Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 01.09.2004 - 01:51 Mesaj konusu:
ZXRosman demiş ki:
İnşallah kazanır ve 1. olur
Osman bu yaris da Assen'de :!: bakalim bu sefer nasil kaytaracaksin :!: _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Aytunc sen gitmiyormusun yarisa ..Eger buradan gecersen bende gelirim hee _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kenan'a başarılar ikinciye bile tur bindirir inşallah _________________ Ölüm ile ya?am arasyndaki synyry zorlamanyn dayanylmaz keyfini ya?yyanlar için motor tutkusu
do?u?dan de?il,sonradan bula?my? bir hastalyk,typki bir virüs gibi.
Başarılar Kenan.. Seni Kürsüde görmek dileğiyle _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 01.09.2004 - 18:23 Mesaj konusu:
sino demiş ki:
Aytunc sen gitmiyormusun yarisa ..Eger buradan gecersen bende gelirim hee
iki hafta önce Assen'deydim Sino vede bu hafta sonu da gidecegim ama senin ordan hic gecmiyorum bile :!: Ben burdan A7 den Bremen tarafina dogru gidiyorum yani yukaridan giriyorum Hollandaya :!:
VOLCANO58 demiş ki:
1.lik sonunda kaç puan alacak? çünkü ilk iki rakbi ile arasında epey puan farkı var.
1. olan 25 Puan aliyor ama sampiyonluga bakarsak Kenan ikinci olmasi cok zor bütün yarislari kazansa bile imkansiz gibi birsey :!: anca puanlamada öndekiler düsecek yada arza sonucu puan alamayacak anca o sekilde.
Amac 3. sirayi korumak :!: _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 03.09.2004 - 12:48 Mesaj konusu:
Evet Kenan'ın şampiyonada 2.lik şansı biraz azaldı ancak Superstock'ta yarışan en İyi 3 pilottan biri olduğu kesin.Tecrübesi arttıkça ve hırsını kontrol altına almayı başardıkça iyi dereceleri de arka arkaya gelmeye başladı.Son yarışta bedavaya 2.liği kaptırmıştı.İnanın herkesin gözü onun üzerinde ve dünya Kenan'ı konuşmaya başladı artık.Zaten Yamaha takımının kendi pilotlarından biri olan Kenan'ın amacı MotoGp için tecrübe edinmek.
Kalbimiz seninle Kenan , yapabildiğinin en iyisini bekliyoruz senden..
Tarih: 03.09.2004 - 23:05 Mesaj konusu:
sex-ensekiz88,
Kenan orada yani Superstock'ta ilk senesi vede bakilirsa hem pistleri tanimiyor hemde hayatinda ilk sefer 1000'lik bir makine kulaniyor !
Avrupa sampiyonasinda en tecrübesiz kenan diyebilirim. Ordaki pilotlar 3-4 senedir Superstock avrupa sampiyonasinda yarisiyor ve yaristiklari senelerde büyük tecrübeler kazandilar ama genede kenan onlari zorlamasini basariyor ! nedeni ise Kenan müthis bir yetenek ve bilmediyi tanimadigi pistlerde bile kafaya oynama kabiliyeti var :!:
Kenan ilerde cok seyler basaracagina inaniyorum vede Moto GP ye gelmesini de basaracagina da inaniyorum _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız