Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 9.Nisan 2006 Akıncılar Tekirdağ da.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

9.Nisan 2006 Akıncılar Tekirdağ da.

9.Nisan 2006 Akıncılar Tekirdağ da.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 11.04.2006 - 21:41    Mesaj konusu: 9.Nisan 2006 Akıncılar Tekirdağ da. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir süre ara verdiğim gezi AKINCILAR ın sunumlarına 9.Nisan.2006 tarihli Edirne-Tekirdağ-Edirne gezisi ile devam.
9.Nisan güneşli bir bahar öğleni acaba nerelere gitsek diye düşünürken “Babadan Ekzost” Adnan Tekirdağ diye mırıldanmaya başladı,yol uzun iyi de Muratlı kavşağından sonra taa Tekirdağ a kadar maalesefki”duble yol” nedeniyle mıcır ve çukur cehennemi,dikkatli olmak kaydıyla yollarla düştük,ben,Adnan,Metin abi,Beytullah hocam bizden erken davranmış Babaeski dolaylarında dolanmaktaymış bizi bekle deyip gazı açtık.
Önce rotamız;Sarı çizgiden gittik mavi çizgiden döndük.

Benzinlerimizi aldık;

Metin ağabeynin birkaç ay süren motorsuzluğu yeni aldığı V-storm ile bitti,yeni V-storm ve Adnan; O na da yakışıyor,Bir ikimiz kaldık KLE li ADNAN biz ne zaman değiştiriyoruz?

Geldik Babaeski ye;Metin abi yeni motoruna gözü gibi bakıyor itina ile zincir yağlanır.

Babaeski-Kırklareli-Edirne-Lüleburgaz ve havalisinin en büyük motor bayii Serkant ın dükkanın önü Motorcu buluşma mekanı olmaya aday.

Vardık Tekirdağ abenzinleri tekrar fullerken Tekirdağ manzarası;

Denize karşı güzel bir mekan Tekirdağ emniyet müdürlüğünün tam karşısında Rüya pizza,pizza dediysek safi pizzacı değil her nefaset var,yeri harika.

Beytullah hocamızı Babaeskiden toparlamıştık kattık getirdik yanımızda,

Adnan dan sanatsal bir foto;

Ve ben…

Adnan…

Bir de Limana indik sahile daha yakın olmak için,sağolsun Gsxr 1000 kullanan Tekirdağlı arkadaşımız Murat ve arkadaşları o kadar çok gaz açmışlar ki; bizi gören trafik polisleri hakkınızda şikayet var diye hep bizi durdurdu, sahile girmek için sıkı kontrolden geçtik,anlattık derdimizi sonunda bunların ekzostu öyle bağırmaz biz “tarlacıyız” diye kendimizi.

Ohh,akşam üzeri güneşinde, soğuk kış günlerinin geride kalmasına sevinerek deniz güneş serilmişler.

Saat 17:30 gibi toparlanıp Hayrabolu yoluna çıkıyoruz güzel ve virajlı bir asfalttan Hayraboluna geldik,ordada bir çay molası için durmuştuk ki,Havsa dan Akıncı Aykut bize yetişti,birlikte çay içerken ( sağdan baştaki)

Hayrabolu lu eski drag çı Osman ile tanıştık daha doğrusu kendini tanıttı,ismen kendini duymuştuk ancak tanışıklığımız yoktu,2 yıl önceki üzücü olayı bire bir yaşayan olarak bir de ondan dinledik.
Nedir mi o üzücü olay,Osman 750 srad kullanırken drag daki rakibi 1000 R ile kalkıyor ilk iki çıkışta Osman geçiyor,3.çıkışta Osman yine önde bitiriyor ancak diğeri gazı kapamıyor yarışı bırakmıyor ve finish ten birkaç yüz metre sonra yoldan çıkarak tarlaya son sürat dalarak hayatını kaybediyor rahmetli,daha sonra öğreniliyorku vefat eden 125 likten 1000R a yeni geçen biri imiş,üzüldük.Osman da Srad ı satmış motora filan binmiyormuş.
Akşam olduğunda sağlimen Edirne ye döndük.
Not: bu gezi topici sevgili Adnan ın motorumun ekzostunu tehdit etmesi sebebi ile Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum iş güç arasında yorgun argın bir vaziyette yayınlanmıştır,sürc-ü lisan ettiysem affola.
Selamlar & Saygılar…

Akınlarımız Sürecektir…
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 11.04.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Denize karşı olan mekan çok güzelmiş.. Çokta güzel bir gezi olmuş.. Makineler çok güzel. Nice böyle güzel gezilere.. Harikasınız. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 11.04.2006 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memleket havasi aldim sayenizde sagolun toprak
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 11.04.2006 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işt olay budur ya bugün beni en mutlu eden fotolar mükemmelsiniz arkadaşlar
MuadDib
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erzurum/Ystanbul

MesajTarih: 11.04.2006 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhh Alkan Abi ahhh.... Ağlıyorum

XT660R ---> R1200GS
Sabancy Üniversitesi
Başa dön
MuadDib Çevrimdışı MuadDib Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
teoman28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Edirne-Giresun

MesajTarih: 11.04.2006 - 22:21    Mesaj konusu: :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine çok güzel ve keyifli bir gezi olduğu belli, :alkış açıkçası gelemediğime üzüldüm. Bir sonraki akında birlikte olmak dileğiyle...
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YST/BA?CILAR

MesajTarih: 11.04.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adnan abi tşk ederim sen elinden geldiğince egzostu tehdit etki bizde heveslenip yolllara düşelim yoksa net başında ölecez karpuz misali takıldım buraya Çok gülüyorum elinize kolunuza sağlık paylaştıklarınız için saolunnn güzel bir gezi olmuşşş
Başa dön
boran_sahan Çevrimdışı boran_sahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yzglcXR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 14.04.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akıncılar iyi geziyorlar maşallah, nazar değmesin diyeyim, herkes endurocu bakıyorumda, eh sonunda herkes endurocu olacaktır demiştim bir zamanlar, hayırlı olsun v stromda bu arada,teşekkürler paylaştığınız için, ellerinize sağlık arkadaşlar, İzmir den selamlar hepinize.. Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.04.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekirdağ'a gidip te aslan sütü içmeden ve köfte yemeden olur mu beya Çok gülüyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.04.2006 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay hain Adnan demek enişteden gizli geziye gidersin ha... Ben sorarım bunun hesabını...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 14.04.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bir gezi daha...insallah bir aksilik olmazsa eylulden itibaren gezilerinize katilmayi ben de cok istiyorum...
sevgiler...
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 14.04.2006 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkan yok be abi bizim tayfanın hepsinde akrapovic var, polisleri delirtecek kadar çok ses yapmaz, Tekirdağ emniyet müdürü nerede motor görse bağlamaya çalışan biri, Öfkeliyim Allah'tan motoruna göre muamele yapıyo da bana bulaşmıyo Öfkeliyim o sebeple durdurmuşlardır sizi tanımıyorlar ya,, ilginç insanlar Çok gülüyorum
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 15.04.2006 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan,
Alıntı:

Tekirdağ'a gidip te aslan sütü içmeden ve köfte yemeden olur mu beya

Kandildi be birader.O kadar da değiliz yahu,bizi de iyice keş yaptınız Çok gülüyorum
mupe, Bizde siz gaz açtınız sahilde sandıydık,enduro dan ekzost sesi çıkıp çıkmayacağını ya sahden anlamıyorlar,yada bi yerlerden bi şeyler tutturmak için ellerinden geleni esirgemiyorlar,amma tüm resmi evraklar tamam,ehliyet ceza puansız (merkezede sordular) tüm korumalar tamam olunca,Bu sefer de " Ne yani sadece çay içmeye mi geldiniz şimdi siz ta edirne den Tekirdağ a diye" soru yağmuru başladı...ya sabır çekerek "evet" dedik tabiki...Amaaan neyse boşver işte...
Selamlar.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal