Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha Cross... Çılgın bişey **Fotolu**

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha Cross... Çılgın bişey **Fotolu**

Yamaha Cross... Çılgın bişey **Fotolu**
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ulubatli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:06    Mesaj konusu: Yamaha Cross... Çılgın bişey **Fotolu** Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha'nın cross motoru aşağıda arkadaşlar. Serviste gördüm, çok hoşuma gitti.

Gülelim, eğlenelim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ulubatli Çevrimdışı ulubatli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim bu ne 0-6 yaş grubu için dizayn edilmiş galiba ahahaha Gülümsüyorum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
darkrider
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaş biraz tutmamış gibi... Bravo
Başa dön
darkrider Çevrimdışı darkrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aras01
Üye
Üye

Nereden: TAHTALI KÖY 2. YER DE MOTOR MEZARLI?I

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3-7 yaş için hazırladın değilmi bak şaka yapmıyom çok garip olmuş
Başa dön
aras01 Çevrimdışı aras01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilginx
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİ DÜŞERSİN AMAN DİKKAT Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun Honda sıda burda Kadir amcanın 10 yaşındaki oğlunda var çok zevkli bi motor Dil çıkarıyorum
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamahadır ne yapsa yeridir... Dil çıkarıyorum
ischmann
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.04.2006 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motokeyf'in ana sayfasında fotogaleri bölümünde MOTO GP jr fotoları var. Çok güzel. Minicik çocuklar nasıl yarışıyorlar. Bu motosikletler onlar için imal edilmiş. elektrikli ve benzin motorlu modelleri var. Ve inanolmaz performans gösteriyorlar. İçlerinde 80km ye kadar çıkan cinsleri de var
www.motokeyf.com
Başa dön
ischmann Çevrimdışı ischmann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 16.04.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mont ve motor da anbiyansı yakalamış ama sana 20 numara küçük gelmiş.Çocuğum da yokki alıyım. Çok gülüyorum Bence motorsiklete geçme zamanı gelmişte geçiyor. Çok gülüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU

En son themostfast tarafından 16.04.2006 - 20:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ulubatli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 16.04.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraftaki ben değilim Gülümsüyorum Bir bisiklet delisi arkadaş var. Motorsiklete hiç binmemiş. Ama bisiklet konusunda Kayseri'de tektir kendisi. Kaykaycı çocukların yaptığı herşeyi yapar bisikletle Çok gülüyorum
Başa dön
ulubatli Çevrimdışı ulubatli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 16.04.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha bukadar yapmış ya bunada şükür Çok gülüyorum (excavatoRR)markaları kötülemeyin edit ettimDD) Öfkeliyim Bravo
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.04.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobaa güzelmiş hocam yaw Dil çıkarıyorum
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 16.04.2006 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O mOtor Oradaki Abiye Coookkk Büyükkk Çok gülüyorum Çok gülüyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 17.04.2006 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunda gulup eglenecek ne oldugunu anlamadim. Bence cok guzel bir motosiklet. Keske 8-10 yaslarinda olsak da boyle oyuncaklarimiz olsa. Neredeyse butun ureticilerin bu boy motokros motorlari var... Bunlar 50cc. Bir buyugu 80 cc. Daha buyuk cocuklar icin. ABD de $1000 - 2000 arasi fiyatlarda oldukca cok satan motorlar.

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 17.04.2006 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, profesyonel Cross'cularında Bu Motorlar ile Antreman Yaptıklarını İlave Etmek isterim. Ve Halen Daha Showlarda kullanılmaktadır.. Göz kırpıyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal