Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15 Nisan Akıncılar Saroz Körfezinde.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15 Nisan Akıncılar Saroz Körfezinde.

15 Nisan Akıncılar Saroz Körfezinde.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 15.04.2006 - 23:04    Mesaj konusu: 15 Nisan Akıncılar Saroz Körfezinde. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 Nisan Cumartesi günü,motorumu güzelce temizlemiş güzel bahar havasnda küçük bir şehir turu atmak için gezinirken Karaağaç ta her zamanki yerimiz Fazlı nın kahvesinde Teomana rastladım,

bir iki çay derken “ben denize bakmaya ibrice limanına gidicem kimse gelmiyor,sen gelirmisin “dedi. Aslında hiç mi hiç niyetim yoktu,Ama değerli arkadaşımı yalnız göndermemek adına bu kısa il içi turu yapalım bari dedim. Başta rota yoktu ,canımız nerden isterse ordan gidecektik.Yakıtımızı aldık.

Edirne yi çıkalı daha 10 km olmuştuki Teoman sınır tarafından gidelim diye işret edince,hemen kafamda rotayı çizdim,aşağıdaki gibi Türk Yunan sınırına paralel ilerleyecektik,hem uzun zamandır geçmediğim yolları geçecektim,hem de kış aylarında sipariş edilen MERİÇ-İPSALA gezisini yapmış olacaktım.

Bereketli Ergene ovasına bakış.

Arkamızda uzaklarda Uzunköprü;

Meriç ilçesine vardık,girişteki Petrol Ofisinde biraz mola.

Mola bitti Meriç caddelerinden görüntüler,

Meriç nehrine paralel ilerliyoruz,nehrin hemen ardından Yunanistan topraklarında Rodop dağları başlıyor.

Issız yollar.

Ergene nehrinin Meriç nehri ile birleştiği yer;

İpsala ya vardık,İpsala Caddelerinden görüntüler.

İpsala sınır kapısı Yunanistana açılan gümrük kapımız.

Buraya kadar 170 km oldu,yakıt tazelerken Keşana bir bakış,

Aşağıdaki resimleri Koru dağlarının sakin orman yollarında hareket halinde iken çektim,ben yaptım ama siz yapmayın derim,(sosyal mesajımızı da verelim dimi?)

Hareket halindeyken kendimi de çekeyim.

Saroz körfezinde İbrice limanına vardık,lokanta kapalı olsun bizde çay kahve içer Mecidiye köyündeki sevdiğim balıkçı arkadaşım Recep in SÖZBİR lokantasına gideriz,ama önce limandan görüntüler.

Bu limana özellikle İstanbul dalış kuluplerinden rağbet çok hemen yakında başlayan derin su dalış eğitimi için mükemmelmiş, temiz deniz de cabası.

Mecidiye köyünün içindeki yeni yapılmakta olan camii nin karşısındaki balıkçı lokantası Sözbir restaurant a geldik Recep burayı eşi ve oğlu ile birlikte çalıştırıyor,günlük taze balık ve deniz mahsullerini çok uygun fiyatlarla değişik lezzetlerde müşterilerine sunuyor,zaten bir iden müdavimi oluyor örneğin ben 15 yıllık müşterisiyim,yaz kış açık olduğundan fırsat buldukça uğrarım.

Teoman ın vasıtası ile tanıştığımız, Güngör de yeni aldğı cbr 125 lik motoru ile bize mecidiyede yetişti,henüz çok yeni daha 400 km de.hayırlısı ile kazasız belasız iyi günlerde kullanmasını dilerim,öğretmen güngörün motorunu.

Recep ,oğlu,Teoman,Güngör.

Receb in mekanında Saroz körfezinden çıkan, taze deniz mahsullerinden bir demet,elinde tuttuğu istakoz hala canlıydı,

Recep beni bugünde şaşırttı,gördüğünüz balık fener balığının tereyağda kavurmasıymış “olurdu”olmazdı muhabbetinden sonra denemeye karar verdim hakkatten nefis oluyormuş,ellerine sağlık Recep.

Dönüşe geçtik biraz yoldan çıkalım dedim koru dağlarında,daldık kır, bayıra.

Daha bu sabah temizlediğim motorumu bu dereyi görünce dayanamayıp kirlettim,tatlı su motorcuları BMW F 650 kullanan Teoman ve cbr 125 kullanan Güngör mobiletin bile geçebileceği bu dereden geçmeyi göze almayınca,tekrar geri dönüp efendi motorcular gibi yoldan gittik,ah bi devam etselerdi ben daha onları nerelere götürecektim Koru dağlarında;

Keşan da mola verdik zincirleri yağlayacağız yanımız almamışız,benzinliklerde buluruz dedik bulamadık,(yanınızdan yağ eksik etmeyni-sosyal mesajlara devam )Keşan içine girip aramak ta istemedi canımız kuru zincirle 120 km yolu yüksek süratte basarak geldik.

Öğretmen Güngör bizi buradan uğurladı.Hocam cbr iyi hoş ta değiştir sen o motoru senin kalıba ufak o alet 1.50 boyunda 50 kg ağırlığında adamlar için o alet, kanuni 150 cc cbr 125 e göre çok daha ergonomik.

Akşam olurken Edirne ye sağlimen vardık sadece öğleden sonra,400 km den fazla yol yapmış iyi gezmiş,ve eğlenmiştik,aslında bu resmin arkasında bizim Akıncı grubunun tamamı var neredeyse ama, onları tatlı su motorcusu ilan ettiğimizden Teoman ile foto karesine bile almadık.

Fotoların devamı Teomanın makinasında olduğundan daha sonra yayınlanacaktır.

Selamlar & Saygılar…
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 15.04.2006 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu bana yapmayin yaaaa ben baba tarafindan kesanli (cocuklugum erikli,mecidiye ve vakifta gecmistir) anne tarafindan kirklareliliyim burada cildirmak ve neredeyse aglamak üzereyim bu resimlerden sonra.cok güzel bir gezi olmus gercekten.hepiniz türkiye gibi bir ülkede hayatinizi sürdürdügünüz icin gercekten cok sanslisiniz.gezi icin bravoooooo :alkış :alkış :alkış
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
teoman28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Edirne-Giresun

MesajTarih: 15.04.2006 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler Alkan :alkış
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyata?y

MesajTarih: 15.04.2006 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22,şahane resimler,mükemmel bir gezi ,size imreniyorum ,ama bir gün sizlerle beraber bir gezi yapacağım inşallah.............
Başa dön
Baybaydar Çevrimdışı Baybaydar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 15.04.2006 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne guzel yaa, sizlere o kadar cok imreniyorum ki...ben de edirnede ogrenciyim, 2 haftadir 2. el cbx 250 twister arastiriyorum ama ne yazikki hala bulamadim bi tane Üzgünüm insallah bir tane bulup alirsam ben de sizlere katilmayi cok istiyorum...sevgiler...
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 16.04.2006 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş elinize sağlık Dil çıkarıyorum
erdem22
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 16.04.2006 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt ağlamış bea.. tatlı su motorcuları olarak imreniyoruz size. :alkış

nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Başa dön
erdem22 Çevrimdışı erdem22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hueyt be, Alkan döktürmüşünüz yine, hiç boş geçmiyonuz. Yakında yeni motorumu amcalarınla tanıştırmaya gelicem yanınıza Gülümsüyorum
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi, Allah keyfinizi bozmasın
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22,
guzel bir gezi olmus.paylasimina tskler.oralari gormus gibi olduk.ama icimizi bir yalnizlik ve issizlik kapladi.
efkarimizi dagitan,teomanin motorun arka gonderinde dalgalanan bayragimiz oldu.keske cogumuz bu guzelligi motorlarina tasitsalar.biz buyuyunce oyle yapacagiz. Bravo
sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 16.04.2006 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baba nasıl bi gezi aşkıdır bu sizdeki, :alkış sizin yüzünüden bitane de enduro alacam en sonunda Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erdem22
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 16.04.2006 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah bide ben endurolanabilsem ne gezilere katılıcam ama scooter le olmuyor bu işler. bakalım gün doğmadan neler doğar.

nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Başa dön
erdem22 Çevrimdışı erdem22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 16.04.2006 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık Akıncılar Yazan Hiç BiR topic'e Bakmıcam.. Yahu insanın Canı cekmesinde ne yapsın yahu.. delircem Çok gülüyorum Çok gülüyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 17.04.2006 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be Trakya, nasıl canım çekti şimdi o yolları, Saros kıyılarını. Yok, böyle olmayacak, kalkmak lazım, gitmek lazım...
oguzergin
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / 4. Levent

MesajTarih: 17.04.2006 - 06:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah ah, nasıl canım çekti Saroz'u şimdi.

30 yıldır her yazını orada geçiren biri olarak beni bile özendirdiniz. Mayıs gelse de yavaş yavaş sezonu açsak Gülümsüyorum

Başa dön
oguzergin Çevrimdışı oguzergin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal