3500 km'de 0 dan farksız. hiçbir kazası, vuruğu yok. Sürekli kapalı garajda durduğundan çok temiz. Daha büyük motor aldığım için satıyorum. Fiyat: 2000 YTL. tel: 0532 608 03 73 Can Altay
Kayıt: Jan 08, 2006 Mesajlar: 252 Nereden: iZMiR-Kar?yyaka
Tarih: 20.04.2006 - 18:29 Mesaj konusu:
o motoru burada kimse almaz kardeşim,
tabiki burn, siteye girip bu mesaja bakmayacak olsun ben genede yazayım, selamsız bandosu,
büyük motor almışın ama büyük siteye üye değilsin yazık yazık,
sen o büyük motora binsen ne yazar motordelisinin üyesi olmadan, forumlarda fikirlerini paylaşmadan,
emreis, yenide bi tane mesaj yazmış büyük ihtimal siteye bile girmeyecek, kitleyin kardeşim hatta silin bu konuyu
_________________ motordelisi.com un en genç üyesi Öykü Figen'in babasy Özer
ahahah pardon ama motorumu satmak istiyorum ilgilenen olur diye buraya da ilan verdim, ilgilenen olur diye. Anliyamadim tam olarak yanlış bunun neresinde?
dostum bunun neresinde diyosunda burası motor ilan werme yeri deill
werdinmi werme diyenyok ama adam bi slm werir kendini tanıtır sen motorunu satıyosun daha nereden olduğunu bile bilmiyoruz ki
hakan kusura bakma ben 2. el ilanları olduğunu görünce ilan verme yeri sandım ki öyle de duruyor. Hani forumun sohbet edilecek bir yerine yazsaydım tamam da 2. el ilan bölümüne yazdığım için böyle bir gereklilik görmedim. Adım Can Istanbul'da otuyorum.
ya kusurluk bisi yok sen yanlıs anladın sen biraz siteyi incelersen sol alt ösede satılık motorlar war onların arasına wersen demek istedim wermende bi sakınca yasak war demedim sen kusura bakma
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız