eeee sen aldın sen anlat nasıl memnun musun rahat mı ekonomik mi sağlam mı ne nedir ne değildir anlat bakalım bilelim bizde nasılmış
(mesajdan 15 saniye sonra)
bi de buralarda adettir ilk mesaj yazanlar önce bi destur der kendini tanıtır sonra koğuşta yerini alır akabinde hoşgeldin beşgittinler başlar
hadi tekrardan alalım _________________ 0 Rh (+) 11/06/1975
Tarih: 19.04.2006 - 19:50 Mesaj konusu:
Görünüm olarak hoş bir motosiklet ama o ağır cüssesi ve otomatik şanzumanlı motoruyla kısa zamanda yakıt tüketiminden şikayet etmeye başlarsın... İşte o zaman üzerindeki müzik sistemi işine yarayacaktır; sesi sonuna kadar açıp, efkar dağıtırsın artık... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1274 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 19.04.2006 - 20:05 Mesaj konusu:
öncelikle aramıza hoşgeldin ve güzel bir şeçim yapmışsın tebrikler doradoyu ilk önce gazetede gördüm sonra sitesini girmiştim ve inceledikçede süper bir motor izlenimi yarattı bende ve en sonda fuarda gördüm hatta üstüne bindim ve resim çekildim tek kelimeyle müthiş alet koltuğa ilk oturduğumda dedim süper bişey bu ya zaten görünüm süper özellikler çok iyi ve üstelik italyan malı valla helal olsun güzel şeçim yapmışın ileride motorumu değiştirirsem bende alacam bi tane he bu arada güle güle kullan
Kayıt: Aug 18, 2005 Mesajlar: 10 Nereden: Ystanbul / Saryyer
Tarih: 19.04.2006 - 20:09 Mesaj konusu:
hayırlı olsun.
fuarda detaylı inceledik, gerçi corvus modeli daha hoşuma gitti ama 250 cc. cvt şanzuman ve scooter için oldukça büyük tekerlekler.. mp3 çalar olayı tartışılır ama bence şehir içi için ideal. tasarımı da yeterli. daha ne isteriz..
tekrar kazasız belasız günler..
hoşgeldi hayırlı uğurlu olsun ben bakmıştım kızıltoprak ta inceledim kullanışlı bişeye benziyo ama sen anlatıcaksın aslını _________________ Kaskınız Takılı Farınız ve Yolunuz Açık Olsun
Vespa PX 200
06 YVA 04 Arh +
Deve Yavaş Gider Ama Hep Gider
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız