Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15 nisan 2006 cayır cimen ve 16 nisan gaz acmaa!!! resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15 nisan 2006 cayır cimen ve 16 nisan gaz acmaa!!! resimleri

15 nisan 2006 cayır cimen ve 16 nisan gaz acmaa!!! resimleri
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
huseyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Avrupa

MesajTarih: 17.04.2006 - 10:53    Mesaj konusu: 15 nisan 2006 cayır cimen ve 16 nisan gaz acmaa!!! resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumartesi bence sezonun gercek açılışını yaptık bayaa bi katılım oldu Dil çıkarıyorum yenildi içildi eglenildi yani klasik cayır çimen.. ve gelelim herkesin yazıp cizdiği konuştuğu pazar günü kınalı gazlamasına!!! saat tam 10da oğuzhanla beraber mahmutbey gişelerde olduk ve arkamızdan hemen özgür ve sinan geldi.. arkasından gelecek arkadaşları beklemeye başladık!! saat 10:30 a kadar bekledik kaç kişi geldi bu saydıklarımın haricinde biliyormusunuz 0 (sıfır) ne güzel dimii.. hee dedimki demek millet boşa konuşuyormuşş bunu öğrendik ve yola cıktık hemen ilerden döndük ve izmite dogru yola cıktık sonrasında tekrar bi fikir değişikliği ve şileye gittik yemeklerimizi yedik çaylarımızı içtik güzel insanlarla güzel yol yaptık... millet telefonlaşmış organizasyon iptal olmuş ama olayın başrol oyuncusunun haberi yokk cok ilginç değilmi.. bende bundan sonra insanları yaptıklarına göre değerlendirecegim ve bu insanların yaptığı hiç bir olaya katılmayacağım.. Allah muhafaza adamı yolda bırakırlar cünkü.. yaa diyeceksinizki mazereti olamazmı.. ben ölmediği sürece mazeret kabul etmiyorum.. elinin altında bi telefon var en azından arayıp söyler.. ama onu yapmaya bile tenezzül etmiyorlar.. bu kadar insanı bekletmeye hakkınız yokk.. ben o gün hakemlik sınavım olmasına rağmen geliyorsam insanlar işlerini erteleyip geliyorsa ben gelmeyenlerin (söz veripte gelmeyenlerin) ii niyetinden şüphe ederim.. bikaç kişi var kendilerini biliyorlar bundan sonra bana slm vermesinler alınmayacaktır bilgilerine.. (onlar kendilerini biliyorlar) neyseee şilede yemeklerimizi yedikten caylarımızı içtikten sonra sırasıyla Fenerbahçe - Bebek - Yeşilköy yaptıktan sonra evlere dağılmamızla 300km lik yolculuğumuz Allaha şükür kazasız belasız atlattık.. böyle güzel insanlarla nice uzun yolculuklara :alkış :alkış

cayıra cimene yorum yapmadım ama bu resimlere birazcık yorum ekledim..

uzun bi yoldan sonra dinleniyorlar... (hoş benimki fazla yorulmadı Bravo )

özgür

Aşkımmm...

sinan - özgür - tugba - ağuzhan - emel

huseyy - özgür- sinan - tugba - oğuzhan

oğuzhan

ve bebekteyiz burada oğuzhanın kardeşi ve onun bi arkadaşıda aramıza katıldı

artcı dayanışması Gülümsüyorum

süper kardeşler..

aşk iştee Bravo

yeşilköydeyiz Dil çıkarıyorum

En son huseyy tarafından 17.04.2006 - 11:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
huseyy Çevrimdışı huseyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 17.04.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hos gezı olmus kazasız belasız nıce eglencelere Dil çıkarıyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cimcime
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.04.2006 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede çok haklısın arkadaşım gezilerinizde bulunmadım ama haklısın yapılan hiçte hoş bir durum değil
Başa dön
cimcime Çevrimdışı cimcime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 17.04.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi olmuş... İnsan bi haber verirdi Öfkeliyim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erenköy / YSTANBUL

MesajTarih: 17.04.2006 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim haberim yoktu olsaydı katılırdım Üzgünüm

Başa dön
tuna_tour Çevrimdışı tuna_tour Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 17.04.2006 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adaş,biz oraya gazlama amaçlı gıtmıştık.hatta kuzenımde yalvardı benıde gotur dıye ama ıkı kısı olunca arkada kalırım falan dıye goturmedım.yoksa zaten sana bı deneme sürüşü sözüm var Göz kırpıyorum
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 17.04.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizde paz günü Şile'deydik, mükemmel gezi oldu... sahilde teknede balık, rakı yaptık, hatta carting yaptık.
Tabii çayır çimende boy gösterdik ama yakalanan ışıklarda yansımalarımız yoktu.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 17.04.2006 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinan, Bravo canımsın.. Ben işin espirisindeyim.. Ama ne diyeyim kıskanmadım desem yalan olur.. Gazlama faslını gectim o enfes manzarada bi çay içilirdi be..

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Çok gülüyorum 3 tane sinan peşpeşe gelmiş Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 17.04.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne güzel turlamışsınız. Beraber bi gezemedik sizinle! Üzgünüm
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 17.04.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbulu fethetmişsiniz güzel olmuş. Conan sen kask takmıyomusun yahu o saçlar nası öyle dik dik duruyo anlamıyorum. Çok gülüyorum
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 17.04.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi olmuş,.. Darılmayın birbirinize, gün olur onlar da katılırlar... Gülümsüyorum
huseyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2006 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, abi olmuyor valla hep katılcam katılamıyom diyonn Bravo valla seninde faturanı kesip cep telefonuna gönderirim.. Çok gülüyorum bazı arkadaşlara ve insanlara faturalarını kesip gönderdik...
Başa dön
huseyy Çevrimdışı huseyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 17.04.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

huseyy, biliyon benim durumumu hacı, bir gün motordaysam diğer bir gün aile babası modunda olmalıyım, arka arkaya ortalıktan kaybolamam malum. Böyle bir balans kurduk ne yapalım.
huseyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, abi superman gibi adamsın.. bi clark bi superman Bravo valla bende senin gibi olmak istiyommm.. birilerine duyurulur.. Gülümsüyorum

SinanATASOY, kıskanma kankaa gel artık sende bee.. valla özle özle nereye kadar.. ince hastalığa tutulacam senin yüzünden.. Bravo

kadiRR_delisi, harbiden yaa bak ben bunu hiç düşünmedim, bi incelemeye alalım Çok gülüyorum
Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.04.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış güzel gezi olmuş.aramayıpda gelmeyip de sonradan gezi nasıldı? diye soranlar bizde de oluyor.abi ozaman milletten 50 şer ytl alınacak geziye tura gelenler iade edileceeek Çok gülüyorum gelmeyenlerin parasıyla da sıradan kimin ne ihtiyacı varsa yada dur daha iyisini buldum yemek yenileceeeek Dil çıkarıyorum budur abi sistem.nasıl ama?

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal