Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Peugeot SpeedFight2 100cc Scooter

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Peugeot SpeedFight2 100cc Scooter

Peugeot SpeedFight2 100cc Scooter
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
burn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.04.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Peugeot SpeedFight2 100cc Scooter Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3500 km'de 0 dan farksız. hiçbir kazası, vuruğu yok. Sürekli kapalı garajda durduğundan çok temiz. Daha büyük motor aldığım için satıyorum. Fiyat: 2000 YTL. tel: 0532 608 03 73 Can Altay
Başa dön
burn Çevrimdışı burn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 19.04.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olaya bak ya adam motorunu satmak için siteye üye oluyo
Başa dön
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 19.04.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın ya insan bi slm verir önce Öfkeliyim Öfkeliyim
emreis
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2006 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi adam yeni surat yapıcanıza söleyin
ozerozturk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iZMiR-Kar?yyaka

MesajTarih: 20.04.2006 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motoru burada kimse almaz kardeşim,
tabiki burn, siteye girip bu mesaja bakmayacak olsun ben genede yazayım, selamsız bandosu,
büyük motor almışın ama büyük siteye üye değilsin yazık yazık,
sen o büyük motora binsen ne yazar motordelisinin üyesi olmadan, forumlarda fikirlerini paylaşmadan,

emreis, yenide bi tane mesaj yazmış büyük ihtimal siteye bile girmeyecek, kitleyin kardeşim hatta silin bu konuyu Çok gülüyorum

Öfkeliyim
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 20.04.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar bu şahıs dün böyle bi topic açtı
Başa dön
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahahah pardon ama motorumu satmak istiyorum ilgilenen olur diye buraya da ilan verdim, ilgilenen olur diye. Anliyamadim tam olarak yanlış bunun neresinde? Gülümsüyorum
Başa dön
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.04.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bunun neresinde diyosunda burası motor ilan werme yeri deill
werdinmi werme diyenyok ama adam bi slm werir kendini tanıtır sen motorunu satıyosun daha nereden olduğunu bile bilmiyoruz ki
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.04.2006 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İLK MESAJIN TANIŞMA İLE İLGİLİ OLSAYDI DAHA İİYİ OLURDU...
terdogan35
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 20.04.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bütün arkadaşlar doğru söylüyor :alkış :alkış :alkış
Başa dön
terdogan35 Çevrimdışı terdogan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan kusura bakma ben 2. el ilanları olduğunu görünce ilan verme yeri sandım ki öyle de duruyor. Hani forumun sohbet edilecek bir yerine yazsaydım tamam da 2. el ilan bölümüne yazdığım için böyle bir gereklilik görmedim. Adım Can Istanbul'da otuyorum.
Başa dön
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.04.2006 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kusurluk bisi yok sen yanlıs anladın sen biraz siteyi incelersen sol alt ösede satılık motorlar war onların arasına wersen demek istedim wermende bi sakınca yasak war demedim sen kusura bakma
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet orayı yeni gördüm açıkcası. Ayrıca niye kusura bakim, dediğim gibi amacım sadece reklam vermekti. Burasının uygun yer olduğunu düşündüm.
Başa dön
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 20.04.2006 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya tamam arkadaşlar af denen birşey var ama önce cezalandıralım bütün md lil motorlu çikolata alsın olurmu Gülümsüyorum
Khain
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/uskudar

MesajTarih: 21.04.2006 - 06:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlu cikolata Gülümsüyorum
fuarda birinde bu fikir olsaydi fena ilgi cekerdi (:

ufak ufak beat scooter cikolatalar honda stantinda ehehhe
Khain Çevrimdışı Khain Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal