Arkadaşlar uzun bi süredir siteyi takip ediyorum, ancak üye olmadıgımı farkettim..
yeni bi motosiklet almak istiorum ancak elimde sadece peşin için 450 ytl para var öğrenciyim, ailem yardım edemezmiş kredi kartım yok ama scooter da olsa bi motor almak istiyorum..
bana nerden ne gibi kolaylıklarla motosiklet alabilirim bi anlatabilirseniz cok sevinirim
600 ytl maaşla part time bi işte calışıyorum, ancak ayda 150 falan ayırabilirim taksit için...
Kayıt: Oct 04, 2004 Mesajlar: 186 Nereden: istanbul/uskudar
Tarih: 18.04.2006 - 09:57 Mesaj konusu:
her firma taksit imkanları sunuyor ayda 150 ytl ye 100 cc bir scooter rahat alırsın.. ama bunun + masraflar oluyor tabı.. kaskı eldıvenı montu servıs bakımları trafık masrafları falan hepsını ıyıce hesap et basın arımasın sonra _________________ Honda SilverWing 600
Honda Beat
ayda 150 verdinmi baya iyi kampanlar var çin lilere bak 24 36 ay taksitle motorlar var _________________ Kaskınız Takılı Farınız ve Yolunuz Açık Olsun
Vespa PX 200
06 YVA 04 Arh +
Deve Yavaş Gider Ama Hep Gider
Tarih: 18.04.2006 - 14:32 Mesaj konusu:
bmx_is_life.arkadaşım sen bu sezon motorsuz kalmaya dayanmaya çalış.paranı daha da biriktir.seneye bi twister al.bence böylesi en iyisi.çin malına bulaşma hic.ona verdiğin para kadar ilerde masrafın olur. _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
çin malı motor sakın alma biton masraf çıkar. honda ve yamahaya bak, 24 aya kadar taksit yapılıyor bildiğim kadarıyla. tekrar söylüyorum çin malından uzak dur _________________ %90 rüzgar, %10 sinek ve kaçma şansın yok. Ne güzel !!
ama abijim ya tak etti artık bisiklete binip hoplayıp zıplamakdan, pedal cevirmekden bişiler almam lazım motorlu... yani almam lazım bi aya kalmaz?
ikinci el satan biri olursa 125 as t sini..
şimdi 450 veririm kalanı da 2 ayda öderim herhalde...?
bmx_is_life, sana önerim sıfır motor alman.. Taksitle kolay kolay kimse motorunu vermez.. Ruhsat devretmez..En ufak bir olayda oluşabilecek muhtemel sorumluluğu da üstlenmek istemez.. _________________
[/url]
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 18.04.2006 - 20:54 Mesaj konusu:
Hulk abinin dediği gibi biraz sabretsen...(demesi kolayda)...biriktir kardeşim...biraz sık dişini... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 18.04.2006 - 21:05 Mesaj konusu:
Çok iyi bir seçenek olmamakla birlikte mecbur kalınması durumunda değerlendirilebilicek 2.el 100 cc lik honda Hero Sleek ler var 96-98 model, fiyatları 300-500 ytl arası motoru sıfırlanmış sorunsuz veya az masraflı bir tane bulabilirsin belki,bir yandanda para biriktirebilirsin,şu an ayağını yerden kesen birşey olmuş olur,sonrasındada biriktirdiğin parayla istediğin motoru alabilirsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız