Kayıt: Apr 27, 2005 Mesajlar: 606 Nereden: Istanbul - Avrupa
Tarih: 17.04.2006 - 10:53 Mesaj konusu: 15 nisan 2006 cayır cimen ve 16 nisan gaz acmaa!!! resimleri
cumartesi bence sezonun gercek açılışını yaptık bayaa bi katılım oldu yenildi içildi eglenildi yani klasik cayır çimen.. ve gelelim herkesin yazıp cizdiği konuştuğu pazar günü kınalı gazlamasına!!! saat tam 10da oğuzhanla beraber mahmutbey gişelerde olduk ve arkamızdan hemen özgür ve sinan geldi.. arkasından gelecek arkadaşları beklemeye başladık!! saat 10:30 a kadar bekledik kaç kişi geldi bu saydıklarımın haricinde biliyormusunuz 0 (sıfır) ne güzel dimii.. hee dedimki demek millet boşa konuşuyormuşş bunu öğrendik ve yola cıktık hemen ilerden döndük ve izmite dogru yola cıktık sonrasında tekrar bi fikir değişikliği ve şileye gittik yemeklerimizi yedik çaylarımızı içtik güzel insanlarla güzel yol yaptık... millet telefonlaşmış organizasyon iptal olmuş ama olayın başrol oyuncusunun haberi yokk cok ilginç değilmi.. bende bundan sonra insanları yaptıklarına göre değerlendirecegim ve bu insanların yaptığı hiç bir olaya katılmayacağım.. Allah muhafaza adamı yolda bırakırlar cünkü.. yaa diyeceksinizki mazereti olamazmı.. ben ölmediği sürece mazeret kabul etmiyorum.. elinin altında bi telefon var en azından arayıp söyler.. ama onu yapmaya bile tenezzül etmiyorlar.. bu kadar insanı bekletmeye hakkınız yokk.. ben o gün hakemlik sınavım olmasına rağmen geliyorsam insanlar işlerini erteleyip geliyorsa ben gelmeyenlerin (söz veripte gelmeyenlerin) ii niyetinden şüphe ederim.. bikaç kişi var kendilerini biliyorlar bundan sonra bana slm vermesinler alınmayacaktır bilgilerine.. (onlar kendilerini biliyorlar) neyseee şilede yemeklerimizi yedikten caylarımızı içtikten sonra sırasıyla Fenerbahçe - Bebek - Yeşilköy yaptıktan sonra evlere dağılmamızla 300km lik yolculuğumuz Allaha şükür kazasız belasız atlattık.. böyle güzel insanlarla nice uzun yolculuklara :alkış :alkış
cayıra cimene yorum yapmadım ama bu resimlere birazcık yorum ekledim..
uzun bi yoldan sonra dinleniyorlar... (hoş benimki fazla yorulmadı )
özgür
Aşkımmm...
sinan - özgür - tugba - ağuzhan - emel
huseyy - özgür- sinan - tugba - oğuzhan
oğuzhan
ve bebekteyiz burada oğuzhanın kardeşi ve onun bi arkadaşıda aramıza katıldı
artcı dayanışması
süper kardeşler..
aşk iştee
yeşilköydeyiz
En son huseyy tarafından 17.04.2006 - 11:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 17.04.2006 - 11:31 Mesaj konusu:
Sinan, canımsın.. Ben işin espirisindeyim.. Ama ne diyeyim kıskanmadım desem yalan olur.. Gazlama faslını gectim o enfes manzarada bi çay içilirdi be..
Tarih: 17.04.2006 - 11:49 Mesaj konusu:
İstanbulu fethetmişsiniz güzel olmuş. Conan sen kask takmıyomusun yahu o saçlar nası öyle dik dik duruyo anlamıyorum. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1987 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 17.04.2006 - 11:50 Mesaj konusu:
Güzel gezi olmuş,.. Darılmayın birbirinize, gün olur onlar da katılırlar... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Kayıt: Apr 27, 2005 Mesajlar: 606 Nereden: Istanbul - Avrupa
Tarih: 17.04.2006 - 12:00 Mesaj konusu:
XANDROS, abi olmuyor valla hep katılcam katılamıyom diyonn valla seninde faturanı kesip cep telefonuna gönderirim.. bazı arkadaşlara ve insanlara faturalarını kesip gönderdik...
Tarih: 17.04.2006 - 12:08 Mesaj konusu:
huseyy, biliyon benim durumumu hacı, bir gün motordaysam diğer bir gün aile babası modunda olmalıyım, arka arkaya ortalıktan kaybolamam malum. Böyle bir balans kurduk ne yapalım. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
:alkış güzel gezi olmuş.aramayıpda gelmeyip de sonradan gezi nasıldı? diye soranlar bizde de oluyor.abi ozaman milletten 50 şer ytl alınacak geziye tura gelenler iade edileceeek gelmeyenlerin parasıyla da sıradan kimin ne ihtiyacı varsa yada dur daha iyisini buldum yemek yenileceeeek budur abi sistem.nasıl ama? _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız