Evet arkadaşlar, geçen hafta ötv den yırtarak aldım yeni motorumu. Ufak bir tarz değişikliği yaparak scooter dan cruiser a geçtim. Böylelikle scooterdem olan nickim cruiserdem oldu. Kim bu cruiserdem? Nereden çıktı? demeyin sonra
Eralp hocam şu sıralar bu moturun test sürüşünü yapıyor diye biliyorum. Kendisi ayrıntılı olarak test yazısını yazacağından detaya girmiyorum, tek kelime ile mükemmel bir alet diyorum sadece.
250 cc lik bır cruıser için 29 bg çok cıddı bı rakam.650 lik dragstar bile 45 bg falan.hayırlı olsun,çok kalite bi motosiklet almışsın _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Tarih: 16.04.2006 - 18:01 Mesaj konusu:
cruiserdem, yeni motorun hayırlı olsun. kullan.İyi yapmışsın nazar boncuğu eklemekle.Bu arada sen de Kulelerde mi çalışıyorsun benim gibi Resimlerin çoğu orda çekilmişde merak ettim.
Kayıt: Aug 27, 2004 Mesajlar: 705 Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal
Tarih: 16.04.2006 - 18:12 Mesaj konusu:
Arkadaşlar çok teşekkürler, sağolun. erdemgurkan, evet, bende kulelerdeyim. Otoparkın -3. katında motoru görmüşsündür belki.
Pm den devam ederiz artık abicim. _________________ 2006 Hyosung GV250 Aquila
Tarih: 16.04.2006 - 18:31 Mesaj konusu:
hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız surusler motor goruntusu seklı olarak cok guzel ama ılerıde sesı sevıyosan bıraz egzoslarla oynuyarak motorunun kullaga hoso gelen bır ses yapmasını saglaya bılırsın bence motorun tek eksıgı bıraz ses hayırlısı olsun tekrardan _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Tarih: 16.04.2006 - 18:32 Mesaj konusu:
oh Crom..
Hayırlı uğurlu olsun badem gibi makina...
Erdemcim bu fotoya bayıldım işaretlediğim yer direk avatarlık
_________________ www.naclan.com
The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
hayırlı olsun allah tabanını düz bastırsın güzel motor 29 bg ile seni gayet tatmin edecektir. seneye bende 650 gt lerinden temiz ikinci el alabilirim. kullan kullandıkçada bizi bilgilendir ve daha çok fotolandır.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız