Tarih: 18.04.2006 - 10:42 Mesaj konusu: Çarşamba akşamı Sacit ve Gülgün arkadaşımızı ziyaret
Arkadaşlar geçen haftaki toplantıda Sacitlere ziyareti ne zaman yaparız diye konuşuyorduk. Ameliyatı da gerçekleştiği ve rahatlıkla muhabbet edecek durumda oldukları için bu ziyareti yarın akşam (çarşamba akşamı) yapalım diyorum. Saat 8 de Denizatı'nda toplanıp oradan evlerine gidebiliriz. Önerimi uygun karşılayan ve gelmek isteyen arkadaşlar lütfen yazsın buraya..
En son benerkan tarafından 18.04.2006 - 12:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Erkan ameliyatin iyi gecmesine ve Sacit&Gulgun kardeslerin iyi olmasina cok sevindim buyuk bir aksilik olmazsa bende gelmeye calisirim yalniz saatinide yaz , hepimizin basina gelebilir Allah korusun.... _________________ Selcuk KOCAOGLU/IZMIR
Erkan ameliyatin iyi gecmesine ve Sacit&Gulgun kardeslerin iyi olmasina cok sevindim buyuk bir aksilik olmazsa bende gelmeye calisirim yalniz saatinide yaz , hepimizin basina gelebilir Allah korusun....
Saat 8 de denizatında buluşalım demiştim, ona göre de saat 8.30-9.00 gibi sacitlerde olabiliriz.
herkeze slmler
gecen sene gruplarla gezilere cıktım ama benı bu durumlardan soğutan bi olay yasadım. bir pazargezimizi yaptık. herkezle güzelce kaynastıgımızı zannediyordum.1 hafta sonra için bi plan yaptık tel numaralarımızı verdik birbirimize.ama ben carsamba motorla takla attım ve benı hastaneye kaldırdılar. ertesi gün ılk ışın kendini grup liderliğine soyundugunu zannettığım o cbr 125 lik cocuğu aradım. ve persenbe toplanıya cumarteside geziye gelemıyeceğimi ve büyük bir kaza yaptıgımı ve xxxxx hatanenın xxxx servisinde yattığımı söyledim. ben 4 gün hastanedeydim o 125 lik eleman [ışın kendini grup liderliğine soyundugunu zannettığım ]cocuk]bir kere bile armadı ve ziyarete gelmediler. Cok samımı gelmışlerdı ama bu hareketleri benı cok üzdü.birdaha böyle grup gezilerine katılmama kararı aldım. 300 km deki TA le yanlız veya kafa dengı birisiyle cıkacam Türkiye yollarına . bendende nacızane ama acı bır tecrube
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 18.04.2006 - 18:14 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun...selamlar iletiniz... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
blackhorse bizde böyle şeyler yaşanmıyor neyseki. Bu kaza arkadaşlarımızı hiç soğutmadı, biranönce iyileşsek de motora binsek diyorlar Bütün arkadaşlar sağolsun çok duyarlı çıktı
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 18.04.2006 - 21:27 Mesaj konusu:
Evet arkadaşlar herkes bilmeli ki biz MD olarak
sadece gezmek eğlenmek için bir araya gelen insanlar değiliz.
Dost olarak kazandığımız insan ların kötü günlerindede yanlarında
olmasını biliriz.
Yarın herkesi duyarlı olmaya çağırıyor ve bekliyoruz. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız