Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Tavsiyesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Tavsiyesi

Motor Tavsiyesi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
groundzero
Üye
Üye

MesajTarih: 18.04.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Motor Tavsiyesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese bolca selam.Ben de sonunda motorlanmaya karar verdim:)Sizden tavsiye istiyorum. Bu benim ilk motorum olacak. Onun için 250'lik bişeyle düşünüyorum. Biliyorumaslında Ybr ile başlamam daha uygun diyeceksiniz ama 1.90 boy ve yaklaşık 95 kiloda(Son 6-7 kilo sigarayı bırakınca alınmıştır) ybr pek de hoş durmuyor açıkcası. Kafam da birkaç seçenek var açıkcası.
Sıfır da olabilir ikinci el de olabilir. Sıfır için Mondial 250 ya da Hyosung 250 (Gt ya da Gv) düşünüyorum. Mondial ya da türevi çin motorlarından alıp kumar oynamak istemiyorum açıkcası. Hyosung konusunda da kararsızım. Bu arada 250 alıp biraz pişince satmak gibi bir düşüncem yok. Birkaç sene elimde duracak belki sonra değiştirebilirim. Bunu bilen bir arkadaşımda ikinci el ER5 önerdi.
Motor için max. 6000 Ytl hadi taş çatlasın 6500 vermeyi düşünüyorum.
Siz ne dersiniz hangisi daha uygun?
Not: Tüm önerilere açığım.Scooter dışında:) Yaş 30'u aştı çünkü.Daha fazla da beklemek istemiyorum. Yeni bir ÖTV dalgasında boğulmayalımGülümsüyorum
Başa dön
groundzero Çevrimdışı groundzero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.04.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung 2500 gt... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ........
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 18.04.2006 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda cbx250 tek geçerim 6500 ede
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 18.04.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bende ybr var çok rahat motor ama sen istemiyosun sana cbf250 yakışır güzel motor sorunsuz binersin
captmoto
Üye
Üye

MesajTarih: 18.04.2006 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ER5 uyar... 250 likten çabuk sıkılırsın...boşu boşuna alım satım masrafı yapma...ben de ER5'le başladım, pişman olmadım.
Başa dön
captmoto Çevrimdışı captmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 18.04.2006 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r5 oldukca guzel captmoto, sana katiliyorum adam hemen bikiyor.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
groundzero
Üye
Üye

MesajTarih: 18.04.2006 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aracnobia
Alıntı:

dostum bende ybr var çok rahat motor ama sen istemiyosun

Valla 190 ve 95 kilo olunca 125'lik Ybr'nin üstünde komik durdum açıkcası.
PowerXante ve captmoto Er5 konusunda haklısınız sanırım. Çünkü birkez alıp birkaç sene binmek istiyorum. Hemen değiştirme gibi bir niyetim yok.
Peki düşündüğüm miktara(6500 Ytl) temiz bi tane bulabilir miyim?Daha fazla para ayırma imkanım yok çünkü.
Saolun:)
Başa dön
Ibrahim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: malatya MERKEZ

MesajTarih: 20.04.2006 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bi dostunun 125 liginde en az bi 3 5 gun alistirma yap ve ardindan iyi bir makina al inanki bi motoru aliyorsun ilk hafta yeni heves hosuna gidiyor fakat sonra yetmiyor diyecegim bi sefer aliniyor ondan dolayi seni uzun sure memnun kilacak bir makina al yani bu cep telefonu degil ki 2 gun sonra sikildiginda 20 30 ytl fark ile bir baska modelle degistiresin yani diyorum ki 20 sefer olc bir sefer al tecrube konusuyor bende ilk 125 lik makina aldim ilk haftalar cok iyiydi fakat sonradan beni kesmemeye basladi tecrube konusuyor
Başa dön
Ibrahim Çevrimdışı Ibrahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 20.04.2006 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Er5 iyi bir makine ancak GS500 de bir alternatif..yaş 30 ü aştı diyorsun crusier seviyorsan yamaha 535 derim ben..!sana keyif verecektir..
chemistyukcell
Üye
Üye

Nereden: istanbul/sariyer

MesajTarih: 20.04.2006 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yaklaşık 1 aydır araştırıyorum.ER 5 çok iyi bir seçim olurdu.bende 2005 model ER 5 aldım.
Başa dön
chemistyukcell Çevrimdışı chemistyukcell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
groundzero
Üye
Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250'likleri defterden tamamen sildik. Sanırım ikinci el 500'lük bi makine alınacak. Naked ya da endura arasında karar verebilmiş değilim tam olarak. Zaten hangisini alacağıma da fiyatını gördükten sonra karar vericeğim. Yeni seçeneklere gelince;
1-ER 5
2-GS 500
3-Aprilia Pegaso (Biliyorum japoncular pek yavsiye etmiyecek ama benim çok beğendiğim bir motor)
Siz ne dersiniz?Hangisi daha uygun olur.
Başa dön
ozerozturk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iZMiR-Kar?yyaka

MesajTarih: 20.04.2006 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GS 500

Dil çıkarıyorum

:alkış
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

japon olsun çamurdan olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.04.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam CBF600 ü bi düşün derim.
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PescadorRR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende er5 var güzel makina ama tavsiye etmiyorum cünkü
1-makina 600 lük racingler kadar yakıyor
2-performansı bir süre sonra yetmiyor
3-cok dengesiz bir makina
4-aerodinamik yetersiz cok rüzgar yiyor
5-180 kilo boyutlarına gore hantal bir makina
6-bir süre sonra racinglere azın acık bakıp imreniyorsun
7-cift silindir oldugu ve egsoz konusunda cok basarılı bir model oldugu için ses beklemeyeceksin.( trafikte farkedilemiyorsun okadar)
8-yazın radyatorden gelen sıcak bacaklarını yakıyor.
9-arkada oturus pozisyonu selenin yapısı yuzunden cok rahatsız.frenlerde arkandaki kişi üzerine yıkılıyor.
10-makinanın performansına göre frenleri yetersiz
ama........................
kawasakinin ürettiği yeri doldurulamaz ikinci eli cok iyi degerde olan kawasakinin ürettiği en başarılı motor bloguna sahip dağ bayır seni gezdirip asfaltta performans makinasına dönusebilir bir alet
ben racing seviyorum eger sende seveceksen cbr 600 f bulabilirsen hiç düşünme al derim alışırsın zamanla
Başa dön
PescadorRR Çevrimdışı PescadorRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal