Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çevirmeler başladı..Bir arkadaşımın motoru bağlandı.Dikkat !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çevirmeler başladı..Bir arkadaşımın motoru bağlandı.Dikkat !

Çevirmeler başladı..Bir arkadaşımın motoru bağlandı.Dikkat !
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.04.2006 - 14:12    Mesaj konusu: Çevirmeler başladı..Bir arkadaşımın motoru bağlandı.Dikkat ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sabah arkadaşımın telefonuyla uyandım..İşine giderken polis durdurmuş ve ehliyeti olmadığından motoru (scooter) bağlamış..Beşiktaş'ta yakalanmış.Kendisi gibi 24 motorcuyu da polis bağlamış..Gayrettepe'ye gittiğinde her yer motorcu ana baba günü gibiymiş..

Çevirmelerin çıkış noktası ise emniyet müdürünün aracına bir çocuk çarpmış ve kaçmış..Hem bunun araştırması, hem de motosiklet ehliyetsizlerinin çoğunluğu sebebiyle muhtemel yerlere çevirmeler koyulmuş.Uygulama 2 hafta gibi sürecekmiş..

Cezası 660 YTL..Bunun yanında mahkeme kararı da var..Benim bildiğim hapis cezasının paraya çevrilmiş cezası bu..

Bu yüzden dikkatli olun, çok işlek yerleri tercih etmeyin, mümkünse ara ve arka sokaklardan gidin..Ve en önemlisi ehliyetinizi bir an önce alın..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 19.04.2006 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ohhh hadi burdan buyur, korkacak birşeyimiz yok ama yok dur ehliyet, ruhsat falan uğraş. Ama bir nevi iyi yapıyorlar aslında, motosiklet türü gözetmeksizin çevirseler bari. Hırsızlar varsa yakalansın en azından...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 19.04.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu yüzden dikkatli olun, çok işlek yerleri tercih etmeyin, mümkünse ara ve arka sokaklardan gidin..Ve en önemlisi ehliyetinizi bir an önce alın..

Aferin be Kıvanç :alkış Tebrik ederim yani.. ehliyetsiz kullanmayın şu mereti diyeceğine dikkatli olun diyorsun.. Dilerimki ara sokaklardada çevirme yapsınlar Öfkeliyim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.04.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece motorlara kontrol yapıldıgında ıstemeden uyuz oluyorum ama....gerekli tabiiiii.....
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 19.04.2006 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu yüzden dikkatli olun, çok işlek yerleri tercih etmeyin, mümkünse ara ve arka sokaklardan gidin..

Nasıl yani kivanckaplan? Sen şimdi, illegal motorculuğa evet mi diyorsun ? Yok arkadaş, yok öyle bolluk... Öfkeliyim Hemen söyleyeyim emniyet müdürüne; ara ve arka sokaklarla özellikle ilgilensinler... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 19.04.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu yüzden dikkatli olun, çok işlek yerleri tercih etmeyin,

koko naaptın yahu klavyen sürçtü her halde .........kıvanç kesinlikle ehliyetsiz kullanmayın arkadaşlar demek istiyor aslında Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, bence 660 ytl cezada vermesinler.. Direk ağır hapis cezasına çarptırılsın ehliyetsiz kullanan.. Hatta iki tanesini Taksimde motorla meydana bağlasınlar gelen geçen çürük yumurta atsın bak bakalım bir daha ehliyetsiz kullanıyorlarmı.. Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.04.2006 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla dostum çok geçmis olsun da benim bi sözüm wardır polislerle öğretmenlerin gözüne bakmıycan polise bak çewirir hocaya bak tahtaya kaldırır Çok gülüyorum olay buduur baba dur dedimi kaç kaça bilirsen kaçamadın geçmis olsun
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 19.04.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY, istersen birkaçınıda motorlara bağlayıp yerlerde sürükleyelim mi...? Üzgünüm sen hiç ehliyetsiz kullanmadın mı..?
ceza mutlaka olmalı ama şiddet....!düşünmek lazım (AĞIR HAPİSCEZASINA ÇARPTIRMAK,BAĞLAMAK....)
Khain
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/uskudar

MesajTarih: 19.04.2006 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi egliyetsiz adamı alın ömür boyu hapis verin.. dimi sinan iyi gider.. pff

gorende eglıyet kursundan herkes egıtım alıp cıkıyor der..

scooter zarta zurta eglıyetın coktan kalkması gerekırdı.. 600 ustu canavarlara bınmek ısteyenlerede gozu kulagı gercekten muayene edılıp egıtımden gectıkten sonra eglıyet verılmedı arabadada hakeza öle..

bu sitedekı herkes eglıyet kursundamı orendı motor kullanmayı.. hauha komık komık yazılar yazmayın kardesım.
Khain Çevrimdışı Khain Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mumu2mumu
Üye
Üye

MesajTarih: 19.04.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende her yer de görüyorum polisler herkesi çeviriyor aman siz olun sakın kaçmayın ehliyetsiz dolaşmayın
Başa dön
mumu2mumu Çevrimdışı mumu2mumu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2006 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar tabikide cezai yaptırımlarda ciddi değilim.. Tabikide kullandım bende ehliyetsiz.. Ama amaç burda herkesi ehliyet sahibi yapmak herşeyi yasalara uygun hale getirmek.. Amaç burda bilinçli bir sürücü kesimi oluşturmak.. Amaç alnımıza yapışmış serseri motorcu damgasını silmek..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 19.04.2006 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapsınlar ben uygulamalardan cok memnunum,gecen gün bir tanesiyle
kaza yapıyorduk,ehliyet yok kask yok,canımı yakacak vicdan azabı
cektirecek.Yok öyle dava,uygun olmıyan herkesi baglasınlar cezada
yazsınlar geride motorunu vermesinler.Herseyi tam olanların günahı ne
ben cok memnunum uygulamalardan.
sadi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara/ Y.mahalle

MesajTarih: 19.04.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk defa ehliyet kursunda motora binerek hakkiyla motorun egitimini alan ve sokaklarda gezenler el kadirsin...?

Sana katilmamak elde degil Khain...Sanki ehliyeti olanlar olmayanlara tepeden bakiyormus gibi bir hava esiyor. Ehliyeti olmayanlar ancak motor surmekte kararli olanlar er yada gec mutlak ehliyetlerini alirlar zaten. Denildigi gibi, 100 cc lik bir scooter icinde ehliyeti gerekli gormek mantiksiz...Avrupa bu iste bizden cok cok ilerde ve ortada olan uygulamalarda biliniyor. Revami yani bir insana 600 ytl ceza kesmek ?
sagilacak inek misali...kayitli 70000 motor ehliyetli olan 20000...ehliyeti olan ancak motoru olmayan ise tahmini 2000 kisi vardir...50000 motordan ayda bir cevirme yaparak 1000 adedini yakalasan ve 600 ytl ceza kessen sana bir servet yapar...trafik polislerinin eline kocani vererek bunu doldur da gel diyen bir mudurluk var karsinizda...varin gerisini siz dusunun.Niye yasa cikartipta inegi bogazlasinlarki....
Başa dön
sadi Çevrimdışı sadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.04.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY demiş ki:
Aferin be Kıvanç :alkış Tebrik ederim yani.. ehliyetsiz kullanmayın şu mereti diyeceğine dikkatli olun diyorsun.. Dilerimki ara sokaklardada çevirme yapsınlar Öfkeliyim

cumoni demiş ki:
Nasıl yani kivanckaplan? Sen şimdi, illegal motorculuğa evet mi diyorsun ? Yok arkadaş, yok öyle bolluk... Öfkeliyim Hemen söyleyeyim emniyet müdürüne; ara ve arka sokaklarla özellikle ilgilensinler... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Evet dostlarım haklısınız..Amacım teşvik değil kesinlikle..Benim de ehliyetim var tabii ki.Bu sonuçta sadece çevirme için değil kazalardaki yasal haklar için de geçerli.. Uyarım ehliyeti olmayanlara..Çok yakın bir arkadaşım bağlattı motoru bugün, ehliyete de bu hafta başvuruyordu..Benim için üzülmemek elde değil..Aynı durumda siz de olsanız aynı duyguları yaşardınız eminim..

Ama haklısınız bu şekilde forumda yazmak doğru değildi..Bir uyarı yaptım sadece..En son cümlemi koyu yazmalıymışım..

Ve en önemlisi ehliyetinizi bir an önce alın..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal