Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte yeni motorum Hyosung GV250 Aquila ***Fotolu***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte yeni motorum Hyosung GV250 Aquila ***Fotolu***

İşte yeni motorum Hyosung GV250 Aquila ***Fotolu***
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 16.04.2006 - 17:51    Mesaj konusu: İşte yeni motorum Hyosung GV250 Aquila ***Fotolu*** Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar, geçen hafta ötv den yırtarak aldım yeni motorumu. Ufak bir tarz değişikliği yaparak scooter dan cruiser a geçtim. Böylelikle scooterdem olan nickim cruiserdem oldu. Kim bu cruiserdem? Nereden çıktı? demeyin sonra Gülümsüyorum

Eralp hocam şu sıralar bu moturun test sürüşünü yapıyor diye biliyorum. Kendisi ayrıntılı olarak test yazısını yazacağından detaya girmiyorum, tek kelime ile mükemmel bir alet diyorum sadece. Dil çıkarıyorum

İşte fotolar...

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 16.04.2006 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun...................... Dil çıkarıyorum
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 16.04.2006 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gülegüle ve kazasız sürüşler
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deskator
Üye
Üye

MesajTarih: 16.04.2006 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir motosiklet güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. :alkış
Başa dön
deskator Çevrimdışı deskator Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 16.04.2006 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 cc lik bır cruıser için 29 bg çok cıddı bı rakam.650 lik dragstar bile 45 bg falan.hayırlı olsun,çok kalite bi motosiklet almışsın Dil çıkarıyorum
erdemgurkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cruiserdem, yeni motorun hayırlı olsun. Çok gülüyorum Çok gülüyorum kullan.İyi yapmışsın nazar boncuğu eklemekle.Bu arada sen de Kulelerde mi çalışıyorsun benim gibi ? ? Resimlerin çoğu orda çekilmişde merak ettim.
Başa dön
erdemgurkan Çevrimdışı erdemgurkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çok teşekkürler, sağolun. Dil çıkarıyorum
erdemgurkan, Şok oldum evet, bende kulelerdeyim. Otoparkın -3. katında motoru görmüşsündür belki.
Pm den devam ederiz artık abicim. Gülümsüyorum
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güzel motor Dil çıkarıyorum güle güle kullan Gülümsüyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun nazar değmesin.Temiz sürüşler dilerim. Dil çıkarıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız surusler motor goruntusu seklı olarak cok guzel ama ılerıde sesı sevıyosan bıraz egzoslarla oynuyarak motorunun kullaga hoso gelen bır ses yapmasını saglaya bılırsın bence motorun tek eksıgı bıraz ses hayırlısı olsun tekrardan Dil çıkarıyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keyifle, kazasız belasız kullanmanı dilerim. Hayırlı uğurlu olsun Bravo

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HeinzBrausewetter
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh Crom..

Hayırlı uğurlu olsun badem gibi makina...

Erdemcim bu fotoya bayıldım işaretlediğim yer direk avatarlık
Gülümsüyorum

The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
Başa dön
HeinzBrausewetter Çevrimdışı HeinzBrausewetter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hayırlı olsun nediyeyim süper.nazar bonugunuda koymuşsun bakıyorum Göz kırpıyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim plakada eb 7772 Çok gülüyorum.........
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 16.04.2006 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah tabanını düz bastırsın güzel motor 29 bg ile seni gayet tatmin edecektir. seneye bende 650 gt lerinden temiz ikinci el alabilirim. kullan kullandıkçada bizi bilgilendir ve daha çok fotolandır.
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal