanbul-Edirne-Giresun
Tarih: 11.04.2006 - 22:21 Mesaj konusu: :)
Yine çok güzel ve keyifli bir gezi olduğu belli, :alkış açıkçası gelemediğime üzüldüm. Bir sonraki akında birlikte olmak dileğiyle... _________________
Tarih: 11.04.2006 - 22:50 Mesaj konusu:
Adnan abi tşk ederim sen elinden geldiğince egzostu tehdit etki bizde heveslenip yolllara düşelim yoksa net başında ölecez karpuz misali takıldım buraya elinize kolunuza sağlık paylaştıklarınız için saolunnn güzel bir gezi olmuşşş
Akıncılar iyi geziyorlar maşallah, nazar değmesin diyeyim, herkes endurocu bakıyorumda, eh sonunda herkes endurocu olacaktır demiştim bir zamanlar, hayırlı olsun v stromda bu arada,teşekkürler paylaştığınız için, ellerinize sağlık arkadaşlar, İzmir den selamlar hepinize.. _________________ Dün geçti, yaryn ise meçhul, ?u any iyi ya?a.
Tarih: 14.04.2006 - 14:47 Mesaj konusu:
cok guzel bir gezi daha...insallah bir aksilik olmazsa eylulden itibaren gezilerinize katilmayi ben de cok istiyorum...
sevgiler... _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
Kayıt: May 23, 2004 Mesajlar: 333 Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...
Tarih: 14.04.2006 - 23:15 Mesaj konusu:
Alkan yok be abi bizim tayfanın hepsinde akrapovic var, polisleri delirtecek kadar çok ses yapmaz, Tekirdağ emniyet müdürü nerede motor görse bağlamaya çalışan biri, Allah'tan motoruna göre muamele yapıyo da bana bulaşmıyo o sebeple durdurmuşlardır sizi tanımıyorlar ya,, ilginç insanlar _________________ Murat PEHLIVANOGLU
GSX1300R Hayabusa 07
- THE POWER OF EVOLUTION -
Tekirdağ'a gidip te aslan sütü içmeden ve köfte yemeden olur mu beya
Kandildi be birader.O kadar da değiliz yahu,bizi de iyice keş yaptınız mupe, Bizde siz gaz açtınız sahilde sandıydık,enduro dan ekzost sesi çıkıp çıkmayacağını ya sahden anlamıyorlar,yada bi yerlerden bi şeyler tutturmak için ellerinden geleni esirgemiyorlar,amma tüm resmi evraklar tamam,ehliyet ceza puansız (merkezede sordular) tüm korumalar tamam olunca,Bu sefer de " Ne yani sadece çay içmeye mi geldiniz şimdi siz ta edirne den Tekirdağ a diye" soru yağmuru başladı...ya sabır çekerek "evet" dedik tabiki...Amaaan neyse boşver işte...
Selamlar. _________________ KaWaSaKi KLE 500
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız